Despotas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Και εμένα μου άρεσε το 2 αλλά εξακολουθώ να θεωρώ το 1ο καλύτερο. @grotenfrod Το LA Noire αξίζει επίσης, πρέπει να το δοκιμάσεις. 1
dimem Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκίνησα πρόσφατα το παιχνίδι. Έχω ψιλοαπογοητευτεί απο την συμπεριφορά της αστυνομίας. Μου φαίνεται πως παραείναι ανεκτική, συγκρίνοντας πάντα με το 1ο παιχνίδι. Ούτε όταν περνάς με κόκκινο αντιδράει αλλά ούτε και όταν οδηγάς σε αντίθετο ρεύμα ή γενικά απρόσεκτα. Το 2ο ξέρω δεν συνέβαινε ούτε στο 1ο παιχνίδι αλλά μετά απο τόσα χρόνια θεωρώ πως θα ήταν εύκολο να ενταχθεί. Ακόμα, αντιμετωπίζω πρόβλημα στην αναγνώριση ενός παλιού gamepad της Saitek που έχω το οποίο χρησιμοποιώ γενικά σε racing games (πιο πρόσφατα το NFS Most Wanted 2012). Έχω δοκιμάσει με xbox 360 emulators αλλά χωρίς επιτυχία.
koularasss Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 λεω να το ξεκινησω,ειναι καλο??πιο ωραιο απο το gta iv??
grotenfrod Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Διαφορετικά παιχνίδια. Το ένα διασκεδαστικό, το άλλο ατμοσφαιρικό. 1
Trexx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το gta διασκεδαστικό, το mafia ατμοσφαιρικό. Μην το ξεκινήσεις αν έχεις το pc της υπογραφής σου. 1
koularasss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 βασικα θα το βαλω στο λαπτοπ,δεν πιστευω να εχω προβληματα εκτος αν ειναι πιο βαρυ απο το iv ??
Trexx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν παιζεται ούτε στο λαπτοπ. Μην το χαραμίσεις είναι η γνώμη μου, κράτα το καβάτζα για όταν πάρεις κάρτα γραφικών.
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σας παιδια, πειτε με παλιομοδητη ή οτι αλλο θελετε. Μολις εκανα ινσταλ το παιχνιδ, το προβλημα ειναι πως με λεει να κανω ινσταλ και το psysics της nvidia, απλα εχω εγω AMD Radeon, και οταν κανω ινσταλ μπαινει μια χαρα στο παιχνιδι, αλλα οταν βγαινω απο αυτο τα γραφικα χαλανε σε τετοιο βαθμο που με το ζορι μεσω του πινακα ελεγχου κανω unistall το physics ή physix οπος λεγεται, τελος παντον.Χωρις αυτο δεν ανοιγει ομως. υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα ή μπα?
nick#18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Παμε για ενα ξεθαμα.. Εψαχνα κατι και επεσα πανω σε αυτο.... Οι τυποι μαλλον παιζουν αρκετο mafia... 1
RPDrummer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Έψαχνα το παιχνίδι να το αγοράσω, αλλά δεν υπάρχει πουθενά ούτε σε retail, ούτε σε κλειδάκι.Δε ψάχτηκα πολύ για την αιτία. Κάτι θα παίχτηκε με τα δικαιώματα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έψαξες καλά απ' ότι φαίνεται.. http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-mafia-2/
RPDrummer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στο steam το έχουνε αφαιρέσει. Δε ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω εγκατάσταση.Ευχαριστώ για το λινκ
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Ε στην χειρότερη, υπάρχει και ο ''γνωστός'' τρόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα