aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ma auto to kanei edo kai 1 xrono, aplos to kanei araia kai pou gi'auto den exo dosei poly simasia apo to memtest
merkoutio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Περίπου 200W σε βλέπω και μάλλον είναι παλιό το τροφοδοτικό. Έχεις προσθέσει ή ανανεώσει κάποιον driver;
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 kai exo ananeosei kai exo kanei polles dokimes alla tipota! exo kanei kai polla format alla to problima synexizetai....
Delirium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Einai aplo: Dokimase allo trofodotiko. An stamatisoun, vrikes to provlima :razz:
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ma den einai lysi auti. opos eipa de to kanei kathe mera, mporei na to kanei simera mporei kai meta apo 2 mines! an to allakso pos tha katalabo oti itan auto? tha perimeno 2 mines? kai an....
Delirium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ma....kathe lysi einai lysi, an doulepsei :razz: Ektos kai den yparxei salio gia tin agora! Pantos akomi kai se toso mikro se apaitiseis systima, kapoies stigmes, ta 250W mporei na se prodosoun
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Παρε καινούργιο τροφοδοτικό και βάλτο να κάνει μια πολύ απαιτιτική εργασία (θα σου έλεγα games αλλά με on board γραφικών δε το βλέπω).
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 λες ε? αν του βαλω να κανει divx? οταν βρω λιγο σαλιο θα το κανω. απλα σκεφτομαι τι αλλο μπορει να φταιει εκτος απο αυτο....
.:VenoM:. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπιζα πριν 2 εβδομάδες Οι δυνατοί τρόποι αντιμετώπισεις είναι 1) Αλλαγή τροφοδοτικού 2) Καλός καθαρισμός του υπολογιστή, άν έχει να γίνει για πολύ καιρό, και κυρίως στις μνήμες RAM. 3) Πηγαίνεις: δεξί κλικ στο "Ο υπολογιστής μου" > Ιδιότητες > Για προχωρημένους > Εκκίνηση και αποκατάσταση > και εκεί που λέει αποτυχία συστήματος ξετσεκάρεις την ένδειξη αυτόματη επαννεκίνιση Αν συνεχίζει να κάνει Restart ανέφερε το ξανά για να σε βοηθήσω περετέρω
Strategos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 κατεβασε το core temp και δες τη θερμοκρασια παιζεις για αρχη αν δεις οτι ειναι νορμαλ δες το τροφοδοτικο, αν ειναι τρελλες οι θερμοκρασιες τοτε δοκιμασε να καθαρισεις την ψυχτρα cpu.
aledjo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 οι θερμοκρασιες ειναι οκ τις εχω τσεκαρει! επανεκκινηση δε κανει μετα απο κολημα των windows γιατι ετσι θα προλαβενα να δω τουλαχιστον μια μπλε οθονη στα γρηγορα! κανει restart στο ασχετο! σαν να παταω reset.... ξερω οτι πολυ πιθανον να ειναι το τροφοδοτικο αλλα τι αλλο μπορει ειναι εκτος απο αυτο και να εχει αυτα τα αποτελεσματα?
Strategos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 καλα εγω το παθενα οταν ειχα κολισει blasser-sasser την εποχη του xp sp1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.