kalimike Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Παιδιά ακούστε τι μου λένε οι ανθρώποι. Έκανα χθες παραγγελία αυτά τα δύο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=963704 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964557 Περίμενα σήμερα τηλέφωνό τους αλλά τίποτα, μου στέλνουν e-mail λέγωντας ότι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μου αλλά δεν μπορούν, τους παίρνω εγώ και ζητάω να μιλήσω με τον υπέυθυνο και μου λένε ότι έχει σχολάσει, τους λέω για την παραγγελία και μου λένε ότι το mobo δεν υπάρχει και θα το φέρουν τέλη αυγούστου ενώ στο site υπάρχει κανονικά Τους λέω λοιπόν να περιμένουν να έρθει και να τα στείλουν. Και ρωτάω εγώ τώρα όταν μου τα στείλουν εγώ τι θα πληρώσω εφόσον η τιμή ήταν με την έκπτωση; Αν μου πουν να πληρώσω κανονικά θα τους τα στείλω πίσω:evil: Αυτά είχα να πω, κρίμα γιατί είχα ακούσει καλά λόγια για το πλαίσιο.... edit: Ούτε κάποια αντιπροσφορά μου κάνανε.
Sadamiraq Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Αυτο να κανεις αμα δεν στο δωσουν με την εκπτωση ασε που πρεπει να σου κανουν και εκπτωση στην εκπτωση που θα περιμενεις κιολας.:razz:
Sadamiraq Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ε τι και στο κατω κατω δεν ειναι και το μονο μαγαζι που πουλαει hardware υπαρχει και το e-shop που τα εχει και πιο φτηνα.
kalimike Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Ναι αλλά οι mobο του e-shop είναι πιο ακριβές, αλλιώς σιγά μην τους περίμενα
SGP Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Καλά, είναι και Αύγουστος όλα υπολειτουργού μωρέ... Πάντως άπαξ και έκανες την παραγγελία κανονικά τότε έχεις εξασφαλίσει την τιμή, και εμένα μου κα΄νανε μία τέτοια ματσακονιά, με χρέωσαν 10? παραπάνω για κάτι (είχε αλλάξει η τιμή) και τους πήρα τηλέφωνο και μου στείλαν πιστωτικό. Προφανώς σπάστικα που αντί για πίστωση στη κάρτα δώσαν πιστωτικό, το θεωρώ απαράδεκτο αλλά πάει στο διάολο, πλαίσιο είναι κάτι θα πάρεις... Δεν ήταν και μεγάλο το ποσό.
Sadamiraq Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Σοβαρα? Για mobo δεν ξερω αλλα για αλλα πραματα ειναι πιο φτηνο το e-shop ασε που στο σιτε του πλαισιου εχει καποια πραματα που στα πιο πολλα καταστηματα τους δεν υπαρχουν τι να τους δλδ τωρα?
kalimike Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Κι εγώ απ'το e-shop έπαιρνα αλλά έλα που έπεσα στην ανάγκη...
phovos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Σε θεμα sales και after sales το πλαισιο ειναι ισως το πιο σοβαρο μαγαζι στην Ελλάδα.Ειναι λογικο να γινονται καποια λαθη που και που αλλα αυτο δε λεει τιποτα. Απο κει και περα επειδη αγοραζω μεσω ιντερνετ εδω και μια 7 ετια περιπου , εχω δει οτι το πλαισιο ειναι οτι πιο εγκυρο υπάρχει στη χωρα μας.Και ειδικα σε after sales ειναι μακραν το καλυτερο.... plaisio vs e-shop e-shop : αγοραζω μονο αναλωσιμα και γενικα οτιδηποτε δε παιζει να χαλασει(το service και το RMA τους ειναι τραγικο) plaisio : αγοραζω οτιδηποτε παιζει να χαλασει γιατι ξερω οτι θα εχω αμεση αντικατασταση εστω κι αν η τιμη του ειναι 5-10 ευρω πανω απο το e-shop.
aliakas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 sostos o phovos +1 kai apo mena otan skeftome plaisio o nous mou paei sto telio support tis eterias kai otan skeftome e-shop o nous mou paei stin kaliteri timi tis agoras alla xoris support e den mporeis na taxeis ola
S2Katana Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Σε θεμα sales και after sales το πλαισιο ειναι ισως το πιο σοβαρο μαγαζι στην Ελλάδα.Ειναι λογικο να γινονται καποια λαθη που και που αλλα αυτο δε λεει τιποτα. Απο κει και περα επειδη αγοραζω μεσω ιντερνετ εδω και μια 7 ετια περιπου , εχω δει οτι το πλαισιο ειναι οτι πιο εγκυρο υπάρχει στη χωρα μας.Και ειδικα σε after sales ειναι μακραν το καλυτερο.... plaisio vs e-shop e-shop : αγοραζω μονο αναλωσιμα και γενικα οτιδηποτε δε παιζει να χαλασει(το service και το RMA τους ειναι τραγικο) plaisio : αγοραζω οτιδηποτε παιζει να χαλασει γιατι ξερω οτι θα εχω αμεση αντικατασταση εστω κι αν η τιμη του ειναι 5-10 ευρω πανω απο το e-shop. Πολυ σωστος, μονο καμια φορα στις συνθεσεις pc παω σε eshop γιατι συνολικα η διαφορα ερχεται σε κανα 100ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.