Προς το περιεχόμενο

DiRT: PS3 vs Xbox 360 Graphics Comparison

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιος ειναι fanboy?Αυτος που αγοραζει ή προτιμα μια εταιρια για αυτα που του εχει προσφερει(εφοσον θα παρει μια κονσολα)?

Η αυτος που παρολα αυτα που ειδε τις προηγουμενες γενιες αγοραζει 360 και μαλιστα η μονη του ασχολια ειναι να Θαβει το ps3 παρα να παιζει 360?

Δεν μιλαω για σενα προσωπικα μονο.

Αυτός που πιστεύει ότι το ps3 είναι καλύτερο μόνο και μόνο επειδή είχε ps2. Δικαίωμά του βέβαια, τεσπά, ας μην αρχίσουμε αυτή τη κουβέντα.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον εγω ο ασχετος κραταω λοιπον οτι το ps3 εφτασε στα ορια του με το dirt απο θεμα μνημης,εσυ συνεχισε το διαβασμα σου;)

Α παω λιγο τουαλετα να και το link:roll:

οπως ειπα, η χαρακτηριστικη ΑΓΝΟΙΑ που σε διακατεχει σε προτρεπει να δημιουργεις μονο background noise σε ολες τις συζητησεις που θες να συμμετεχεις.

τα σχολια σου ειναι συνηθως εκτος κουβεντας και τετοιου επιπεδου ->> προωρη εξπερματωση αλλα μην το γ@μαμε///παω τουαλετα να και το λινκ κλπ κλπ

ουτε καν αστεια δεν ειναι..

Δημοσ.
Αυτός που πιστεύει ότι το ps3 είναι καλύτερο μόνο και μόνο επειδή είχε ps2. Δικαίωμά του βέβαια, τεσπά, ας μην αρχίσουμε αυτή τη κουβέντα.

Εγω δεν ειπα κατι τετοιο.Ειπα οτι οποιος ειναι απολυτα ικανοποιημενος με Ps1,ps2 γιατι να αγορασει 360 εφοσον θα παρει μια κονσολα?

Γιατι να θελει να αλλαξει αυτην την κατασταση(πρωτια playstation) που υπαρχει και τον ικανοποιει??? Μισει την sony?Αν δεν παει την sony ειναι λογικο να θελει να αλλαξει το σκηνικο:wink:

Και αναλογα πως το εννοεις το καλυτερο.

Καλυτερο τωρα δεν ειναι το Ps3,αλλα μια κονσολα δεν κραταει 1 χρονο.

PS.Και xbox ειχα.

Δημοσ.
Ειπαμε ...προωρη εκσπερματωση αλλα μην το μαμαμε:roll:

Καλύτερα πρόωρη εκσπερμάτωση παρά έλλειψη στύσης...:mrgreen:

Α παω λιγο τουαλετα να και το link:roll:

Το link δεν δουλεύει...Μήπως ψεύδεσαι;

Ποιος ειναι fanboy?Αυτος που αγοραζει ή προτιμα μια εταιρια για αυτα που του εχει προσφερει(εφοσον θα παρει μια κονσολα)?

Η αυτος που παρολα αυτα που ειδε τις προηγουμενες γενιες αγοραζει 360 και μαλιστα η μονη του ασχολια ειναι να Θαβει το ps3 παρα να παιζει 360?

Τα πράγματα αλλάζουν και το ένδοξο παρελθόν δεν εγγυάται και αντίστοιχο μέλλον.Η ιστορία(;)) το έχει αποδείξει.

Δημοσ.
οπως ειπα, η χαρακτηριστικη ΑΓΝΟΙΑ που σε διακατεχει σε προτρεπει να δημιουργεις μονο background noise σε ολες τις συζητησεις που θες να συμμετεχεις.

Ε αφηνω εσενα που μπαινεις σε βαθος(να ναι καλα το ιντερνετ) να τα αναλυσεις ολα.

τα σχολια σου ειναι συνηθως εκτος κουβεντας και τετοιου επιπεδου ->> προωρη εξπερματωση αλλα μην το γ@μαμε///παω τουαλετα να και το λινκ κλπ κλπ

ουτε καν αστεια δεν ειναι..

Μην παμε στα τετοιου ειδους σχολια που κανει ο καθενας,ειρωνικα κτλ γιατι αν αρχισω να κανω quote δικασ σου με τετοια θα γεμισει το τοπικ και θα αναγκαστει να κανει αλλαγη καποιος mod.

Παντως ηταν αστειο αυτο με την τουαλετα για οποιον καταλαβε:-D

Για σενα και να το καταλαβες δεν ειναι αστειο φυσικα.

Δημοσ.
Καλύτερα πρόωρη εκσπερμάτωση παρά έλλειψη στύσης...:mrgreen:

Εχω ακουσει οτι η διαρκεια μετραει στο sex.:mrgreen:

Το link δεν δουλεύει...Μήπως ψεύδεσαι;

Γιατι τα αλλα που δουλευουν λενε τιποτα?:mrgreen::mrgreen:

Τα πράγματα αλλάζουν και το ένδοξο παρελθόν δεν εγγυάται και αντίστοιχο μέλλονιστορία(;)) το έχει αποδείξει.

Σωστοτατος εδω;)

Αλλα η ενδοξη ιστορια λεει και οτι για να αλλαξει κατι καποια εταιρια πρεπει να κανει το μπαμ με κατι καινουριο-εξυπνο-ιδεα-μαρκετινγκ ,παντα κατι εξυπνο για την καθε εποχη που μιλαμε δηλαδη.

Αν νομιζεις οτι τα λεφτα της ms ειναι κατι εξυπνο για την εποχη ή νομιζεις οτι βλεπεις κατι καινουριο να γινεται ή καποιο αστρο στο 360 τοτε ναι εχεις δικιο.

Αλλα πειραζει να μην βλεπω εγω?:roll:

Αν καποια κονσολα δειχνει να εχει αυτο το αστρο ειναι το wii,αλλα δεν γνωριζω αν και αυτο θα καταφερει να ριξει την sony.

Δημοσ.

Παντως το Dirt ειναι παραδειγμα μηχανης βασισμενης στο PS3 ,η οποια ομως ειναι πιο ευπεπτη στο 360...

Καποιοι ηταν σιγουροι για καλυτερα γραφικα, 60fps κλπ...τι να κανουμε ομως

Παντως κατι ειχε αναφερει ο P3tran ως προς το θεμα αυτο (ως προς το ποσο ευκολο ειναι να τρεξει μια PS3 μηχανη, το 360)

Δημοσ.
Εγω δεν ειπα κατι τετοιο.Ειπα οτι οποιος ειναι απολυτα ικανοποιημενος με Ps1,ps2 γιατι να αγορασει 360 εφοσον θα παρει μια κονσολα?

Γιατι να θελει να αλλαξει αυτην την κατασταση(πρωτια playstation) που υπαρχει και τον ικανοποιει??? Μισει την sony?Αν δεν παει την sony ειναι λογικο να θελει να αλλαξει το σκηνικο:wink:

Και αναλογα πως το εννοεις το καλυτερο.

Καλυτερο τωρα δεν ειναι το Ps3,αλλα μια κονσολα δεν κραταει 1 χρονο.

PS.Και xbox ειχα.

Ti einai ayto twra?

Misei kapoios th sony epeidh pairnei mia allh konsola anti to ps3 dhaldh eh?

H mipws pairenei ps3 giati eixe ps1 kai ps2?(Ayto akrivws einai fanboy).

O MiltoZ dyo post pio panw leei ksekathara me mia protash ti einai fanboy.

Esy ligo poly to epivaivewneis.

Epeidh dhladh eixe ps1 + ps2 kai htan apolyta ikanopoihmenos shmainei oti tha einai to idio kai me to ps3?

Tha trealthw re seis...katastash pou ton ikanopoiei(prwtia tou ps3?), misei th sony? , na allaksei skhniko?

Ti m@l@kies einai aytes re paidia.

PDS13 mhn to pareis strava. Den lew oti eisai fanboy. Aplws ayta pou egrapses twra ti htan dhladh???

Δημοσ.

To μονο που θέλει να πει ο PDS είναι ότι έχοντας μια κονσόλα που σε ικανοποιεί σαν καταναλωτή όταν πας να ξανααγοράσεις θα προτιμήσεις αυτό που ξέρεις και σε έχει επιβεβαιώση στο παρελθόν... Αυτό δε πιστεύω να αμφισβητείται από κανέναν...

Αν πάρεις ένα BMW και είσαι ικανοποιημένος σε 5 χρόνια που θα αλλάξεις αμάξι είναι απόλυτα λογικό να ξανακοιτάξεις και BMW. Δεν σημαίνει ότι το καινούργιο ΒΜW θα σε ικανοποιήσει όπως το παλιό ή ότι δε θα υπάρχει καλύτερο αμάξι στον ανταγωνισμό. Απλά λόγω εμπειρίας και λόγω του ότι υπάρχει παρελθόν και ιστορία πας στην BMW... Κάνω λάθος?

Το να πάρει κάποιος PS3 ενώ είχε PS2 είναι παράλογο δηλαδή? Η είναι fanboy? Εγώ είχα PS2 και πήγα και πήρα xbox... Επειδή πίστευα στο κάτι καινούργιο που μπορεί να φέρει η MS με τα γραφικά τότε... Απογοητεύτηκα αρκετά με τη στάση της (εκτός από μερικά παιχνίδια που πράγματι τα καταευχαριστήθηκα) και γι αυτό είμαι τόσο αρνητικός αυτή τη στιγμή απέναντι της. Γιατί σαν καταναλωτής με χει απογοητεύσει στο παρελθόν... Αυτό δε σημαίνει ότι επειδή έκανε κάτι λάθος στο παρελθόν θα το κάνει και τώρα... Αλλά έχει κακή ιστορία...

Άλλοι είναι απογοητευμένοι από την Sony όπως εγώ με την MS, γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις... Το ενοχλητικό είναι να καθόμαστε να λέμε... ναι αυτό είναι καλό επειδή είναι στην τάδε κονσόλα ή αυτό είναι κακό επειδή είναι στην άλλη ανεξάρτητα από το τι πραγματικά είναι αυτό και πόσο καλό ή κακό είναι... Αυτό ειναι fanboyismos! Όχι επειδή είχα PS2 και πήρα PS3 είμαι fanboy... Αν είναι δυνατόν...

offtopic: Το ρώτησα και αλλού αλλά δε πήρα απάντηση,ρωτησα προσωπικά και τον john στο άλλο thread. Ψάχνω pics με μεγάλες αναλύσεις για posters.Kαι αυτές του Halo3 που είχαν βγει οι τεράστιες... Υπάρχουν πουθενά? Μπορώ κάπου να τις βρω? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
To μονο που θέλει να πει ο PDS είναι ότι έχοντας μια κονσόλα που σε ικανοποιεί σαν καταναλωτή όταν πας να ξανααγοράσεις θα προτιμήσεις αυτό που ξέρεις και σε έχει επιβεβαιώση στο παρελθόν... Αυτό δε πιστεύω να αμφισβητείται από κανέναν...

Αν πάρεις ένα BMW και είσαι ικανοποιημένος σε 5 χρόνια που θα αλλάξεις αμάξι είναι απόλυτα λογικό να ξανακοιτάξεις και BMW. Δεν σημαίνει ότι το καινούργιο ΒΜW θα σε ικανοποιήσει όπως το παλιό ή ότι δε θα υπάρχει καλύτερο αμάξι στον ανταγωνισμό. Απλά λόγω εμπειρίας και λόγω του ότι υπάρχει παρελθόν και ιστορία πας στην BMW... Κάνω λάθος?

Το να πάρει κάποιος PS3 ενώ είχε PS2 είναι παράλογο δηλαδή? Η είναι fanboy? Εγώ είχα PS2 και πήγα και πήρα xbox... Επειδή πίστευα στο κάτι καινούργιο που μπορεί να φέρει η MS με τα γραφικά τότε... Απογοητεύτηκα αρκετά με τη στάση της (εκτός από μερικά παιχνίδια που πράγματι τα καταευχαριστήθηκα) και γι αυτό είμαι τόσο αρνητικός αυτή τη στιγμή απέναντι της. Γιατί σαν καταναλωτής με χει απογοητεύσει στο παρελθόν... Αυτό δε σημαίνει ότι επειδή έκανε κάτι λάθος στο παρελθόν θα το κάνει και τώρα... Αλλά έχει κακή ιστορία...

Άλλοι είναι απογοητευμένοι από την Sony όπως εγώ με την MS, γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις... Το ενοχλητικό είναι να καθόμαστε να λέμε... ναι αυτό είναι καλό επειδή είναι στην τάδε κονσόλα ή αυτό είναι κακό επειδή είναι στην άλλη ανεξάρτητα από το τι πραγματικά είναι αυτό και πόσο καλό ή κακό είναι... Αυτό ειναι fanboyismos! Όχι επειδή είχα PS2 και πήρα PS3 είμαι fanboy... Αν είναι δυνατόν...

offtopic: Το ρώτησα και αλλού αλλά δε πήρα απάντηση,ρωτησα προσωπικά και τον john στο άλλο thread. Ψάχνω pics με μεγάλες αναλύσεις για posters.Kαι αυτές του Halo3 που είχαν βγει οι τεράστιες... Υπάρχουν πουθενά? Μπορώ κάπου να τις βρω? Ευχαριστώ!

Ρε σεις καλα τα λεει το παιδι.Εγω υπαγομαι στην περιπτωση αυτη.Eιχα PS1, 2 PS2 και αισιως απεκτησα PS3.Η Sony ειναι μια εταιρια οπως ολες οι αλλες και κοιταζει να εχει τρελα κερδη και σε τελικη αναλυση γραμμενους εχει τους καταναλωτες, απλα προσπαθει να το κρυψει.Το ιδιο κανει η ΜS και η καθε ΜS.

Σαφως το XBOX360 υπερεχει σε συγκεκριμενα παιχνιδια, το ιδιο θα κανει και το PS3 σε αλλα.Βεβαια το PS3=2 Xbox σε τιμη, οποτε αλλαζουν οι απαιτησεις.

Με την ιδια λογικη που καποιος επιλεγει να τα ακουμπαει για Toyota ενω θα μπορουσε καλλιστα να αγορασει Daihatsu και να κανει τη δουλεια του, προτιμα να στα σκαει στη Sony, απλα και μονο επειδη ειναι παραδοσιακος καταναλωτης της.Fanboy ειναι να λες ''Sony/M$ rocks'' και τιποτα περισσοτερο...

Δημοσ.
Ρε σεις καλα τα λεει το παιδι.Εγω υπαγομαι στην περιπτωση αυτη.Eιχα PS1, 2 PS2 και αισιως απεκτησα PS3.Η Sony ειναι μια εταιρια οπως ολες οι αλλες και κοιταζει να εχει τρελα κερδη και σε τελικη αναλυση γραμμενους εχει τους καταναλωτες, απλα προσπαθει να το κρυψει.Το ιδιο κανει η ΜS και η καθε ΜS.

Σαφως το XBOX360 υπερεχει σε συγκεκριμενα παιχνιδια, το ιδιο θα κανει και το PS3 σε αλλα.Βεβαια το PS3=2 Xbox σε τιμη, οποτε αλλαζουν οι απαιτησεις.

Με την ιδια λογικη που καποιος επιλεγει να τα ακουμπαει για Toyota ενω θα μπορουσε καλλιστα να αγορασει Daihatsu και να κανει τη δουλεια του, προτιμα να στα σκαει στη Sony, απλα και μονο επειδη ειναι παραδοσιακος καταναλωτης της.Fanboy ειναι να λες ''Sony/M$ rocks'' και τιποτα περισσοτερο...

Φίλε μου, κι εγώ είχα ps1 kai ps2 (και ποιός δεν είχε) αλλά είχα και xbox και nintendo/sega/atari παλιότερα για να μην πω για pc. Αν είχα μόνο playstation μπορεί να έμενα κι εγώ "πιστός". Επειδή όμως δεν είχα μόνο playstation και δεν θεωρώ την sony την μοναδική "αξιόπιστη" αλλά έμεινα ευχαρηστιμένος και από το xbox1 (όπως οι περισσότεροι που είχαν xbox) και επειδή όπως είπες κι εσύ είναι εταιρείες, δε θα κάτσω εγώ να στερηθώ τα παιχνιδάκια μου και να περιμένω 2 χρόνια να μου πει η sony πότε θα αρχίσει το next gen για να τους κάνω το χατήρι. Σε αυτή τη περίπτωση θα είμουν fanboy. Αντιθέτως θεωρώ μακράν καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή το 360 και όταν καταφέρει η sony να βγάλει τα καλά της games στην αγορά πολύ ευχαρίστως να πάω να πάρω και ps3. Kαταλαβαίνω όμως ότι για κάποιον που έχει συνδιάσει το gaming με το playstation να μην μπορεί να το δει έτσι.

Δημοσ.

Το παράδειγμα σύγκρισης κονσόλας - αυτοκινήτου είναι το λιγότερο γελοίο. Το αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας θα το πάρεις έχοντας εμπιστοσύνη στην εταιρεία ξέροντας ότι θα σε πάει από τους ίδιους δρόμους που σε πήγαινε το προηγούμενο και στο τέλος θα σε φτάσει στο προορισμό σου.

Το ps3 το παίρνετε έχοντας υπόψη σας την πληθώρα τίτλων του ps2, τις αποκλειστικότητες που είχε έναντι πάντα του xbox1. 'Ομως τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως και μόνο τυφλός δε το βλέπει η fanboy.

Αποκλειστικότητες τώρα σημαντικά περισσότερες έχει το xbox, γραφικά καλύτερα, Live υπηρεσία που είναι αρκετά χρόνια μπροστά από το psn και στη τελική μια διαφορά 300 ΕΥΡΩ. ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ . 300 ΕΥΡΩ (100.000 δρχ). ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΥΠΟΨΗΝ γιατί μη τυχόν και μου φέρει κανείς για παράδειγμα το blu ray γιατί θα του απαντήσω ότι δεν έχω όρεξη να κάνω ταξίδια να βρίσκω τίτλους blu ray ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ έχουν ελληνικούς υποτίτλους. 'Ολα αυτά περι bluray δε πρόκειτε να αλλάξουν σύντομα. Μόλις χθές η Disney ανακοίνωσε 5 τίτλους που θα βγάλει και αυτοί για την άνοιξη - φθινόπωρο του 2008 (Αμερική ε).

'Ετσι Nonborn με τη λογική του επειδή η sony σάρωσε με τα ps1 και ps2 έρχεσαι και μου λες ότι το ίδιο θα κάνει και με το Ps3 παρα τα όσα ψέματα σου έχει πουλήσει η εταιρεία και χωρίς να έχεις πάρει χαμπάρι το τι παίζεται αυτή τη στιγμή στην αγορά.

'Ολοι οι υποστηρικτές του playstation είναι προσκολημένοι με το παρελθόν και εκεί στηρίζεται το πρόβλημα που έχουν να κατανοήσουν πόσο μπροστά είναι το 360 στα παιχνίδια. Μιλάτε από τις πρώτες ανακοινώσεις περι κονσόλας με το ΘΑ ΘΑ ΘΑ ενώ οι κάτοχοι 360 προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες και ότι ζούν την next gen εποχή στα video games εδώ και αρκετό καιρό. Λάθος τους βέβαια αλλά εδώ ήμουν όταν τους πρήζανε κάτι παλληκάρια τύπου Slay και τους κοροιδεύανε αλλά στα κρίσιμα γινόντουσαν .... φαντάσματα. Μη τα ξεχνάμε.... worth the wait και το DRAGONS ARE COMING (ήρθαν τελικά και αυτοί αλλά με κρύωμα)

Γι'αυτό nonborn σταμάτα με τα μηνύματα αδικίας που ποστάρεις συνέχεια και κατάλαβε ότι εσύ πρώτα είσαι fanboy και μετά ψάξε για τους άλλους

Δημοσ.

Πω πω ρε παιδια, εγω μπηκα κατα λαθος και διαβασα τι λετε. Τοσο αρρωστοι ειστε με τα παιχνιδια?

Μηπως πρεπει να αρχιζετε σιγα σιγα να βγαινετε και εξω απο το σπιτι να δειτε τι γινεται εκει εξω και να αφησετε τις κονσολες?

Δημοσ.
Πω πω ρε παιδια, εγω μπηκα κατα λαθος και διαβασα τι λετε. Τοσο αρρωστοι ειστε με τα παιχνιδια?

Μηπως πρεπει να αρχιζετε σιγα σιγα να βγαινετε και εξω απο το σπιτι να δειτε τι γινεται εκει εξω και να αφησετε τις κονσολες?

Τι να κανουμε να βγουμε εξω;

Αφου ολες τις γκομενες του λεκανοπεδιου Αττικης τις εχεις "κτυπησει" εσυ

Μαλλον εντυπωσιαζονται απο τα υποσυστηματα του PC σου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...