polonos1313 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά σε εσάς crasharei καθόλου ??? Εμένα συνέχεια....
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν crasharei κατι δεν εχεις κανει σωστα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Οχι δεν crasharei κατι δεν εχεις κανει σωστα.
LouCi4er Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Το ιδιο μου κανει και εμενα.Μου κρασαρει συνεχεια.Γιατι ρε γμτ και ειναι ενδιαφερον παιχνιδι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Υπήρχε ένα θέμα με συνεχή crashes to Desktop μετά από πρόσφατο auto update μέσω steam. Το τελευταίο (σημερινό) update υποτιθέμενα διορθώνει τα crashes.
lionheart75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Το παιχνίδι τα σπάει! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το έχω προχωρησει αρκετά και καθάρισα τον Μαφιόζο στο λιμάνι που σκότωσε τον πατέρα του και πήρα τα λεφτά απο το γραφείο του. Δεν μου βγάζει όμως μετά τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Λήστεψα κανα δυο καταστήματα αλλά τίποτα... Any ideas? Βέβαια έπαιζα κάνα πεντάωρο χτές μέχρι τις 3 το πρωί οπότε ήμουν και ζαβλακωμένος, θα το ξαναδώ πιο νηφάλιος σήμερα.... Σε pm please ει δυνατόν.
antonl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 lionheart75 είπε: Το παιχνίδι τα σπάει! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το έχω προχωρησει αρκετά και καθάρισα τον Μαφιόζο στο λιμάνι που σκότωσε τον πατέρα του και πήρα τα λεφτά απο το γραφείο του. Δεν μου βγάζει όμως μετά τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Λήστεψα κανα δυο καταστήματα αλλά τίποτα... Any ideas? Βέβαια έπαιζα κάνα πεντάωρο χτές μέχρι τις 3 το πρωί οπότε ήμουν και ζαβλακωμένος, θα το ξαναδώ πιο νηφάλιος σήμερα.... Σε pm please ει δυνατόν. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πρέπει να μαζέψεις 27.500$ ή κάπου κει. Πάτα tab, θα το λέει λογικά.
sozz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 στην 15 πιστα πως παιρναμε το σημειο ποθ ειναι στο ισογειο λογικα ενω τους σκοτωνω ολους και βγαινει ενας με ψηλα τα χερια παω παντου γυρο γυρο και δεν προχωραει
sozz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 john2gr είπε: Kill him ασδασδασδασ δεν σκοτωνεται βγαζει πρασσινο και βομβες του πεταω τιποτα 3 φορες εκανα load μηπως εχει κολλησει αλλα τιποτα
greenmachine Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το τερματισα.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ρε, στεναχωρέθηκα για το joe (αν και δν μας δείχνει τι του συμβαίνει) Mπράβο στους δημιουργούς, γιατί πέρα απο το μεράκι που βγάλαν στο σχεδιασμό και την ατμοσφαιρα, δημιουργησαν ένα κόσμο που πραγματικά σε κολλάει, και θες να συνεχίσεις να δεις τι συνέχεια. Έναν κόσμο στον οποίο ενδιαφέρεσαι για τους χαρακτήρες! Όταν πέσει λίγο η τιμή του θα το τσιμπήσω! Γιατί 50 € είναι πολλά για ένα παιχνίδι 10-15 ωρών..
john2gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 sozz είπε: δεν σκοτωνεται βγαζει πρασσινο και βομβες του πεταω τιποτα 3 φορες εκανα load μηπως εχει κολλησει αλλα τιποτα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ο Joe τον είχε πυροβολήσει όταν έπαιζα εγώ. Είχα πάει δίπλα του και ήρθε ο Joe και του φύτεψε μια σφαίρα στην κεφάλα
sozz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 john2gr είπε: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ο Joe τον είχε πυροβολήσει όταν έπαιζα εγώ. Είχα πάει δίπλα του και ήρθε ο Joe και του φύτεψε μια σφαίρα στην κεφάλα πλακα κανεις?για bug μου μυριζει αντε να παιζεις παλι απο την αρχη :mad::mad:
lionheart75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Mόλις το τελείωσα. Πολύ ωραίο το παιχνίδι και το story. Θα το προτιμούσα μεγαλύτερο όμως, μικρό μου φάνηκε γ@μωτο... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2010 από lionheart75
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα