Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ πολύ μια γνώμη

EKPTOTWS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φοβερό πως κάποια τελείως χαζά θέματα προσελκύουν τόσο κόσμο και γεμίζουν τόσες σελίδες σε ελάχιστες ώρες.. Ειδικά θέματα, σαν κι αυτό, που δεν έχουν θέση σε κανένα forum.... Σιγά μη σου γράψουν και τον λόγο που θα της βγάλεις όταν δεχτεί να σε συναντήσει...

Αφήστε που στην τελική η πιθανότητα να σας δουλεύει όλους το παλικάρι είναι πολύ μεγάλη.... Όπως επίσης ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH στο μπλαμπλα...πόσες φορές πρέπει να στο πουν δηλαδή??

Παρακαλώ συνεχίστε την...φοβερή αυτή συζήτηση...:)

Τι να κάνουμε φίλε μου? Υπάρχει ζωή και πέρα απ'τον υπολογιστή,για αυτή συζητάμε..;)

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι να κάνουμε φίλε μου? Υπάρχει ζωή και πέρα απ'τον υπολογιστή,για αυτή συζητάμε..;)

Βασικά.... μιλάμε για "σχέση" που δημιουργήθηκε μέσα από επικοινωνία υπολογιστών :P :P

Δημοσ.
Βασικά.... μιλάμε για "σχέση" που δημιουργήθηκε μέσα από επικοινωνία υπολογιστών :P :P

αυτό δεν έχει καμια σχέση ;) μιλώ εκ πείρας... :) άνθρωποι βρίσκονται πίσω απτά pc όχι aliens

Δημοσ.

σωστά....πάντως συμφωνώ με όσα είπες "κούλα "μακους" :)

η γκόμενα κάτι κρύβει και φυσικά το SEAT είναι δόλωμα

Δημοσ.

παιδια γεια σας και παλι και σας ευχαριστω για τα τοσα μημυματα.

να ξεκαθαρισω σε καποιους που πιο πανω με αμφισβητησαν οτι δεν ειχα που αλλου να μιλησω και νωμιζω το πως να θεσω ενα θεμα που με απασχολη ανωνυμα ειναι ο καλυτερος τροπος να ακουσω διαφορετικες αποψις ωστε να παρω μια αποφαση μιας και εχω κολλησει και δεν ξερω τι να κανω.

δευτερον να απαντησω στο φιλαρακι που ειπε πως μπορει να σας δουλευω, οχι φιλε μου δυστυχως για μενα δεν δουλευω κανεναν. οσο για το greeklish απλα ημουν στην δουλεια και ξεχναγα συνεχεια να το αλλαζω.

παιδια ειλικρινα σας ευχαρτιστω για τον χρονο που ξοδεψατε με το προβλημα μου.θα δω τι θα κανω απο δω και περα αλλα το σιγουρο ειναι, οτι μια φορα που βγηκα απο chat και αυτο επειδη εκατσε η φαση, οτι δεν δεν προκειτε να ξαναβγω. Η ιστορια εχει τελειωσει ουτε συ αλλος γιατι οσο και να γουσταρω καποια σε παλια δεν γυρναω απλα θα ηθελα μονο να εξηγησω και να μαθω τι εχει παιχτει. τεσπα και παλι σας ευχαριστω ολους σας.

καλη συνεχεια και καλη τυχη να εχετε φιλοι μου σε οτιδηποτε κανετε,τουλαχιστον καλυτερη απο μενα.

αντιο σας

Δημοσ.

Πάντως φίλε πρέπει να ξέρεις ότι πάρα πολλά άτομα λένε ψέματα στην ηλικία στα διάφορα σάιτ γνωριμιών. Αυτό που έκανες δεν είναι και κάτι το τραγικό.

Ασε που δεν πρέπει να κολλάς σε μια από τέτοιο σάιτ. Τον σκοπό σου τον πέτυχες από το πρώτο βράδυ όποτε δεν θα σου μείνει κανένα απόθυμένο (πίστεψε με ότι χειρότερο είναι αυτό).

Εγώ ασχολομουνα με το άθλημα για τρια χρόνια και πίστεψε θα γνωρίσεις τόσες μα τόσες πολλές γυναίκες (ειδικά εάν δεν είσαι και τόσα ψείρας και ψάχνεις μόνο "μοντέλα") που ούτε θα θυμάσαι όλα τα ονόματα τους.

Δημοσ.
Τι να κάνουμε φίλε μου? Υπάρχει ζωή και πέρα απ'τον υπολογιστή,για αυτή συζητάμε..

Φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε απεγνωσμένα βοήθεια από τελείως αγνώστους που κάθονται πίσω από ένα pc για μια σχέση και μου λες ότι υπάρχει ζωή και πέρα από τον υπολογιστή??

Και γιατί φίλε μου παραθέτεις την ανωνυμία σαν γεγονός που σε ώθησε να ρωτήσεις εδώ? Μήπως σκότωσες καναν άνθρωπο, είπες ψέμματα εκεί που λέει και το υπόλοιπο 80%. Άμα δεν νιώθεις την άνεση να πάρεις τηλέφωνο έναν φίλο του και να του πεις μαλάκα έγινε αυτό και αυτό, έκανα χοντρή παπαριά για πες καμιά ιδέα κάτι δεν πάει καλά... Έναν φίλο σου που γνωρίζεστε καιρό και μπορεί να σε καταλάβει... Μήπως αλλοτριωθήκαμε τόσο πολύ που και για να πάμε να κατουρήσουμε θα ζητάμε συμβουλές από τους συμφορουμίτες μας στο τέλος?

Και αμα νομίζεις ότι νοιάζεται πραγματικά κάποιος από αυτούς που σου απαντάνε εδω αυταπατάσαι..

Και όλα αυτά στην insomnia, ένα κατεξοχήν τεχνολογικό forum το οποίο μας προσφέρει και το Μπλα Μπλα για να ''ξεφύγουμε'' από τις μνήμες και τους επεξεργαστές....και πια έχουμε φτάσει στο σημείο να πηγαίνουμε στις μνήμες και στους επεξεργαστές για να ''ξεφύγουμε'' από το πολύ Μπλα Μπλα.... Άμα σε καίει τόσο πολύ το θέμα και θες να το συζητήσεις με αγνώστους πήγαινε στο forum του Cosmopolitan βρε αδερφέ....ΟΚ δεν έχουν Aledjo εκεί, αλλά από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτή τη δουλειά κάνουν, οπότε θα σε ''βοηθήσουν'' περισσότερο...

Αμήν και πότε να μπορεί να ποστάρει κάποιος στο Μπλα Μπλα υπο προυποθέσεις....

Soweit mein Senf που λέμε και εδώ ;)

P.S. Και φυσικά ακόμα πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δουλεύεις κόσμο έτσι για να κάνεις το χαβαλέ σου... Μπορεί και όχι φυσικά.. Αλλά είμαι κάμποσα χρονάκια ενεργά παρών, και εγώ και οι υπόλοιποι προ 2ης Μπλα Μπλα εποχής έχουμε διαβάσει διάφορες παπαριες ειδικά από τότε που άνοιξε ξανά το section αυτο..

Δημοσ.

Καλά να πάθεις.

Όταν της είπες ψέμματα τα είπες για κάποιο λόγο. Για να την μαμήσεις. Και μην το αρνηθείς γιατί θα πεις ψέμματα στο καπάκι.

Άρα, όπως προείπα:

Καλά να πάθεις.

Δημοσ.
Φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε απεγνωσμένα βοήθεια από τελείως αγνώστους που κάθονται πίσω από ένα pc για μια σχέση και μου λες ότι υπάρχει ζωή και πέρα από τον υπολογιστή??

Και γιατί φίλε μου παραθέτεις την ανωνυμία σαν γεγονός που σε ώθησε να ρωτήσεις εδώ? Μήπως σκότωσες καναν άνθρωπο, είπες ψέμματα εκεί που λέει και το υπόλοιπο 80%. Άμα δεν νιώθεις την άνεση να πάρεις τηλέφωνο έναν φίλο του και να του πεις μαλάκα έγινε αυτό και αυτό, έκανα χοντρή παπαριά για πες καμιά ιδέα κάτι δεν πάει καλά... Έναν φίλο σου που γνωρίζεστε καιρό και μπορεί να σε καταλάβει... Μήπως αλλοτριωθήκαμε τόσο πολύ που και για να πάμε να κατουρήσουμε θα ζητάμε συμβουλές από τους συμφορουμίτες μας στο τέλος?

Και αμα νομίζεις ότι νοιάζεται πραγματικά κάποιος από αυτούς που σου απαντάνε εδω αυταπατάσαι..

Και όλα αυτά στην insomnia, ένα κατεξοχήν τεχνολογικό forum το οποίο μας προσφέρει και το Μπλα Μπλα για να ''ξεφύγουμε'' από τις μνήμες και τους επεξεργαστές....και πια έχουμε φτάσει στο σημείο να πηγαίνουμε στις μνήμες και στους επεξεργαστές για να ''ξεφύγουμε'' από το πολύ Μπλα Μπλα.... Άμα σε καίει τόσο πολύ το θέμα και θες να το συζητήσεις με αγνώστους πήγαινε στο forum του Cosmopolitan βρε αδερφέ....ΟΚ δεν έχουν Aledjo εκεί, αλλά από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτή τη δουλειά κάνουν, οπότε θα σε ''βοηθήσουν'' περισσότερο...

Αμήν και πότε να μπορεί να ποστάρει κάποιος στο Μπλα Μπλα υπο προυποθέσεις....

Soweit mein Senf που λέμε και εδώ ;)

P.S. Και φυσικά ακόμα πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δουλεύεις κόσμο έτσι για να κάνεις το χαβαλέ σου... Μπορεί και όχι φυσικά.. Αλλά είμαι κάμποσα χρονάκια ενεργά παρών, και εγώ και οι υπόλοιποι προ 2ης Μπλα Μπλα εποχής έχουμε διαβάσει διάφορες παπαριες ειδικά από τότε που άνοιξε ξανά το section αυτο..

Εδώ θα συμφωνήσω.Στο κάτω κάτω ας πάει με κάνα φιλαράκι του να πλακωθούνε στις μπύρες και να πούνε και για το ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αλλά εγώ θα γίνω πιο κακός.

Καλά 21 χρονών μαντράχαλος και ψάχνει λύση στο νετ για γκομενοδουλειά?Και μάλιστα σε tech forum.Ακόμη και να είναι έτσι τα γεγονότα ποιός θα τον πάρει στα σοβαρά για οτιδήποτε και μάλιστα μια γυναίκα μεγαλύτερη του?Αν δέσει με τη γκόμενα αργότερα που θα αναπολούν τι θα λέει;"Μου είπε ο τάδε χρήστης έτσι να κάνω και θα δουλέψει το πράμα,είναι τρομερός overclocker".Μετά είναι να μη μας κρεμάνε κουδούνια οι γυναίκες πως δεν υπάρχουν άντρες;

Δημοσ.
Καλά 21 χρονών μαντράχαλος και ψάχνει λύση στο νετ για γκομενοδουλειά?

Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι τουλάχιστον ήταν αποτελεσματικός :-P

Εμπας περιπτωση γνωριστηκαμε, υπηρχαν αμοιβαια αισθηαματα και καναμε ερωτα απο την πρωτη νυχτα που γνωριστηκαμε.
Δημοσ.
Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι τουλάχιστον ήταν αποτελεσματικός :-P

Μόνο στο ότι μας τράβηξε την προσοχή.Αν εννοείς το ΠΗΔΗΜΑ.Ε και;Πολλοί το έχουν καταφέρει και με πολύ λιγότερο κόπο και μιλάμε για καθαρό sex χωρίς λουλούδια και γνωριμίες με το σόι.Αν έγιναν έτσι τα πράγματα που πολύ αμφιβάλλω πολύ απλά η γκόμενα τον πήδηξε κι ο φίλος ζαλίστηκε κι έφαγε κόλλημα.Και υπάρχει κι ένας κανόνας που όποιος τον παραβεί την βούρτσισε:

Ποτέ δεν μπλέκεις συναισθηματικά με γυναίκα που μόλις χώρισε ή χωρίζει ή είναι καλοί φίλοι με τον "πρώην" ή θέλει να χωρίσει αλλά .... το σόι μου,του με απειλούν με πυρηνικά,αφορισμό,αποκλήρωση,λοβοτομή και άλλα τέτοια όμορφα.

Τώρα για το σεχ όλοι το κάνουμε αλλά οι περισσότεροι τουλάχιστον δεν βγάζουμε πρωινή ανακοινωθέν.

Κι όσο αφορά το παραπάνω "Καλά 21 χρονών μαντράχαλος και ψάχνει λύση στο νετ για γκομενοδουλειά?" εννοούσα για λύση κι όχι στο ότι βρήκε γκόμενα.Και πάλι καλά που του βγήκε γυναίκα κι όχι κάνας αξύριστος.Και όλα αυτά με ένα μεγάλο ΑΝ.

Δημοσ.
Αν δέσει με τη γκόμενα αργότερα που θα αναπολούν τι θα λέει;"Μου είπε ο τάδε χρήστης έτσι να κάνω και θα δουλέψει το πράμα,είναι τρομερός overclocker".

Μα δεν ειπα οτι ειμαι overclocker! loooooool:razz::razz::razz:

ολο μ@λ@Κι3ς λετε!

πιο σημαντικα ειναι τα προβληματα της ζωης με τις γυναικες, παρα οι μνημες και οι επεξεργαστες!

χωρις υπολιγιστη ζουμε, χωρις γυναικα ποτε! (εγω τουλαχιστον, δε ξερω για σας)

βαριεμαι να απαντησω στις εξυπναδες που λετε, αν απαντησω θα γραφω 2 σελιδες ολοκληρες και θα χαλασει το topic.

Δημοσ.
ΟΚ δεν έχουν Aledjo εκεί, αλλά από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτή τη δουλειά κάνουν, οπότε θα σε ''βοηθήσουν'' περισσότερο...

μου κανουν διαφορες προτασεις με μεγαλα χρηματικα ποσα για να παω σε τετοια site αλλα εγω μενω πιστος εδω!

Δημοσ.
Μα δεν ειπα οτι ειμαι overclocker! loooooool:razz::razz::razz:

ολο μ@λ@Κι3ς λετε!

πιο σημαντικα ειναι τα προβληματα της ζωης με τις γυναικες, παρα οι μνημες και οι επεξεργαστες!

χωρις υπολιγιστη ζουμε, χωρις γυναικα ποτε! (εγω τουλαχιστον, δε ξερω για σας)

βαριεμαι να απαντησω στις εξυπναδες που λετε, αν απαντησω θα γραφω 2 σελιδες ολοκληρες και θα χαλασει το topic.

Μπερδεύτηκες.Το overclocker δεν πήγαινε σε σένα βρε αλλά το έβαλα για να τονίσω το άτοπο του start poster.Κι εγώ αυτό λέω ότι το χόμπυ χόμπυ αλλά η γυναίκα γυναίκα.Διάβασε το ποστ μου καλύτερα και θα καταλάβεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...