Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ πολύ μια γνώμη

EKPTOTWS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αντιμετωπιζω ενα μεγαλο προβλημα και θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω διαφορες γνωμες πριν αποφασισω να κανω κατι. Σας παραθετω την ιστορια και παρακαλω πολυ οποιος/α πραγματικα μπορει να μου δωσει μια γνωμη ας απαντησει.

Πριν απο εναμιση μηνα γνωριστηκα με μια κοπελα απο το ιντερνετ. Μιλαγαμε μια ολοκληρη νυχτα περι ανεμων και υδατων και αποφασισαμε να βρεθουμε σε φιλικα πλαισια διοτι εκεινες τις μερες εγω ημουν με καποια (εστω και σε free κατασταση) και αυτη ηταν σε σχεση 5 χρονια (εστω και στα χωρισματα). Εμπας περιπτωση γνωριστηκαμε, υπηρχαν αμοιβαια αισθηαματα και καναμε ερωτα απο την πρωτη νυχτα που γνωριστηκαμε. Εγω διελυσα την κατασταση με την αλλη κοπελα που ημουν. Η κοπελα ηταν δυσκολο να χωρισει διοτι ολοι οι οικογενεια του αλλου παιδιου την απειλουσαν κλπ. Τελος παντων επειδη ζορισαν πολυ τα πραγματα αποφασισε να ανεβει Θεσσαλονικη για λιγο διαστημα στον αδερφο της μεχρι να ηρεμισουν τα πραγματα, μαλιστα πηγα και μαζι της για παρεα. Οσο εμενε θεσσαλονικη ειχαμε καθημερινη επαφη ειτε απο το msn ειτε απο το τηλεφωνο και καποια στιγμη ανεβηκα και πανω για ενα τριημερο για να την δω.Πριν 3 μερες ηρθε Αθηνα και μεχρη τωρα ειμασταν μελι γαλα.Ειχαμε περασει πολλα ζορια και οι δυο και ειχαμε ανεχτει πολλες καταστασεις που ειχαν δημιουργηθει και ειχαμε την θεληση να ειμαστε μαζι.

Τελος παντων, γυρισε πριν 3 ημερες στην αθηνα και ολα καλα.Βρεθηκαμε για τελευταια φορα εχθες (16/8/07) και ειμασταν μια χαρα.

Καπου εδω αρχιζει το προβλημα. Στο chat που γνωριστηκαμε δεν ειχα δηλωση σωστα στοιχεια διοτι δεν ειχα σκοπο ποτε να βγω με καποιον/α απο κει μεσα. Απο την πρωτη μερα που εγινε οτι εγινε ηθελα να της πω την αληθεια,γιατι πραγματικα ειχα χασει τον υπνο μου απο τις τυψεις, αλλα δεν γινοταν να της πω τιποτα διοτι ηταν σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση με τον αλλον και περιμενα να ηρεμισουν τα πραγματα ωστε να της πω ολη την αληθεια.

Χθες λοιπον με προλαβε το μοιραιο. Κατα τις 11 η ωρα χωριζουμε να παμε σπιτια μας και κατα τις 2 το πρωι με παιρνει τηλεφωνο μεσ'τα κλαμματα και μου λεει γιατι τις ειχα πει ψεμματα. Σκαλωσα διοτι κανενας απο την παρεα μου,μιας και ειναι διακοπες δεν ηξερε για την κοπελα ποσο μαλλον για το τι της ειχα πει. και απο την παρεα της δεν με ξερουν και δεν τους ξερω. Και μου λεει καθως περπατουσε την προσεγγισε ενα μαυρο SEAT με δυο τυπους που της ειπαν αυτα που δεν της ειχα πει εγω.

Της ειπα να βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα και ειπε οχι και αρχισε ενα ατελειωτο σαματα και κλαμματα και κατηγοριες οτι την διελυσα κλπ και οτι δεν θελει να βρεθουμε να μιλησουμε απο κοντα.

Εγω θελω να της πω απο κοντα τι εχει γινει και γιατι δεν της ειχα πει,και επισης να μαθω ποιοι ηταν αυτοι οι τυποι που μιλαγαν εκ μερους μου απο την στιγμη που εγω δεν εχω μιλησει σε κανεναν γι αυτη την σχεση ποσο μαλλον για το τι ειχα πει στην κοπελα.

Οταν της ειπα χθες οτι θελω να βρεθουμε να μιλησουμε μου ειπε οχι. Το πρωι με πηρε τηλεφωνο αλλα δεν μιλαγε και μετα απο λιγο το εκλεισε. Το απογευμα την πηρα τηλεφωνο απο εξω και οταν το σηκωσε σκαλωσα και το εκλεισα. Προσπαθησα πριν απο λιγο να την παρω τηλεφωνο ξανα αλλα ειναι κλειστο.

Δηλαδη τι να κανω?να το αφησω ετσι?να την παρω σπιτι? να παω να την στησω εξω απο το σπιτι της?

Επισης να σας πω οτι εγω ειμαι αγρια κολληεμενος μαζι της και αυτη νιωθει πολλα για μενα αλλα απογουτευτικε οικτρα με ολο αυτο που εγινε.

Παρακαλω πολυ καποια συμβουλη η γνωμη γιατι δεν ξερω πλεον τι να κανω. Δεν εχω κλειση ματι απο χθες το βραδυ και ακρη δεν βγαζω για το τι θα κανω απο δω και περα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις τυχον γνωμες και συγνωμη για το κατεβατο αυτο κειμενο.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε εάν δεν το γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες θα σβηστεί.

Εγώ όσες φορές έχω κάνει κατι με κοπέλα από το ίντερνετ πάντα έλεγα ψέματα (δυστυχώς) για την ηλικία.

Εσύ πόσο χρονών είσαι και πόσο της είπες ότι είσαι; Αυτή πόσο είναι;

Δημοσ.

άμα ξέρεις που μένει πηγενε βρες την χωρίς να κάνεις φασαρία...και ρώτα την τι ακριβώς της είπαν γιατί μπορεί να είπαν και πράγματα που δεν αληθεύουν...με αυτή την δικαιολογία πλησίασε την αρχικά να μάθεις τι ξέρει και να της αποκαλύψεις την όλη αλήθεια και τον λόγο τον οποίο δεν της είπες τπτ μέχρι τώρα...

αν δεν βοηθήσει αυτό πηγενε βρες τον αδερφό της και μέσω αυτού πλησίασέ την πάλι..

Δημοσ.

ναι πιστεύω ότι η αλήθεια είνια πάντα λυτρωτική...

πάντως έχω μια ένστανση χωρίς παρεξήγηση....

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μπλέξεις μαζί της?

γιατί από ότι διάβασα ψιλοσυμπέρανα ότι είναι λίγο fucked up η κοπέλα

και στον εσωτερικό και στον εξωτερικό της κόσμο....

Θέλεις σίγουρα να μπλέξεις?

Η απόφαση δικιά σου

Δημοσ.

οτι και να΄ναι η κοπελα, απο τη στιγμη που θελει ο φιλος μας, δεν εχει καμια σημασια το τι ειναι!

δε το κανει γι'αυτη αλλα για τον εαυτο του, να ευχαριστησει τον εαυτο του! αυτο που γουσταρει!

συμφωνω με το να πας να βρεις τον αδερφο της και να του πεις την αληθεια.

αν σε πιστεψει τοτε θα μιλησει εκεινος σε αυτη.

σκεψου ομως και το αλλο (πιθανοτητα 0,1%)

μπορει να σου λεει ψεματα οτι εγινε αυτο.... με σκοπο να σε αποφυγει....

αφου δε σου ειπε τι της ειπαν και αν της ειπαν, που το ξερανε?

γυναικες ειναι αυτες, ποτε δε μπορεις να εισαι σιγουρος!

Δημοσ.

σκεψου ομως και το αλλο (πιθανοτητα 0,1%)

μπορει να σου λεει ψεματα οτι εγινε αυτο.... με σκοπο να σε αποφυγει....

αφου δε σου ειπε τι της ειπαν και αν της ειπαν, που το ξερανε?

γυναικες ειναι αυτες, ποτε δε μπορεις να εισαι σιγουρος!

μπαα δεν είναι τόοοοσο έξυπνες..

Δημοσ.

παιδια εγω ειμαι 21 και αυτη 25. της ειχα πει 26 στα 27. δεν το φτιαξε μονη της αυτο και δεν το κανει να με αποφυγει γιατι ειναι ιδια φαση με εμενα αλλα σκαλωσε πολυ ασχημα και εχασε την εμπιστοσυνη της προς εμενα. και τωρα εχω σκαλωσει ασχημα και δεν ξερω τι να κανω. οσο για τον αδερφο της δεν του εχουμε πει πως ειμαστε μαζι,αυτος το εχει ψιλιαστει βεβεα, αλλα επειδη οταν ανεβηκα Θεσσαλονικη δεν ειχε χωρισει με τον αλλον ακομα δεν θελαμε να δωσουμε αφορμες και στον αδερφο της συστιθηκα ως απλος φιλος.

παιδια γνωμες σας παρακαλω γιατι παω να σαλταρω

Δημοσ.

Mαυρο SEAT ε???

Ο Κώστας θα ήταν...

Ontopic ωραία ιστορία αδερφε. Ξεκίνησα να την διαβάζω και κόλησα. Τώρα τι να σου πω? Αν πραγματικά την θέλεις πάνε και στήσε καραούλι και όταν βγει έξω απο το σπίτι παίξτο Μαρκοράς και τράβα την απο το μπράτσο για να τις δώσεις τι πολυπόθητες εξηγήσεις. Μεγάλη μαλακία πάντως που της είπες ψέματα αλλά που να ξερες ότι θα βρισκόσασταν μετά... Καραούλι και ξανά καραούλι...

Δημοσ.

εγω ομως ακομα αναρωτιεμαι.... τι να της ειπαν αυτοι οι τυποι? και που να το ξερανε?

κατι μου βρομαει στην ιστορια!

@EKPTOTWS σου ειπε τι της ειπαν οι τυποι?

απο που εμαθε οτι εισαι 21?

Δημοσ.

κατσε ρε, μπερδεμενα τα λες.

στη αρχη λες οτι δεν ηξερε για την ηλικια και μετα λες οτι σου ειπε οτι της ειχες πει ψεματα για την ηλικια!

απο που το εμαθε για την ηλικια? απο αυτους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...