aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ALEDJO μιας και οπως σωστα λες οτι και να κανω ζημιωμενος θα βγω τι προτινεις φιλε μου? ΕΓΩ ΕΓΩ το ξαναλεω ΕΓΩ οπως ειμαι ΕΓΩ με το χαρακτηρα που εχω και αυτα που κανω συνεχεια, θα εκανα αυτο που σου εγραψα παραπανω! το λεω αυτο γιατι στο δικο σου τυπο μπορει να μη κολανε και να μη μπορει να τα κανεις. κατσε σκεψου, τι αλλο μπορει να ειναι, τι μπορει να φταιει και αν δε μπορεις να βγαλεις ακρι, πες οτι τελειωσε, παρτο αποφαση και κανε αυτο που σου ειπα! για παν ενδεχομενο να εισαι ετοιμος, και αν δε μπορεις μετα τα βγαλεις περα, οπως ειπε καποιος, να σε ρωταει πες μου πως ηταν κτλ.. να μη σε νοιαζει γιατι οπως σου ειπα θα το εχεις παρει αποφαση! τολμων νικα!
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Έλεος! Θα της πει οτι απλά ήθελε να την αφήσει λίγο ήσυχη να ηρεμήσει και μετά να επικοινωνήσει μαζί της για να μιλήσουν ήρεμα σαν άνθρωποι. ενας ερωτευμενος και κολλημενος ποτε δε το σκεφτεται αυτο! οι γυναικες θελουν οταν ανοιγουν το κινητο τους να βλεπουν χιλιαδες χαμενες κλησεις και μηνυματα.... απο θαυμαστες!
Strategos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 μεγαλο ρισκο αυτο που λες να κανει αλλα αν εχεις δικαιο θα βγει ποιο cool αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μπλεξει παραπανω.
Steven Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Φοβερό πως κάποια τελείως χαζά θέματα προσελκύουν τόσο κόσμο και γεμίζουν τόσες σελίδες σε ελάχιστες ώρες.. Ειδικά θέματα, σαν κι αυτό, που δεν έχουν θέση σε κανένα forum.... Σιγά μη σου γράψουν και τον λόγο που θα της βγάλεις όταν δεχτεί να σε συναντήσει... Αφήστε που στην τελική η πιθανότητα να σας δουλεύει όλους το παλικάρι είναι πολύ μεγάλη.... Όπως επίσης ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH στο μπλαμπλα...πόσες φορές πρέπει να στο πουν δηλαδή?? Παρακαλώ συνεχίστε την...φοβερή αυτή συζήτηση...
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Γεια! Λοιπόν, 3 παρατηρήσεις. 1) Μου αρέσει το nick σου, δν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο επίρρημα 2) Εμπας περιπτωση αυτό έσπειρε και 3) και σημαντικότερο, 16 μηνύματά σου που ήταν γραμμένα σε greeklish διεγράφησαν. Από εδώ και πέρα ριχ'το στα ελληνικά. Α και καλή τύχη, ελπίζω να μην σε βρουν και σένα οι τύποι με το seat να σου αποκαλύψουν πόσους λοστούς έχουν στο πίσω κάθισμα.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ενας ερωτευμενος και κολλημενος ποτε δε το σκεφτεται αυτο! οι γυναικες θελουν οταν ανοιγουν το κινητο τους να βλεπουν χιλιαδες χαμενες κλησεις και μηνυματα.... απο θαυμαστες! Καλά,ότι λες...άλλωστε,δεν ξέρω απο γυναίκες. (αν ήξερα θα'χα γκόμενα τώρα :razz:)
The_Judas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Φοβερό πως κάποια τελείως χαζά θέματα προσελκύουν τόσο κόσμο και γεμίζουν τόσες σελίδες σε ελάχιστες ώρες.. Ειδικά θέματα, σαν κι αυτό, που δεν έχουν θέση σε κανένα forum.... Σιγά μη σου γράψουν και τον λόγο που θα της βγάλεις όταν δεχτεί να σε συναντήσει... Αφήστε που στην τελική η πιθανότητα να σας δουλεύει όλους το παλικάρι είναι πολύ μεγάλη.... Όπως επίσης ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH στο μπλαμπλα...πόσες φορές πρέπει να στο πουν δηλαδή?? Παρακαλώ συνεχίστε την...φοβερή αυτή συζήτηση... Και εγώ αυτό σκεφτόμουν... είναι και λίγο παράξενο που έκανε εγγραφή μόλις σήμερα στο φόρουμ μόνο και μόνο για να λύσει αυτό το «σοβαρό» πρόβλημα.
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 δεν ξέρω απο γυναίκες. πιστεψε με ουτε αυτες ξερουν τον εαυτο τους.... και αυτα που λεω εγω, ετσι στη τυχη τα λεω αλλα για μια διαβολικη συμπτωση πολλες φορες πεφτω μεσα! μην αρχιζεται παλι τις εξυπναδες, οσοι εχουν να πουν κατι επι του θεματος ας πουν! για τους υπολοιπους υπαρχει sticky για offtopic! ας σεβαστουμε το προβλημα του ανθρωπου.
Filos19 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 @EKPTOTWS τοτε υπαρχει μια πολυ απλη λυση για να μαθεις την αληθεια! παρτη τηλεφωνο, στειλε μυνημα, εμαιλ, οτιδηποτε δηλαδη και πες της: "ταδε συγνωμη για οτι εγινε, δεν ηθελα να γινουν ετσι τα πραγματα αλλα δε μπορουσα να σκεφτω τιποτα αλλο απο αυτη τη λυση για να μαθεις την αληθεια.. δεν ειχα το θαρρος να στο πω μονος μου γι'αυτο εκανα ολη αυτη την ιστορια. εβαλα 2 φιλους μου να ερθουν να στο πουν! ξερω πως ειναι τραγικη η λυση που σκεφτηκα αλλα δε μπορουσα να κανω τιποτα γι'αυτο. συγνωμη και παλι αλλα επρεπε να μαθεις την αληθεια, δε μπορουσα να σου κρυβομαι. σε σκεφτομαι..." δε ξερω αν καταλαβες τη λογικη μου αλλα ετσι υπαρχουν 2 περιπτωσεις: 1) αν εχει πει ψεμματα θα αντιδρασει παραξενα οσπου θα σε βρισει για το δουλεμα που τις κανεις ακομα και τωρα! ετσι ομως εσυ θα εχεις καταλαβει οτι σου εχει πει ψεμματα και μετα αποφασιζεις εσυ τι θα κανεις! ή τη στελνεις στο διαολο ως ψευτρα ή της λες μια σου και μια μου! ειμαστε πατσι! 2) αν ειναι αληθεια οτι υπαρχει αυτοκινητο τοτε αυτοι εχουν δουλεψει για σενα χωρις να το ξερουν! πες και σαλτσες για να φανει πιο ομορφο. και στις 2 περιπτωσεις εσυ βγαινει κερδισμενος! aledjo speaking! Συμφωνώωωω!!!Μπράβο.Απορώ ως το σκέφτηκες
LiOmAs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Mεγάλε τι να σου πω τώρα.... Πες της μια μέρα "θα είμαι ΕΚΕΙ σήμερα, ΕΚΕΙΝΗ την ώραμ αν θες να μ' ακούσεις έλα!" κι άστην να κάνει ό,τι θέλει. Δεν έχει νόημα να μάθεις ποιοι της τα είπαν, από "καλοθελητές" γέμισε ο τόπος!!! Αυτό που προέχει είναι να της πεις και την δική σου την πλευρά. Κι από εκεί και πέρα... ό,τι πιστέψει!
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Απορώ ως το σκέφτηκες τι θες να πεις? η σχολη μου για τις γκομενοδουλειες ειναι γνωστη εδω και χρονια! αν θες να γινει μελος στειλε μου λεφτα για να σου δωσω τη καρτα μελους!
goldblossom Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 giafto ego den sinantithika akoma me afton pou kano chat!!!! kian apo psilos melaxrinos mas vgi kanenas sintaksiouxos???? plaka den thaxi?
djapal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Φοβερό πως κάποια τελείως χαζά θέματα προσελκύουν τόσο κόσμο και γεμίζουν τόσες σελίδες σε ελάχιστες ώρες.. Ειδικά θέματα, σαν κι αυτό, που δεν έχουν θέση σε κανένα forum.... Σιγά μη σου γράψουν και τον λόγο που θα της βγάλεις όταν δεχτεί να σε συναντήσει... Αφήστε που στην τελική η πιθανότητα να σας δουλεύει όλους το παλικάρι είναι πολύ μεγάλη.... Όπως επίσης ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH στο μπλαμπλα...πόσες φορές πρέπει να στο πουν δηλαδή?? Παρακαλώ συνεχίστε την...φοβερή αυτή συζήτηση... χεχε θα συμφωνήσω απόλυτα!!! Αν και μου θυμίζει λίγο Λαμπίρη η όλη κατάσταση! Στο τέλος θα συζητάμε γιατί φόρεσε μαύρο πουκάμισο και όχι πράσινο, ή για το ντεκολτέ της κοπέλας :D
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 γιατί φόρεσε μαύρο πουκάμισο και όχι πράσινο ααααααντε ρε συ!!!! σοβαρα? μαυρο φόρεσε? δε το ηξερα ρε συ! που το εμαθες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.