giorgos-13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Απιστευτα γραφικα! Ελπιζω να μη θελουμε καινουργιες καρτες γραφικων για να το παιξουμε full:cry: πολυ φοβαιμαι οτι θα θελουμε.. απιστευτο το 1 (αν αναλογιστουμε και ποσο χρονων παιχνιδι ειναι).. σκεφτομαι να το ξαναβαλω οσο περιμενω το 2..
nick#18 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Απιστευτα γραφικα! Ελπιζω να μη θελουμε καινουργιες καρτες γραφικων για να το παιξουμε full:cry: αυτος ειναι και ενας λογος ακομα που δεν εχω παρει ακομα pc και ειμαι με το 4αρι...περιμενω να βγει να παρω κατι να το παιζει χαλαρα στα full :-D:-D και εγω λεω κανενα θα εχει αλλα.... (και χτες το βραδυ σκεφτομουν περι του πεχνιδιου και σημερα ηθελα να ρωτισω )
pappous_soulis Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Έχουν αφαιρέσει την κιτρινούρα του HDR effect ή είναι ιδέα μου?
privateer Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=31326
engstrongg Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 οσοι το εχουν δει μπορουν να πουν αν ειναι καλυτερο απο το godfather 2?????????
SomethingGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Αντε το περιμενω με ανηπομονησια. Ειμουν και εγω πολυ καμενος με αυτο το παιχνιδι και επικο ending. Στεναχωρεθικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα και τους προδοσε ο sam αλλα ειμουν καπος μικρος τοτε και δεν ηξερα πολυ καλλα αγγλικα και δεν τα επιανα ολλα . Ας ελπισουμε σε ενα αξιο sequel γιατι αυτον τον καιρο τα τελεφταια 3 χρωνια πιστευω ολοι εχουν μια ταση να τα σκατ*** Παντος απο οτι βλεπω στα trailer ακουω τους κλασικους ηχους των οπλων και την δραση γενικα. I miss Lost Heaven;
kostacurtas Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Mafia II Developer Interview [gt]48484[/gt]
nick#18 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 οσοι το εχουν δει μπορουν να πουν αν ειναι καλυτερο απο το godfather 2????????? σιγουρα δεν ειναι.... πολυ χαλια χειρησμος...και οχι μονο...
activex Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 σιγουρα δεν ειναι.... πολυ χαλια χειρησμος...και οχι μονο... εσύ δηλαδή το είδες ; (στο Mafia 2 αναφερόμαστε έτσι!)
SomethingGR Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 σιγουρα δεν ειναι.... πολυ χαλια χειρησμος...και οχι μονο... Αλημονο να ηταν καλο pfff Πανε τα τα παιχνιδια με gameplay μονο τα γραφικα τους νοιαζουν τωρα
PCharon Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Αλημονο να ηταν καλο pfff Ούτε εσυ την παλεύεις και πολύ... Κυκλοφόρησε κάποιο demo και το έχει ο nick#18 σε αποκλειστικότητα?
activex Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ούτε εσυ την παλεύεις και πολύ... Κυκλοφόρησε κάποιο demo και το έχει ο nick#18 σε αποκλειστικότητα? μάλλον μπέρδεψαν τα παιχνίδια. να δεις που αναφέρονται στο godfather 2 ! πιο άλλο μπορεί να είναι ψιλό μουφα (και να έχει κυκλοφορήσει...)
nick#18 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 για το godfather 2 μιλαω...εσυ λες οτι αν το ειχα το demo να μην το ειχατε τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα