aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ναι το καταλαβα αυτο, σου ειπε ομως οτι αυτο για την ηλικια το ειπανε αυτοι? ή εσυ το υποθετεις? και να σου πω την αληθεια αυτο ειναι λεπτομερια! αυτην η ηλικια τη πειραξε, οτι της ειπες ψεματα, οτι καποιοι τη σταματησανε? και γιατι να πιστεψε και να ακουσει αυτους και οχι εσενα? γιατι σε πηρε τηλεφωνο διχνοντας σιγουρη οτι εμαθε την αληθεια απο αλλους? δηλαδη πιο πολυ εμπιστοσυνη εχει στους ξενους παρα σε σενα? και αν λεγανε αυτοι για σενα οτι εισαι πρεζονι? θα τους πιστευε? κατι δε μ'αρεσει....
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Eρώτηση: είσουν σε νετ καφέ όταν κάνατε chat και γνωριστήκατε?
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 εμενα δε μ'αρεσει αυτη η ιστορια.... εχει κενα.... να σου πω, σε ποια περιοχη μενει αυτη και σε ποια εσυ? και οταν βγενατε που πηγενατε? στη δικια σου περιοχη? στη δικια της? που? offtopic: γραψε με ελληνικα γιατι βλεπω να τρωει κλειδωμα αυτο το topic
EKPTOTWS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 aledjo οσο για το αλλο που λες εκανα την μαλακια να το παραδεχτω διοτι εδειχνε σιγουροτατη πως αυτα που ελεγε ηταν αληθεια και εψαχνε απλα απαντησεις και διοτι εγω σκαλωσα εκεινη της ειπα την αληθεια
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι αυτή. Συζήτησε με μια φίλη της για σένα,είπε τις σκέψεις της πως δεν φαίνεσαι για 26 όπως της είχες πει,και τότε η φίλη της της πρότεινε να σε πάρει τηλέφωνο για να σου πει αυτά που σου είπε,και να δει αν οι υποψίες της είναι βάσιμες. Εσύ της είπες την αλήθεια και τότε εκείνη πραγματικά ταράχτηκε. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω...:-|
EKPTOTWS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 aledjo πρωτη φορα βρεθηκαμε παραλιακα φλοισβο μερια, την επομενη παλι κατα κει μερια, την επομενη ηρθε σπιτι μου και μετα ανεβηκε Θεσσαλονικη. Απο κει και περα δυο φορες προλαβαμε να βρεθουμε τωρα που γυρισε, την μια βρεθηκαμε προς θησειο μερια και εχθες που εγινε το σκηνικο την ειχαμε κανει για ακροπολη και πλακα μερια. αλλα οταν χωρισαμε αυτη εφυγε με μετρο και εγω κατεβηκα προς συνταγμα μερια. αυτη μενει μπραχαμι και εγω βυρωνα. και εγω πιστευω πως ειναι πολυ περιεργει η ολη φαση γι αυτο προσπαθω να ακουσω και αλλες γνωμες πριν κανω κατι
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 @pappous_soulis αποκλειεται αυτο που λες! αυτο ειναι επιστημονικη φαντασια... εχω σκεφτει 2 περιπτωσεις αλλα θελω πρωτα να μου απαντησει ο φιλος μας.
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 λοιπον μεχρι τωρα υπαρχουν 2 περιπτωσεις! (100% ισχυει μια απο τις 2) 1) μια κοινη λογικη που θα σκεφτοταν ο καθενας θα ηταν να σας ειχε πετυχει πουθενα ο πρωην της και θα εκανε ολο αυτο το σκηνικο με κανενα φιλο του! εγω αυτο δε το πιστευω και πολυ.... αλλα ειναι μια λογικη. 2) η λογικη του aledjo λεει: δεν υπηρξε ποτε εκεινο το αυτοκινητο με τους τυπους, περασατε τοσες ωρες μαζι, υπαρχει περιπτωση καπου καποτε να ειδε καποιο δικο σου στοιχειο? οπως πχ ταυτοτητα, διπλωμα οδηγησης? επισης, χρησιμοποιεις συνεχεια το ιδιο nickname? εχεις σκεφτει μηπως εχεις αναφερει σε κανενα forum την ηλικια σου ή καπου καποτε μιλαγες με καποιον ή καποια και να ειπες την ηλικια σου στο chat? μπορει να ηταν αυτη το αλλο ατομο στο chat... και να σου πω και το αλλο? αν υπηρχε εκεινο το αυτοκινητο, αυτη τωρα θα ετρεμε απο το φοβο της! οχι μονο δε θα σε επερνε τηλεφωνο αλλα θα φοβοταν να σου μιλησει και εσενα και αυτους στο δρομο!
EKPTOTWS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ALEDJO nomizo pos exo apantisei se ayta pou rotises.an thes na rotiseis kati allo prin peis tin gnomi sou rota me gia na apantiso.kai sorry re paides pou sas prizo olo to brady:cry:
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ναι απλος γραφουμε ταυτοχρονα και δε βλεπει ο ενας τον αλλον. δες τι εγραψα πιο πισω.
Blackman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 συμφωνώ με την 2η εκδοχή του γείτονα aledjo... γυναίκα 26 χρονών ...είναι γυναίκα που έχει ζήσει πράγματα και ξέρει να ψηλιάζετε... κάπου έκανες το λάθος...το επιβεβαίωσε και σε ψάρωσε με αυτό το ψέμα (όχι ότι η αντίδραση της ήταν ψεύτικη). το σκάλωμα που έχεις φάει είναι που το κάνει πακέτο. και αν όχι όλοι εδώ μέσα...οι περισσότεροι, έχουμε περάσει από φάσεις-σκαλώματα και συμπάσχουμε (τουλάχιστον εγώ) ... πάλεψε το και ότι βγει... στην τελική γράψε ότι θες να της πεις και δώστης το...η βρες ένα τρόπο να το πάρει.Αφού δεν σε ακούει...τουλάχιστον να διαβάσει.
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ασε το αλλο.... και που προσεξε αυτη οτι ηταν μαυρο ΣΕΑΤ? εκεινη την ωρα τη σκεφτοταν? εσενα με τα ψεματα σου ή το αυτοκινητο και τη μαρκα? εγω δε πιστευω οτι υπαρχει αυτοκινητο και οι τυποι!
Blackman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 είπαμε...το σκηνικό με το αμάξι βρωμάει... σιγά μην είδε ότι είναι και Cupra και momo ζάντες... δικαιολογία για να μην πει ότι έψαξε τα πράγματα του ή ότι το είδε από κάπου που δεν έπρεπε...
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 @Blackman γειτονα απο που εισαι? ασε να ξεκαθαρισουμε το τοπιο πρωτα και μετα θα συζητησουμε τους τροπους προσέγγισης προς αυτη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.