Voodooman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν περίμενα να έχει τόσο καλό σύστημα μάχης, περίμενα κάτι πιο ατσούμπαλο, σαν τα GTA. Απεναντίας, εδώ οι μάχες είναι τόσο σταθερές, που θυμήζουν κανονικό FPS. Γενικά, το παιχνίδι δείχνει πολύ στέρεο' ωραίο μοντέλο φυσικής, συμπαγή αντικείμενα, οι χαρακτήρες πατάνε και κινούνται πειστικά. To ότι δεν είναι free roaming έχει τα μεινοεκτήματά του, αλλά έχει και το πλεονέκτημα να σε κρατάει κολλημένο στην ιστορία που διηγείται. Και η ιστορία μου φαίνεται, ως τώρα τουλάχιστον, ΠΟΛΥ καλή. Αγωνία, εναλλαγές, γέλιο, πολύ ενδιαφέρουσα. Παρόλο λοιπόν που οι μηχανισμοί του παιχνιδιού λειτουργούν πολύ καλά, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι παιχνίδι με την κλασική έννοια. Πιο πολύ "ψυχαγωγία" θα το χαρακτήριζα. Παρακολουθείς μία ωραία ιστορία, χαζεύεις καλούτσικα γραφικά, ακούς ωραία τραγουδάκια, οδηγείς αυτοκίνητα με γουστόζικη συμπεριφορά. Πλάκα έχει.
hackerW32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 χτες το τελιοσα μικρο,αποτομο τελοσ, αλλα κατα τααλλα πολυ καλο αρκετα καλα γραφικα, και αυτο που μου αρεσε ειναι τα τραγουδια του ραδιο.επισις και το χιουμορ μου αρεσε ,γελασα σε 3-4 σιμια.(ιδικά εκει που ηταν οι αλλοι 2 μεθυσμένοι) για το free roam κατεβασα ενα mod .
Voodooman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 επισις και το χιουμορ μου αρεσε ,γελασα σε 3-4 σιμια.(ιδικά εκει που ηταν οι αλλοι 2 μεθυσμένοι) Εδώ είμαι και εγώ, γι'αυτό είπα για γέλιο. Πολύ ωραίο σημείο! Α, και να προσθέσω την εξαιρετική δουλειά στις ομιλίες και τους χαρακτήρες.
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μόλις το τελείωσα και γω. Όλα ωραία. Εντάξει, δεν ήταν και το παιχνίδι, αλλά άξιζε. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση των εποχών. Όταν έβρεχε για παράδειγμα, το ένιωθες, ή τουλάχιστον, το ένιωθα. Γενικώς, μου άρεσε πολύ, αν και δε κατάλαβα το τέλος, ή δε το είχα προσέξει καλά. Τι συμφωνία είχε κάνει ο Leo;
sazistas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 παιδιά έχω ενα προβληματάκι με το παιχνίδι. έχει κολλήσει σε κατασταση πληγωμένου. δηλαδή ακούγεται συνέχεια ένας παλμός καρδίας και τα χρώματα είναι σχεδόν ασπρόμαυρα και ξεθωριασμένα. Τι φταίει?
hackerW32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 οτι δεν το αγορασες... (χρειαζεσε crack fix) ---------- Προσθήκη στις 18:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:29 ---------- Μόλις το τελείωσα και γω. Όλα ωραία. Εντάξει, δεν ήταν και το παιχνίδι, αλλά άξιζε. Μου άρεσε πολύ η αίσθηση των εποχών. Όταν έβρεχε για παράδειγμα, το ένιωθες, ή τουλάχιστον, το ένιωθα. Γενικώς, μου άρεσε πολύ, αν και δε κατάλαβα το τέλος, ή δε το είχα προσέξει καλά. Τι συμφωνία είχε κάνει ο Leo; ο joe τωρα πια αφου το τελιοσες .. ειναι νεκρος
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 κάποιοι όμως όχι μόνο δεν το έχουν τελειώσει, δεν το έχουμε καν παίξει...
salamalekum Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 είμαι στο chapter 8 . ωραίο παιχνιδάκι μέχρι στιγμής. διάβασα οτι έχει μόνο 20 chapters και ξενέρωσα. ο κόσμος του είναι αρκετά καλός. θα έπρεπε να το είχαν κάνει τουλάχιστον διπλάσιο σε διάρκεια.
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 είμαι στο chapter 8 . ωραίο παιχνιδάκι μέχρι στιγμής. διάβασα οτι έχει μόνο 20 chapters και ξενέρωσα. ο κόσμος του είναι αρκετά καλός. θα έπρεπε να το είχαν κάνει τουλάχιστον διπλάσιο σε διάρκεια. 20; Εμένα τελείωσε κάπου στο 71% και ΑΝ θυμάμαι καλά, ήταν γύρω στο 11 με 14 Chapter. :S
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εγω που βρηκα ολα τα Playboy ειμαι στο 80%
salamalekum Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 20; Εμένα τελείωσε κάπου στο 71% και ΑΝ θυμάμαι καλά, ήταν γύρω στο 11 με 14 Chapter. :S 15 έχει, ενημερώθηκα λάθος. αυτό το free roam patch που λέει κάποιος παραπάνω το έτρεξε κανείς? λέει τπτ?
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 15 έχει, ενημερώθηκα λάθος. αυτό το free roam patch που λέει κάποιος παραπάνω το έτρεξε κανείς? λέει τπτ? Το έτρεξα για 3 λεπτά. Δε σου δίνει επιλογές... Απλά, είσαι ελεύθερος. Ξεκινάς με 500 δολάρια, δίχως όπλα κ.λπ. Προσοχή: Αν το βάλεις, διαγράφονται τα στατιστικά σου.
SlimData Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ok, είδα δυο λεπτά σε ένα φιλαράκι όσο το έπαιζε και.... δεν ξέρω όσοι το παίξατε αν το έχετε καταλάβει, σε κάποια φάση ο mr. angelo που τρώνε είναι ο tommy angelo, ο γίγαντας πρωταγωνιστής του mafia 1...
nick#18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Σε ποιο chapter ειναι? να το εχω υποψιν να το δω...ειμαι στο 8...
salamalekum Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 έχει βγεί κανένα επίσημο DLC ? σκοπεύουν να βγάλουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα