Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eγώ έχω το εξής πρόβλημα μόλις πατάω quit και βγαίνω απο το παιχνίδι μου χαλάει η φωτηνότητα της οθόνης και σκουραίνει πρέπει να κάνω restart το pc για να έρθει στα κανονικά του τi λέτε να φταίει εχει κανείς αλος το ίδιο πρόβλημα;

Ρίξε λίγο την ανάλυση,πατα ok,μετά στο κανονικό πάλι ok, και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Υπαρχει και αλλη λυση......πιο απλη.......παταμε log off (για οσους εχουν vista η 7) και ολα μια χαρα......!!!

Δεν λέει,θα σου κλίση τα πάντα,ότι εφαρμογή τρέχεις πίσω.

Δημοσ.
Δεν λέει,θα σου κλίση τα πάντα,ότι εφαρμογή τρέχεις πίσω.

Εγώ βρήκα μια άλλη λύση. Φορτώνω αμέσως ένα άλλο παιχνίδι και στρώνει η οθόνη αμέσως...;-)

Δημοσ.
καποιο bug, το κανει κ σε μενα. ΑΤΙ εχεις? δε θελει ρεσταρτ φτιαχνει κ με μια απλη αποσυνδεση αν βαριεσαι να περιμενεις.

Nαι η κάρτα μου είναι ΑΤΙ 5770 πάνω κάτω έχουμε το ίδιο σύστημα με την διαφορά που εγώ εχω την Gigabyte 790 FXTA - UD5.

Δημοσ.
Μόνο Main story έχει. Σε αυτό το gta είναι σιγουρα μπροστά.

Τελικά αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχουν κάποια στοιχειώδη rpg στοιχεία, ώστε να σε κρατάνε περισσότερο με υπο αποστολές, έστω μια έξυπνη ιδέα εκμετάλλευσης των (χρηματικών κυρίως)πόρων...αλλιώς όσο καλοδουλεμένος και να είναι ο κόσμος, παραμένει χρηστικά διακοσμητικός παρά την ενδιαφέρουσα συμβολή στην ατμόσφαιρα - παρουσίαση.

Συμφωνω απολυτα.Απλα βαριουνται και το μονο που κοιτανε ειναι το γρηγορο ευκολο κερδος.Παιξε Precursors ή White Gold να ευχαριστηθεις τετοιου ειδους παιχνιδι που λες.

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτα.Απλα βαριουνται και το μονο που κοιτανε ειναι το γρηγορο ευκολο κερδος.Παιξε Precursors ή White Gold να ευχαριστηθεις τετοιου ειδους παιχνιδι που λες.

Thanks για τη πληροφορία, τα είχα ξεχασμένα ;)

Δημοσ.
Eγώ έχω το εξής πρόβλημα μόλις πατάω quit και βγαίνω απο το παιχνίδι μου χαλάει η φωτηνότητα της οθόνης και σκουραίνει πρέπει να κάνω restart το pc για να έρθει στα κανονικά του τi λέτε να φταίει εχει κανείς αλος το ίδιο πρόβλημα;

Ρίξε λίγο την ανάλυση,πατα ok,μετά στο κανονικό πάλι ok, και είσαι έτοιμος.

Υπαρχει και αλλη λυση......πιο απλη.......παταμε log off (για οσους εχουν vista η 7) και ολα μια χαρα......!!!

Εγώ βρήκα μια άλλη λύση. Φορτώνω αμέσως ένα άλλο παιχνίδι και στρώνει η οθόνη αμέσως...;-)

Η πιο γρήγορη/εύκολη λύση είναι να πατήσεις τα πλήκτρα "Left Windows+P" και να επιλέξεις "computer only" ή όποιο δουλεύεις απο τα υπόλοιπα 3 (δοκιμασμένο σε win 7 ultimate).

Δημοσ.

το τερματισα και γω και δεν πιστευα πως ξεκιναγε το game που σε πεταγε στο πολεμο αλλα και το πως τελειωσε, αποτομο τελος πιστευω οπως και του farcry 2 φτιαξανε ενα αρκετα ωραιο κοσμο ο οποιος εμεινε ανεκμεταλευτος ουτε free roaming ουτε παραπλευρες αποστολες μενουν ουτε τιποτα κριμα...

Δημοσ.

Το βαλα πριν λιγο και ξεκινησα να το παιζω,τι δεν εχει free roaming?Ελεος πολυ κριμα ισως γινει καμια προσθηκη αργοτερα ποιος ξερει,πριν λιγο παντως πηγα να φαω ειχε γυρο στο μαγαζι αχαχααχ

Δημοσ.
Το βαλα πριν λιγο και ξεκινησα να το παιζω,τι δεν εχει free roaming?Ελεος πολυ κριμα ισως γινει καμια προσθηκη αργοτερα ποιος ξερει,πριν λιγο παντως πηγα να φαω ειχε γυρο στο μαγαζι αχαχααχ

βγηκε patch που εχεις την επιλογη για free roaming

http://mafia-empire.com/forum/index.php?PHPSESSID=96738deb7404713d7137e99c7c937234&topic=25.0

Δημοσ.

Καλά. Εγώ ακόμα γελάω με αν όχι όλα, τα περισσότερα gaming sites που συγκρίνουν το Mafia2 με το GTA4 και το Red Dead Redemption. Το Mafia ποτέ δεν ήταν open world (ναι και το πρώτο μέρος δεν ήταν open world όπως πχ το GTA3. Ήταν περισσότερο linear σε μια μεγάλη πόλη).

Το πραγματικό show του παραλόγου, είναι όταν τάχα μου ρίχνουν και μια-δυο παραγράφους για το πρώτο Mafia για να δείξουν ότι γνωρίζουν (και βγαίνουν σε χρόνο dt offside όταν πάνε στην επόμενη παράγραφο και κάνουν την σύγκριση με το GTA4).

Δημοσ.
Μπες Program Files -----> 2K Games ------> Mafia 2 -------> edit --------> Apex -------> Σβησε τελειως τον φακελο Effects και απο τα clothes κρατας τα (ClothRemapTable,m2skeleton.ms και οτι αρχιζει απο VIT)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...