UpToDate_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πηγαίνοντας με 120 μίλια και μετά απο 3-4 περιστροφές στον αέρα αφ'οτου χτυπούσε όπου έβρισκε.. και με ένα τέλειο παρκάρισμα απο μόνο του στο τέλος..
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 το story καλό αλλά μου την έσπασε -που ήταν πολύ μικρό -οδηγούσα όλη την ώρα λες και παίζω nfs -το βλακώδες τέλος υγ το πρώτο ήταν πολύ καλύτερο.ψήνομαι να το ξανα παίξω.
antonl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω παίξει το πρώτο (φτου μου) αλλά μέχρι 6-7 chapter που μαι, μου φαίνεται μια χαρά. Το μόνο σπαστικό είναι (όπως είπε κι ο johnyboy) η διαρκής οδήγηση.
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα πάντως δε με κούρασε σχεδόν καθόλου η οδήγηση.
greenmachine Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πρόσφατα το ξεκίνησα, και είναι όντως πολύ κρίμα που δεν υπάρχει "ζωή" στην πόλη. Κανα minigame(μπιλιάρδο π.χ.), ή κανα sidemission (χωρίς story, π.χ. κλέψε το τάδε αμάξι, δείρε κάποιον κλπ..), θα εδινε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον τίτλο. Δηλάδή, είναι αμαρτία για αυτούς που δουλέυουν στο design της πόλης
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πρόσφατα το ξεκίνησα, και είναι όντως πολύ κρίμα που δεν υπάρχει "ζωή" στην πόλη. Κανα minigame(μπιλιάρδο π.χ.), ή κανα sidemission (χωρίς story, π.χ. κλέψε το τάδε αμάξι, δείρε κάποιον κλπ..), θα εδινε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον τίτλο. Δηλάδή, είναι αμαρτία για αυτούς που δουλέυουν στο design της πόλης Όντως και εγώ το σκέφτηκα αυτό. Αφού μια στιγμή καθώς έπαιζα, παρατήρησα ότι το Story με είχε περάσει από το ίδιο σημείο τουλάχιστον 4 φορές. Δεν είχαν κάτι εναλλακτικό, σε πήγαινε όλο στα ίδια μέρη πάνω-κάτω.
nickelodeon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον πρόκειται για παιχνίδι σε δόσεις http://www.gamespot.com/pc/action/mafia2/video/6274864?tag=topslot;title;3 ---------- Προσθήκη στις 22:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:14 ---------- Όντως και εγώ το σκέφτηκα αυτό. Αφού μια στιγμή καθώς έπαιζα, παρατήρησα ότι το Story με είχε περάσει από το ίδιο σημείο τουλάχιστον 4 φορές. Δεν είχαν κάτι εναλλακτικό, σε πήγαινε όλο στα ίδια μέρη πάνω-κάτω. Τα GPS την δεκαετία του 50 βρισκόντουσαν σε νηπιακή ηλικία ακόμα γι' αυτό σε περνάει από τους ίδιους δρόμους.
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον πρόκειται για παιχνίδι σε δόσειςhttp://www.gamespot.com/pc/action/mafia2/video/6274864?tag=topslot;title;3 Έλεος με τα DLCs. Ένα αυτοτελές παιχνίδι δε θα δούμε ποτέ; Δίχως DLCs, αλλά ολόκληρο;
manost Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Έλεος με τα DLCs. Ένα αυτοτελές παιχνίδι δε θα δούμε ποτέ; Δίχως DLCs, αλλά ολόκληρο; Όσο υπάρχει κόσμος που τ' αγοράζει, όχι. Είναι δυνατόν μία μόλις βδομάδα από την κυκλοφορία του να μιλάνε για DLC!! Δεν μπορούσαν δηλαδή να το ενσωματώσουν μέσα στο παιχνίδι, που ούτως ή άλλως είναι μικρό;
chill Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Οπότε πάει για αγορά του χρόνου σε goty edition με κανένα δεκαπεντάρι και είμαστε gg Παιχνίδια εξάλλου να φαν και οι κότες!!!!
nickelodeon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει μία κατηγορία gemers που αγοράζουν τα παιχνίδια και μία κατηγορία που τα κατεβάζουν. Από τους δεύτερους δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα οι εταιρίες επομένως ψάχνουν να βρούνε τρόπους να εισπράξουν όσο γίνεται περισσότερο από τους πρώτους. Επειδή τα παιχνίδια πουλάνε κατά κύριο λόγο την στιγμή της κυκλοφορίας τους είναι πολύ έξυπνη τακτική να σπάσεις το παιχνίδι στα δύο ή τρία ή και τέσσερα κομμάτια - ο καιρός θα δείξει - σε μορφή DLC (βλέπε Mass Effect 2). Το Jimmy's Vendetta κυκλοφορεί στης 7 Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει ένα δεκαρικάκι. Μόλις έχεις τερματίσει το Mafia και σκέφτεσαι "μικρό ήταν" τσούπ ο Jimmy με 30 επιπλέον αποστολές και μετά τον Jimmy κάποιος Johnny και η ιστορία συνεχίζεται.
activex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 nickelodeon σωστό το σκεπτικό σου, αλλά αν η εταιρία σέβεται τον καταναλωτή της , θα μπορούσε να κοιτάξει για Online Mode. Όπου και την αντοχή του τίτλου θα διασφάλιζε και τον τίτλο σε ποιο ολοκληρωμένη μορφή σε σχέση με αυτό που ο καταναλωτής πληρώνει. Και φυσικά την ασφάλεια μέσω των server ώστε να δελεάσει προτρέποντας εμμέσως για το γνήσιο. Τα υπόλοιπα είναι και λίγο τεμπέλικα κουτσουρέματα με μοναδικό σκοπό την αύξηση του κέρδους, αλλά χωρίς τον απαραίτητο σεβασμό.
nickelodeon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπερασπίζομαι την 2Κ για την τακτική αυτή αλλά όλοι μας βλέπουμε σιγά σιγά που πάει το πράμα, τα σπασμένα από το downloading θα ενσωματώνονται στο κόστος παραγωγής και θα επιβαρύνουν αυτούς που αγοράζουν το παιχνίδι. Το σπάσιμο της ροής του παιχνιδιού σε πολλά μέρη με την μορφή DLC έχει μηδενικό κόστος σε σχέσει με ακριβές πατέντες προστασίας (βλέπε Assassins Creed II). (edit και για να μην δίνω την εντύπωση ότι είμαι αναμάρτητος έχω κατεβάσει και εγώ πολλά παιχνίδια)
activex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν υπερασπίζομαι την 2Κ για την τακτική αυτή αλλά όλοι μας βλέπουμε σιγά σιγά που πάει το πράμα, τα σπασμένα από το downloading θα ενσωματώνονται στο κόστος παραγωγής και θα επιβαρύνουν αυτούς που αγοράζουν το παιχνίδι. Ναι ρε κατάλαβα και έτσι δειχνει να είναι, απλά δεν έχουν το ακαταλόγιστο και οι εταιρίες, γιαυτό επισήμανα ότι υπάρχουν ποιο καθαρές λύσεις, αν θέλουν να προσεγγίσουν περισσότερο αγοραστικό κοινό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα