Προς το περιεχόμενο

DiRT: PS3 vs Xbox 360 Graphics Comparison

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το παράδειγμα σύγκρισης κονσόλας - αυτοκινήτου είναι το λιγότερο γελοίο. Το αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας θα το πάρεις έχοντας εμπιστοσύνη στην εταιρεία ξέροντας ότι θα σε πάει από τους ίδιους δρόμους που σε πήγαινε το προηγούμενο και στο τέλος θα σε φτάσει στο προορισμό σου.

Το ps3 το παίρνετε έχοντας υπόψη σας την πληθώρα τίτλων του ps2, τις αποκλειστικότητες που είχε έναντι πάντα του xbox1. 'Ομως τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως και μόνο τυφλός δε το βλέπει η fanboy.

Αποκλειστικότητες τώρα σημαντικά περισσότερες έχει το xbox, γραφικά καλύτερα, Live υπηρεσία που είναι αρκετά χρόνια μπροστά από το psn και στη τελική μια διαφορά 300 ΕΥΡΩ. ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ . 300 ΕΥΡΩ (100.000 δρχ). ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΥΠΟΨΗΝ γιατί μη τυχόν και μου φέρει κανείς για παράδειγμα το blu ray γιατί θα του απαντήσω ότι δεν έχω όρεξη να κάνω ταξίδια να βρίσκω τίτλους blu ray ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ έχουν ελληνικούς υποτίτλους. 'Ολα αυτά περι bluray δε πρόκειτε να αλλάξουν σύντομα. Μόλις χθές η Disney ανακοίνωσε 5 τίτλους που θα βγάλει και αυτοί για την άνοιξη - φθινόπωρο του 2008 (Αμερική ε).

'Ετσι Nonborn με τη λογική του επειδή η sony σάρωσε με τα ps1 και ps2 έρχεσαι και μου λες ότι το ίδιο θα κάνει και με το Ps3 παρα τα όσα ψέματα σου έχει πουλήσει η εταιρεία και χωρίς να έχεις πάρει χαμπάρι το τι παίζεται αυτή τη στιγμή στην αγορά.

'Ολοι οι υποστηρικτές του playstation είναι προσκολημένοι με το παρελθόν και εκεί στηρίζεται το πρόβλημα που έχουν να κατανοήσουν πόσο μπροστά είναι το 360 στα παιχνίδια. Μιλάτε από τις πρώτες ανακοινώσεις περι κονσόλας με το ΘΑ ΘΑ ΘΑ ενώ οι κάτοχοι 360 προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες και ότι ζούν την next gen εποχή στα video games εδώ και αρκετό καιρό. Λάθος τους βέβαια αλλά εδώ ήμουν όταν τους πρήζανε κάτι παλληκάρια τύπου Slay και τους κοροιδεύανε αλλά στα κρίσιμα γινόντουσαν .... φαντάσματα. Μη τα ξεχνάμε.... worth the wait και το DRAGONS ARE COMING (ήρθαν τελικά και αυτοί αλλά με κρύωμα)

Γι'αυτό nonborn σταμάτα με τα μηνύματα αδικίας που ποστάρεις συνέχεια και κατάλαβε ότι εσύ πρώτα είσαι fanboy και μετά ψάξε για τους άλλους

Im a Sony Fanboy baby... Yea... Here i come...

ΥΓ: Το PS3 το πήρα για να παίξω uncharted,gt5,killzone 2, MGS4! Και χίλια δυο ακόμα exclusives... Εσύ θα τα παίξεις αυτά? Γιατί εγώ θα παίξω και bioshock και halo και BD και και...

Και όπως είπε κ το παιδί πιο πάνω... Get a life...

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεπερναω το ''ακυρο'' ποστ του Fotis που μονο ενταση μπορει να προκαλεσει...Ρε φιλε και προσωπικη ζωη εχουμε, και γκομενες εχουμε αλλα εχουμε και αλλα ενδιαφεροντα.Ελπιζω να εχει οντως πολυ δυνατα υποσυστηματα το pc σου...Και ασε και καμια γκομενα για μας.

Κατα τα αλλα συμφωνω με τον Miltoz.Για να ειμαι ειλικρινης, χαλαρα θα αγοραζα και το Xbox 360, αλλα δεν μπορω να ξεφραγκιαζομαι για να αγοραζω μετα νεους τιτλους...

Εν μερει καταλαβαινω οσους φερονται ως fanboys, γιατι δυσκολα ξεπερνιεται η συνεχης επιτυχια τοσα χρονια της Sony, αλλα οντως ειναι καιρος να δει η καθε πλευρα τα πραγματα οπως ειναι.

Δημοσ.
Φίλε μου, κι εγώ είχα ps1 kai ps2 (και ποιός δεν είχε) αλλά είχα και xbox και nintendo/sega/atari παλιότερα για να μην πω για pc. Αν είχα μόνο playstation μπορεί να έμενα κι εγώ "πιστός". Επειδή όμως δεν είχα μόνο playstation και δεν θεωρώ την sony την μοναδική "αξιόπιστη" αλλά έμεινα ευχαρηστιμένος και από το xbox1 (όπως οι περισσότεροι που είχαν xbox) και επειδή όπως είπες κι εσύ είναι εταιρείες, δε θα κάτσω εγώ να στερηθώ τα παιχνιδάκια μου και να περιμένω 2 χρόνια να μου πει η sony πότε θα αρχίσει το next gen για να τους κάνω το χατήρι. Σε αυτή τη περίπτωση θα είμουν fanboy. Αντιθέτως θεωρώ μακράν καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή το 360 και όταν καταφέρει η sony να βγάλει τα καλά της games στην αγορά πολύ ευχαρίστως να πάω να πάρω και ps3. Kαταλαβαίνω όμως ότι για κάποιον που έχει συνδιάσει το gaming με το playstation να μην μπορεί να το δει έτσι.

Miltoz δεν ειπε κανεις οτι η λογικη σου ειναι λανθασμενη,ετσι το βλεπεις και μαγκια σου.

Εγω ειχα και τα 2 την προηγουμενη γενια και συγκριση μεταξυ τον δυο δεν πρεπει καν να υφισταται,ετσι οπως τα βλεπω εγω.

Η βασικη κοντρα στην προηγουμενη γενια ειναι για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη για την 2η θεση GC ή Χbox.Eκει σφαχτειτε:-D.

Οχι δεν ειναι μονο αυτοι που εχουν συνδιασει το gaming με το ονομα Playstation,αυτοι που θα παρουν PS3.

Eγω γνωρισα το gaming απο την sega με το master system,τοτε αρχησα να ασχολουμαι πιο ενεργα με το gaming.

Eιναι κακο που αφου πλεον δεν υπαρχει sega να αγοραζω το καλυτερο,δηλαδη τα playstation για αυτα χρονια?

Tοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεται γιατι συμβαινει αυτο χωρις να αποκαλειτε τον αλλον fanboy της sony?

Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το ps1,απολυτα ικανοποιημενος απο το ps2,απογοητευμενος απο το xbox.

Ποτε ειμαι fanboy?οταν αγορασω 360 η ps3?

Δημοσ.
τουφας ειδες τι γινεται αμα εισαι ανηλικος και εχεις μεγαλωσει με μια μαρκα? ;)

παμε παρακατω... the hits keep on coming για τους playstationακηδες που φωναζανε και για <<superior version>> (τρομαρα τους)

παμε reflections:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τελικα με τοσα πραγματα που εχει λιγοτερα στο ps3, επρεπε να τρεχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα 120fps και με 4D, και οχι στο ιδιο framerate με το 360. :mrgreen:

και η πλακα ειναι οτι εχει και tearing :mrgreen::mrgreen:

Και κανείς δεν μιλάει για τις σκιές... πόσο μάλλον για το φώς της 2ας παρουσίας στο Χ360... το οποίο όπως και στο pro μαζί με το blur, κάνει τα αντικείμενα τραγικά...

Αν δεν βλέπετε υπερβολική χρήση φωτός (γιατί άραγε) και blur στα παιχνίδια του X360 τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξω τα μάτια μου...

Όσο για τις αντανακλάσεις... Υπάρχει πάντα η περίπτωση να είναι ελάχιστα διαφορετικά τραβηγμένο το screenshot... (αυτό μπορεί να το υποψιαστεί κανείς βλέποντας την ελάχιστη διαφορά στη θέση του προσώπου του θεατή) οπότε και να δικαιολογείται...

Ειδάλλως όντως η έλλειψη αντανακλάσεων δείχνει οτι τεχνικά κάτι δεν πήγε καλά...

Πέραν τούτου συμφωνώ με τον desolator πως αυτές είναι μλκειες κατα τα άλλα και ένα παιχνίδι η είναι ή δεν είναι...

Δέν θα γίνει πάντως ούτε απο τα reflections ούτε απο τα παραπάνω fps...

Δημοσ.
Im a Sony Fanboy baby... Yea... Here i come...

ΥΓ: Το PS3 το πήρα για να παίξω uncharted,gt5,killzone 2, MGS4! Και χίλια δυο ακόμα exclusives... Εσύ θα τα παίξεις αυτά? Γιατί εγώ θα παίξω και bioshock και halo και BD και και...

Και όπως είπε κ το παιδί πιο πάνω... Get a life...

Α το πήρες τότε το ps3 για παιχνίδια που θα βγούν μετά από 1 χρόνο (mgs4) και 2 χρόνια το λιγότερο για τα άλλα (killzone και gt5). ΟΚ δεν είσαι fanboy. Χαζούλης είσαι :mrgreen:

'Οσο για το get a life .... πολύ καλό. Teach me :mrgreen:

Δημοσ.
Miltoz δεν ειπε κανεις οτι η λογικη σου ειναι λανθασμενη,ετσι το βλεπεις και μαγκια σου.

Εγω ειχα και τα 2 την προηγουμενη γενια και συγκριση μεταξυ τον δυο δεν πρεπει καν να υφισταται,ετσι οπως τα βλεπω εγω.

Η βασικη κοντρα στην προηγουμενη γενια ειναι για το ποια κονσολα ειναι καλυτερη για την 2η θεση GC ή Χbox.Eκει σφαχτειτε:-D.

Οχι δεν ειναι μονο αυτοι που εχουν συνδιασει το gaming με το ονομα Playstation,αυτοι που θα παρουν PS3.

Eγω γνωρισα το gaming απο την sega με το master system,τοτε αρχησα να ασχολουμαι πιο ενεργα με το gaming.

Eιναι κακο που αφου πλεον δεν υπαρχει sega να αγοραζω το καλυτερο,δηλαδη τα playstation για αυτα χρονια?

Tοσο δυσκολο ειναι να καταλαβεται γιατι συμβαινει αυτο χωρις να αποκαλειτε τον αλλον fanboy της sony?

Εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το ps1,απολυτα ικανοποιημενος απο το ps2,απογοητευμενος απο το xbox.

Ποτε ειμαι fanboy?οταν αγορασω 360 η ps3?

Apo ti fenetai pds13 kati phres strava apo to post mou sthn prohgoumenh selida.

Den eipa pws an exeis ps1, ps2 kai pareis ps3 ginesai sony fanboy.

Apla to oti exei kapoios tis palioteres konsoles mias etareias den tha eprepe na einai o logos pou tha epileksei thn epomenh.

Kai parolo pou exw 360, den exw kamia arnhtikh gnomh gia to ps3.

Varethika aytes tis sygkriseis me to hardware kai ta paixnidia kai ola t' alla/

To 360 exei paixnidares alla to idio fenetai pws ginetai siga siga kai me to ps3(MGS4, Warhawk, Folklore, Heavenly Sword, uncharted...).

Kai mhn xexnate to blu-ray einai mia poly shmantiko. H xwrhtikothta panta epaize kai paizei megalo rolo sta video games.

Anyway, akomh ki an h to UT3 sto xbox exei ligotera maps tha pairw sta sigoura.:)

Δημοσ.
Τι να κανουμε να βγουμε εξω;

Αφου ολες τις γκομενες του λεκανοπεδιου Αττικης τις εχεις "κτυπησει" εσυ

Μαλλον εντυπωσιαζονται απο τα υποσυστηματα του PC σου....

:lol::lol:

Δημοσ.

Δεν ειναι αναγκη να τσακονωμαστε μια απλη συζητηση ειναι.Αντικειμενικα και οχι μονο στο dirt αλλα σε παρα πολλα παιχνιδια το 360 εχει ανωτερα γραφικα και κερδιζει στα shaders και lighting ειδικα και αυτο οφειλεται καθαρα στην ανωτεροτητα της ATI απο την NVIDIA.Ειναι καθαρο θεμα GPU και τιποτα αλλο.Τωρα για το πια κονσολα ειναι γενικα καλυτερη απο την αλλη αυτο ειναι αλλο θεμα.Εχει μεσα πολλες παραμετρους.Θα δειξει πιο πολυ μετα απο κανα χρονο.Μεχρι τωρα φενεται καλυτερο το 360 επιδη κυκλοφορησε και νωριτερα και εχουν ασχοληθει οι προγραματιστες περισσοτερο μαυτο αλλα και επειδη εμπρακτα δειχνει οτι εχει ανωτερη GPU.Δεν ειναι αναγκη να τρελενονται οσοι εχουν ps3 και να μην το παραδεχονται αυτο.Αφου φενεται.Τωρα μπορει η sony να βγαλει αποκλειστικοτητες δικες κορυφεες σε games.Παντως στα ιδια games χανει για λιγο την μαχη.Και ειναι και πιο ακριβο.

Δημοσ.
Δεν ειναι αναγκη να τσακονωμαστε μια απλη συζητηση ειναι.Αντικειμενικα και οχι μονο στο dirt αλλα σε παρα πολλα παιχνιδια το 360 εχει ανωτερα γραφικα και κερδιζει στα shaders και lighting ειδικα και αυτο οφειλεται καθαρα στην ανωτεροτητα της ATI απο την NVIDIA.Ειναι καθαρο θεμα GPU και τιποτα αλλο.Τωρα για το πια κονσολα ειναι γενικα καλυτερη απο την αλλη αυτο ειναι αλλο θεμα.Εχει μεσα πολλες παραμετρους.Θα δειξει πιο πολυ μετα απο κανα χρονο.Μεχρι τωρα φενεται καλυτερο το 360 επιδη κυκλοφορησε και νωριτερα και εχουν ασχοληθει οι προγραματιστες περισσοτερο μαυτο αλλα και επειδη εμπρακτα δειχνει οτι εχει ανωτερη GPU.Δεν ειναι αναγκη να τρελενονται οσοι εχουν ps3 και να μην το παραδεχονται αυτο.Αφου φενεται.Τωρα μπορει η sony να βγαλει αποκλειστικοτητες δικες κορυφεες σε games.Παντως στα ιδια games χανει για λιγο την μαχη.Και ειναι και πιο ακριβο.

Συμφωνω με τα περισσοτερα αλλα διαφωνω καθετα στις συγκρισεις μεταξυ το ιδιων παιχνιδιων στις κονσολες.

Τις θεωρω τουλαχιστον ανοητες(ειδικα αυτην την περιοδο) και θα εξηγησω το γιατι.

1.Συγκρινουμε παιχνιδια για τις 2 κονσολες τα οποια εχουν ξεπεραστει σε γραφικα απο αλλα αποκλειστικα παιχνιδια και για τις 2.

2.Μιλαμε για παιχνιδια των οποιων οι συνεχειες θα εχουν καλυτερα γραφικα απο αυτα που βλεπουμε τωρα.

Δηλαδη τοτε θα μπορουν και τωρα οχι,με αποτελεσμα να αφαιρουν τωρα δεντρα ή καρε γιατι εχουν φτασει στα ορια τους ετσι??:roll:

Οι συγκρισεις λοιπον αυτες ειναι ανουσιες και γινονται μονο για δημιουργια εντυπωσεων απο καποιους και τιποτα παραπανω.

Οχι δεν λεω να μην μπαινουν τετοια θεματα αλλα λιγη ηρεμια δεν βλαπτει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...