Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελείωσα κι εγώ σε 12,5 ώρες περίπου. Δεν έχω κάποια παρατήρηση καινούρια σε σχέση με όσα έχουν ήδη ειπωθεί. Το παιχνίδι ήταν αρκετά εντυπωσιακό και αρκετά μικρό δυστυχώς. Εγώ δεν είμαι και απ'τους μεγάλους φαν των sidemissions αλλά εδώ φαίνεται πολύ έντονα η απουσία τους.

Το vendetta πότε κυκλοφορεί είπαμε?

Δημοσ.

το vendetta απο οτι μου ειπαν ειναι πολυ πιο βαρετο απο το κανονικο παιχνιδι.. :-(

δυστυχως δεν εχω παιξει τιποτα ακομα (εκτος του demo) ωστε να εχω ο ιδιος αποψη

Δημοσ.

ξεκινησα και παιζω το mafia1. εχω κολλησει σε αυτο το σημειο

[ame]

[/ame]

ειμαι μεσα στην τραπεζα και ενω εχω παρει το κλειδι δεν ανοιγει η πορτα στο safe deposit καταλαβατε που λεω ε? τι προβλημα υπαρχει?? επαιξα ξανα την αποστολη απο τημ αρχη αλλα συνεχεια στο ιδιο σημειο εχει προβλημα και δεν ανοιγει η πορτα.... τι μπορει να φταιει??

Δημοσ.
το κλειδι απο κατω το πηρες? πισω απο τα ταμεια?

οχι πηρα απο πανω απο το γραφειο του director!!

---------- Προσθήκη στις 17:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ----------

και μετα εβαλα το pacth 1.2 μηπως διορθωσει το προβλημα και τωρα μου βγαζει μηνυμα " please insert mafia cd1... θελει παλι εγκατασταση απο την αρχη?

Δημοσ.
ξεκινησα και παιζω το mafia1. εχω κολλησει σε αυτο το σημειο

http://www.youtube.com/watch?v=IoPLqQiZB9s&feature=related

ειμαι μεσα στην τραπεζα και ενω εχω παρει το κλειδι δεν ανοιγει η πορτα στο safe deposit καταλαβατε που λεω ε? τι προβλημα υπαρχει?? επαιξα ξανα την αποστολη απο τημ αρχη αλλα συνεχεια στο ιδιο σημειο εχει προβλημα και δεν ανοιγει η πορτα.... τι μπορει να φταιει??

Οhh, the memories..

Δημοσ.

Ειπα να ξαναπαιξω μετα απο χρονια το mafia 1 πριν αρχισω το 2 ετσι για να θυμηθω τα παλια.Ε τι να πω καθε φορα που παιζω αυτο το παιχνιδι ειναι μοναδικη.Ειναι φοβερο το πως με κερδιζει καθε φορα απ την αρχη.Ελπιζω το 2 να χει εστω λιγη απ τη μαγεια αυτη.

Δημοσ.

Κι εγώ το τελείωσα σήμερα, θα βάλω τώρα το vendetta.. ξέρουμε μήπως αν προβλέπεται να βγει και άλλο add-on; Ρωτάω βασικά για να περιμένω αν είναι πριν το κάψω σε δισκάκια, να τα βάλω όλα μαζί..

Δημοσ.
Κι εγώ το τελείωσα σήμερα, θα βάλω τώρα το vendetta.. ξέρουμε μήπως αν προβλέπεται να βγει και άλλο add-on; Ρωτάω βασικά για να περιμένω αν είναι πριν το κάψω σε δισκάκια, να τα βάλω όλα μαζί..

Ναι σίγουρα θα βγουν. Η αγελάδα έχει ακόμη γάλα.

Έχουν ήδη ανακοινώσει για Χριστούγεννα μεριά, DLC με τον Joe.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...