Stormwatch Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Το μεχρι τωρα συμπερασμα παντως ειναι οτι το Dirt στο PS3 εχει πιο σταθερο frame rate (στα 30fps παντα) αλλα με αντιτιμο την ποιοτητα των γραφικων, ειτε αυτο εχει να κανει με το HDR, ειτε με το χαμηλοτερο ΑΑ (φαινεται και στις φωτο του lvl), ειτε με το κουτσουρεμα της χλωριδας και της πανιδας Και αυτο για ενα παιχνιδι που δημιουργηθηκε σε μια μηχανη βασισμενη στο PS3 και σε συνεργασια με τη Sony (συν 3-4 μηνες καθυστερηση) Φαντασου δηλαδη, η μηχανη να ηταν universal ή ακομα χειροτερα βασισμενη στο 360... not good.... Nonborn, το Dirt ή θα το λατρεψεις, ή θα το μισησεις Εγω παντως το ελιωσα και το καταευχαριστηθηκα.... (καιρο ειχα να πορωθω ετσι με ραλλακι)
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Τα παλια colin μου αρεσαν,ειδικα τα πρωτα 1,2. Ενταξει δεν ειναι και το ρεαλιστικοτερο racing game του κοσμου,αλλα ειναι το λιγοτερο διασκεδαστικο.
p3tran Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 και μια δικια μου προσφορα, ελπιζοντας να κλεισει το θεμα χωρις αμφιβολιες.. περιμενετε να φορτωσει το gifακι...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Xωρις αμφιβολιες για το demo ps3 vs τελικη εκδοση 360 κλεινει το θεμα.
p3tran Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 οι φωτογραφιες ειναι απο τα demos και οχι απο final. (!) το γεγονος οτι αυτα τα 2 demo τα χωριζουν ουσιαστικα 5-6 μηνες, νομιζω κλεινει το θεμα περι τι ειδους <<optimization>> εχει γινει.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ε δεν αλλαζει κατι. Οχι οτι πιστευω πως θα αλλαξουν και πολλα στην τελικη εκδοση αλλα λεμε τωρα.Απλα ειναι demo.
NonBorn Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Φαινεται καθαρά ότι το 360 έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από το PS3! Πάμε Bill δώσε μας το φως σου... Edit: 1. Τρομερής ποιότητας photos για τόσο λεπτομερής συγκρίσεις... Μπράβο τα συγχαρητήρια μου για το gif... Φαίνεται το χεις καλά το photoshop 2. Δηλαδή όσο πιο πολλά δέντρα και ταμπελίτσες έχει ένα Rally τόσο καλύτερο παιχνίδι είναι ε? Φοβερά συμπεράσματα και σήμερα!! Great Job!
Toufas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Φαινεται καθαρά ότι το 360 έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από το PS3! Πάμε Bill δώσε μας το φως σου... Edit: 1. Τρομερής ποιότητας photos για τόσο λεπτομερής συγκρίσεις... Μπράβο τα συγχαρητήρια μου για το gif... Φαίνεται το χεις καλά το photoshop 2. Δηλαδή όσο πιο πολλά δέντρα και ταμπελίτσες έχει ένα Rally τόσο καλύτερο παιχνίδι είναι ε? Φοβερά συμπεράσματα και σήμερα!! Great Job! 1: lol 2: pes mou oti kaneis plaka... an exei pio liga pragmata na kanei render, tote logiko einai na exei parapano fps...
john2gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μερικοί είναι αχάριστα fanboys τελικά μου φαίνεται και ακολουθούν το δόγμα <<Είναι καλύτερο στην κονσόλα ΜΟΥ>> που έμαθαν από μικρά παιδιά :p PS: Το συγκριτικό επίσης είναι για τα ΓΡΑΦΙΚΑ και μόνο των 2 εκδόσεων και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Χ360 είναι καλύτερη οπτικά. PS2: Όσο για τους developers. Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε δει κοτσάνες από "μεγάλα πρόσωπα" όπως αυτές του Mark Rein. Η καλύτερη σύγκριση είναι όταν βάζεις δίπλα δίπλα τους τίτλους,στην ίδια σκηνή ακριβώς. Αυτό ακριβώς έγινε στο Colin McRae: Dirt. Δηλαδή πόσο περισσότερο μπορεί να εθελοτυφλεί κάποιος και να πει ότι η PS3 έκδοση δείχνει καλύτερη; For crying out loud δηλαδή!!!!
S2Katana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Αντικειμενικα στο Xbox ειναι καλυτερο, εμενα για τα δικα μου γουστα προτιμητεο ειναι στο PS3...
S2Katana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εννοω πως ειναι ''τεχνικα'' αρτιοτερο και πιο σωστα κατασκευασμενο στο Xbox, αλλα με βαση τα δικα μου υποκειμενικα κριτηρια το προτιμω στο PS3.Το πιο ομορφο δεν ειναι απαραιτητα και το πιο καλοκατασκευασμενο, αν καταλαβαινεις τι εννοω. Και εχω PS3, χαχαχα.
Toufas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 diladi les, einai pio kala ftiagmeno sto xbox, alla den einai kai to pio kala ftiagmeno...right....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.