Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέραν των όσων αναφέρθηκαν, στα συν του το σύστημα μάχης, στα πλην του ότι το τερμάτισα χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτώ ποτέ κανένα κατάστημα (εκτός αν κάποια αποστολή το ζητούσε). Όπως ειπώθηκε, φτιάξαν μια ολόκληρη και ανεκμετάλλευτη πόλη.

Καλές εντυπώσεις πάντως αν και δεν αξιώθηκα να παίξω το πρώτο μέρος.

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παιχνιδι τα σπαει πολυ ωραιο μου αρεση η εποχη που ειναι και τα αμαξια(ακομα θυμαμε το driver 2 στην κωνσταντινουπολη κατι τετοια αμαξια ειχε)

τωρα για τα μαγαζια που αγοραζεις θα μπορουσαν να τα κανουν χρησιμα εγω δεν αγορασα ουτε μια τα επαιρνα απο τους εχθρους

τα physx του παιχνιδιου πολυ ωραια αλλα απο οταν τελειωνεις τις φυλακες και πας στην εξελιγμενη πολη σε μια gtx 260 σκετη την εριξε απο 30-40 fps που ειχα στα 15 :P(και με το που το βγαζεις παει στα 40-60 οποτε σιγουρα μια καρτα μονο για physx θα ειναι λουκουμι)

πολυ ποιο ωραιο απο το gtx 4 σαν πολης και πολυ ποιο ελαφρυ.

ΥΓεσεις πως κανατε τον παιχτη σας?εγω τον εντυνα σαν τον σερλοκ χολμς :P

Επεξ/σία από sozz
Δημοσ.
ΥΓεσεις πως κανατε τον παιχτη σας?εγω τον εντυνα σαν τον σερλοκ χολμς :P

Always. :P Και μέσα στο κατακαλόκαιρο, εκεί, να σκάσει απ'τη ζέστη.:-D

Πάντως και κανά 2 ρουχαλάκια απ΄τα dlc είναι ωραία

Δημοσ.

Όποτε τελειώσω το πρώτο ,θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω..Προς το παρόν, επειδή παίζω το πρώτο ~4 χρόνια και δεν το έχω τερματίσει(όταν κολλούσα σε κάποιο σημείο ,το άφηνα για κανένα εξάμηνο :P), μπορείτε να με βοηθήσετε στο παρακάτω spoiler; :o

βρε παιδιά, πως σκοπεύω με το sniper; Συγκεκριμένα για την αποστολή "old prison" το θέλω.(δεν βρήκα θέμα για το mafia 1, και είπα να ρωτήσω εδώ :o)

Δημοσ.

Ε δες στα options ποιο κουμπι ειναι.Ευκολο πρεπει να ειναι.Εχω πολλα χρονια που το τερματισα και θελω να το ξαναρχισω γιατι ειναι παιχνιδαρα.Παντως να ξερεις ο στοχος κουνιεται τρελα.

Δημοσ.
Ε δες στα options ποιο κουμπι ειναι.Ευκολο πρεπει να ειναι.Εχω πολλα χρονια που το τερματισα και θελω να το ξαναρχισω γιατι ειναι παιχνιδαρα.Παντως να ξερεις ο στοχος κουνιεται τρελα.

Ευχαριστώ.Τελικά έπρεπε να βάλεις δικό σου κουμπί στα options :P.Εύκολο ήταν μωρέ, την πέρασα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...