UpToDate_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δεν είναι ακριβώς ίδια. Και τι, περίμενες να μην υπάρχει; Δεν την τελείωσα Και βέβαια περίμενα να μην υπάρχει
mastor10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δεν είναι ακριβώς ίδια. Και τι, περίμενες να μην υπάρχει; και γω περιμενα να μην υπαρχει αφου στο demo αν θυμαμαι καλα ελεγε οτι η αποστολη αυτη ειναι σχεδιασμενη μονο για το demo
JERONIMO888 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Τοσα χρονια και δεν καταφεραν να το κανουν καλυτερο απο το πρωτο Mafia τουλαχιστον σε εμενα δεν ειχε την ιδια αισθηση,η ιστορια πολυ ωραια και δραματικη αλλα τα οπλα,αμαξια,γραφικα μου φανηκαν ψευτικα. Επισης πολυ μικρος χαρτης,λιγες αποστολες,δεν εχει free roaming και γενικα δεν ειναι οτι περιμενα μετα απο 8 χρονια. Δεν ξερω αλλα ειναι το μονο παιχνιδι που δενομαι πολυ με τους χαρακτηρες και με στεναχωρηθηκα οταν ειδα την σκηνη που σκοτωνουν τον Tommy τοσο απλα χωρις ετσι ενα φορο τιμης. Και φυσικα στην τελευταια σκηνη ξενερωσα ξανα ενιωσα λες και προδωσα καποιον στην πραγματικοτητα που σκοτωνουν τον Joe, και για ποιο λογο τι τους εκανε αφου μαζι ειμασταν και σκοτωσαμε τον φαλκονε, νομιζα οτι θα συνεχιζε η ιστορια να τους σκοτωνω ολους στο αμαξι και να παω να σωσω τον joe η κατι τετοιο,απαραδεκτο τελος για μενα.
frou-frou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Σε αυτο συμφωνώ απόλυτα. Δεν συγκρίνεται με το πρώτο Mafia που έφερε την επανάσταση. Περιμέναμε κάτι πολύ καλυτερο.
anti_mojos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Το Mafia II μου έδωσε την αίσθηση οτι παρακολουθώ μια καλή κινηματογραφική ταινία στην οποία συμμετέχω εννοίοτε. Πλήρης απογοήτευση σε σχέση με τον προκάτοχο του. Κρίμα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το Mafia II μου έδωσε την αίσθηση οτι παρακολουθώ μια καλή κινηματογραφική ταινία στην οποία συμμετέχω εννοίοτε. Πλήρης απογοήτευση σε σχέση με τον προκάτοχο του. Κρίμα. Υπερβολες,μια χαρα παιχνιδι ηταν.
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει, χαβαλέ εχεί. Ειδικά για εμάς που δεν έχουμε παίξει το πρώτο και δεν έχουμε τη σύγκριση στο μυαλό μας είναι ικανοποιητικό. Θα έπρεπε να έχει λίγο πιο εύκολο χειρισμό η οδήγηση πάντως και για εμάς τους ρομαντικούς που παίζουμε με τα βελάκια. Συνέχεια στο body shop είμαι για επισκευή και μου τελειώσαν τα γκαφρά από το πρώτο κιόλας chapter... το εχεις βαλει στο simulation?
activex Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τσου, αλλά τώρα που το είπες, I will. Θα γίνει ποιο δύσκολο βέβαια
Erwdios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ε τότε γιατί να το βάλω στο simulation Και πόσο πιο δύσκολο να γίνει? Ήδη δε στρίβει με τπτ... Μπορεί να είναι από μόνο του στο simulation, θα ελέγξω μετά τη δουλειά...
nick#18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πατα τερμα το γκαζι σε εκκινηση και στριψε...θα αρχισει να πεταει κωλους... τοσο δυσκολο
Chrisad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ενω ξεκίνησα να το παίξω με μεγάλη χαρά καθώς συνδυάστηκε η άφιξη του με την καλοκαιρινή μου άδεια.. ξενέρωσα πολύ!!! και πολύ γρήγορα... (pc version) 1) τα γραφικά μου άρεσαν 2) το στόρι μου φάνηκε ενδιαφέρον 3) το gameplay το θεωρώ απαράδεκτο... 4) το ότι πρέπει να κάνεις esc για να μετα να επιλέξεις skip για ένα βίντεο που έχεις ξαναδεί - βαρετό - 5) το χειρότερο είναι (αυτό που με έκανε να παρατήσω και το παιχνίδι και μάλιστα πολύ νωρίς) ήταν η έλλειψη κάποια ένδειξης - mission failed ή κάτι που να σου δείχνει ότι κάποια μ@...κια έκανες πάρτο από την αρχή... με αποτέλεσμα να ψάχνω στο "αρχηγείο" των Ιταλών στο πρώτο όροφο μόλις σκοτώνουν τους ομήρους και βγαίνω στο μπαλκόνι τι πρέπει να κάνω.... μιας και τα φορτηγά δεν εμφανιζόντουσαν και δεν υπήρχε ψυχή να σκοτώσω αλλα και το game δεν προχωρούσε. Αποφάσισα να το ξεκινήσω πάλι και τελικά τη δεύτερη φορά προχώρησε καθώς βγαίνοντας στο μπαλκόνι εμφανιστήκαν τα φορτηγά και βάραγα στο ψαχνό. Τη χαριστική βολή του την έδωσα στη φάση που βλέπω την αδελφή μου να την τραβάει ένα μούτρο και πρέπει να τον δείρω.... ε του έριχνα αρκετες και κανα 2 φορές με τη μία που μου έριξε (μπουνιά) έπεφτα κάτω και σωριαζόμουνα.... τέλος! αν ήθελα να ξεκινήσω πάλι τη σκηνή 'έπρεπε να ντυθώ, να περάσω να ακούσω τις μαλακίες της μάνας μου και να κατέβω πάλι τα σκαλιά...... να ξαναδώ την αδελφή μου να τη βρίζει ο χοντρός και άντε πάλι... βαρέθηκα βαρέθηκα βαρέθηκα.......
Nik.K Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ενω ξεκίνησα να το παίξω με μεγάλη χαρά καθώς συνδυάστηκε η άφιξη του με την καλοκαιρινή μου άδεια.. ξενέρωσα πολύ!!! και πολύ γρήγορα... (pc version) 1) τα γραφικά μου άρεσαν 2) το στόρι μου φάνηκε ενδιαφέρον 3) το gameplay το θεωρώ απαράδεκτο... 4) το ότι πρέπει να κάνεις esc για να μετα να επιλέξεις skip για ένα βίντεο που έχεις ξαναδεί - βαρετό - 5) το χειρότερο είναι (αυτό που με έκανε να παρατήσω και το παιχνίδι και μάλιστα πολύ νωρίς) ήταν η έλλειψη κάποια ένδειξης - mission failed ή κάτι που να σου δείχνει ότι κάποια μ@...κια έκανες πάρτο από την αρχή... με αποτέλεσμα να ψάχνω στο "αρχηγείο" των Ιταλών στο πρώτο όροφο μόλις σκοτώνουν τους ομήρους και βγαίνω στο μπαλκόνι τι πρέπει να κάνω.... μιας και τα φορτηγά δεν εμφανιζόντουσαν και δεν υπήρχε ψυχή να σκοτώσω αλλα και το game δεν προχωρούσε. Αποφάσισα να το ξεκινήσω πάλι και τελικά τη δεύτερη φορά προχώρησε καθώς βγαίνοντας στο μπαλκόνι εμφανιστήκαν τα φορτηγά και βάραγα στο ψαχνό. Τη χαριστική βολή του την έδωσα στη φάση που βλέπω την αδελφή μου να την τραβάει ένα μούτρο και πρέπει να τον δείρω.... ε του έριχνα αρκετες και κανα 2 φορές με τη μία που μου έριξε (μπουνιά) έπεφτα κάτω και σωριαζόμουνα.... τέλος! αν ήθελα να ξεκινήσω πάλι τη σκηνή 'έπρεπε να ντυθώ, να περάσω να ακούσω τις μαλακίες της μάνας μου και να κατέβω πάλι τα σκαλιά...... να ξαναδώ την αδελφή μου να τη βρίζει ο χοντρός και άντε πάλι... βαρέθηκα βαρέθηκα βαρέθηκα....... Μαλλον το πηρες απο τον "θειο" και ειχες το προβλημα του 1HP...
Chrisad Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 "προβλημα του 1HP..." τι είναι αυτό φίλε μου?
Nik.K Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το 1ο σπασιμο του παιχνιδιου σου εριχνε την ζωη στο 1 Health Point στην 2η πιστα, γιαυτο επεφτες με την μια μπουνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα