Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι γίνεται με τα Physx και το παιχνίδι έχει

Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX

ενώ στο βίντεο σε προηγούμενη σελίδα το μόνο που βλέπω είναι μερικά πετραδάκια παραπάνω και τις κάτω άκρες των παλτό να κουνιούνται ελαφρός, γιατί είναι τόσο απαιτητικό το παιχνίδι.

who knows..ίσως να είναι πολύ κακογραμμένο..ας μας πουν αυτοί που έχουν παίξει

Δημοσ.
who knows..ίσως να είναι πολύ κακογραμμένο..ας μας πουν αυτοί που έχουν παίξει

Μια χαρά ελαφρύ είναι το παιχνίδι (άρα καλογραμμένο) αλλά τα Physx κλασικά βατεύονται!

Δημοσ.

Το Demo το έπαιξα αλλά ξέχασα να δοκιμάσω τα Physx με την 9800GTX που έχω, τώρα το έχω διαγράψει και σκυλοβαριέμαι να το ξανακατεβάσω.

Στα recommended specs όμως προτείνει dedicated GTX 285 για τα Physx :shock:

• Moderators
Δημοσ.

^^^^

Παντού διαβάζω ότι η ενεργοποίηση του Physx δεν δίνει κάποιο τρελό αποτέλεσμα που να αξίζει το performance hit που θα έχεις.

Δεν το έχω το παιχνίδι (και δεν έχω nvidia κάρτα).

Δημοσ.
Το τερματισα μολις,πολυ καλο αλλα λιγο μικρο θα ελεγα.Επισης δεν μου αρεσαν καποιες αποστολες τυπου να τρεχω πανω κατω να πουλαω ''extra'' stamps στα βενζιναδικα.......

Tα γραφικα δεν αξιζουν πανω απο ενα 7.0

Τελος το παιχνιδι θα μπορουσε να ηταν 2 σκαλες τουλαχιστον καλυτερο.

Πόσες ώρες είναι playthrough σου;

Και σε τί επίπεδο δυσολίας το έπαιξες;

Δημοσ.

Γενικά έχει πολύ οδήγηση και γι'αυτό γίνεται λίγο βαρετό. Πριν από το 6-8 chapter δεν με νοιάζει κανένας χαρακτήρας. Σαν το πρώτο δεν είναι δυστηχώς.

Μετά από 1 ώρα περίπου παιχνίδιου αρχίζει και ψιλοκολλάει αλλά παίζω με μια 3870.

Δημοσ.

ε όχι ότι έχει πολύ οδήγηση. ούτε το 1/3 από την ώρα που τρώς στο 1ο mafia στον δρόμο δεν έχει. αρκετά καλό game. πολύ καλή ιστορία και πολύ ωραία παρουσιασμένη. εντάξει δεν έχει (και δεν θα έπρεπε να έχει βέβαια) τις ίδιες καταστάσεις με το 1ο αλλά και πάλι τα briefing και τα in car chats προσπαθούν να φτάσουν στην ποιότητα του GTA4. δηλαδή είναι πολύ ωραία. Όντως από διάρκεια είναι σχετικά μικρό και αυτό μάλλον γιατί οι αποστολές 1ον δεν έχουν πολύ πιστολίδι (σε σχέση με το 1ο πάντα) 2ον γιατί έχει πολύ καλό χειρισμό (aiming και covering σύστημα) και 3ον γιατί μάλλον ακόμα και στο normal δεν χάνεις εύκολα και δεν ξεκινάς 10 φορές την κάθε αποστολή. εν κατακλείδι πάρα πολύ ωραίο game. οι 9-10 ώρες gameplay περνάνε πολύ ευχάριστα. Σε κανά μήνα ψήνομαι να το ξαναβάλω σε hard δυσκολία.

Δημοσ.
Μόνο 9-10 ώρες?? Απογοητευτικό νομίζω...

Μόνο Main story έχει. Σε αυτό το gta είναι σιγουρα μπροστά.

Τελικά αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχουν κάποια στοιχειώδη rpg στοιχεία, ώστε να σε κρατάνε περισσότερο με υπο αποστολές, έστω μια έξυπνη ιδέα εκμετάλλευσης των (χρηματικών κυρίως)πόρων...αλλιώς όσο καλοδουλεμένος και να είναι ο κόσμος, παραμένει χρηστικά διακοσμητικός παρά την ενδιαφέρουσα συμβολή στην ατμόσφαιρα - παρουσίαση.

Δημοσ.

Το παιξα κ γω ,λίγο μικρό...Η οδήγησή δεν ειναι πολυ(οπως το παρει κανείς).

Στο μόνο πράγμα π ιmo πατάει το gta είναι στο πιστολίδι(ωραίο στόχο/καλύτερη κάλυψη ..) σε όλα τα άλλα(story,side missions, κτλ) υστερεί άσχημα.

Περιμένω τα dlc με αγωνία(αν..).

Btw χρησιμοποιώ physics high με το κολπάκι π αναφέρατε παραπάνω δλδ έχω μόνο τα clothes τ vito κ κάτι λίγα effects π άφησα κ όντως πάει σφαίρα με q6600 k gtx 275.

Δημοσ.

καλημερα σε ολους. μολις εβαλα το game κ φυσικα σερνεται με τα απεξ ον. εψαξα το thread αλλα δε βρηκα πως γινεται αυτο το κολπο με το να μπει μονο στα ρουχα του βιτο. μπορει εδω να πει καποιος που ξερει? η μοναδικη ρυθμιση μεσα στο παιχνιδι ειναι απεξ off, medium, high. στα Off παει μια χαρα, στα medium σερνεται με γυρω 17 στο bench κσι στα high παει με 7. το medium ειναι αυτο με τα ρουχα του βιτο? αν οχι τι κανω για να το αλλαξω?

Δημοσ.

Eγώ έχω το εξής πρόβλημα μόλις πατάω quit και βγαίνω απο το παιχνίδι μου χαλάει η φωτηνότητα της οθόνης και σκουραίνει πρέπει να κάνω restart το pc για να έρθει στα κανονικά του τi λέτε να φταίει εχει κανείς αλος το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.
Eγώ έχω το εξής πρόβλημα μόλις πατάω quit και βγαίνω απο το παιχνίδι μου χαλάει η φωτηνότητα της οθόνης και σκουραίνει πρέπει να κάνω restart το pc για να έρθει στα κανονικά του τi λέτε να φταίει εχει κανείς αλος το ίδιο πρόβλημα;

καποιο bug, το κανει κ σε μενα. ΑΤΙ εχεις? δε θελει ρεσταρτ φτιαχνει κ με μια απλη αποσυνδεση αν βαριεσαι να περιμενεις.

Δημοσ.
καλημερα σε ολους. μολις εβαλα το game κ φυσικα σερνεται με τα απεξ ον. εψαξα το thread αλλα δε βρηκα πως γινεται αυτο το κολπο με το να μπει μονο στα ρουχα του βιτο. μπορει εδω να πει καποιος που ξερει? η μοναδικη ρυθμιση μεσα στο παιχνιδι ειναι απεξ off, medium, high. στα Off παει μια χαρα, στα medium σερνεται με γυρω 17 στο bench κσι στα high παει με 7. το medium ειναι αυτο με τα ρουχα του βιτο? αν οχι τι κανω για να το αλλαξω?

Μπες Program Files -----> 2K Games ------> Mafia 2 -------> edit --------> Apex -------> Σβησε τελειως τον φακελο Effects και απο τα clothes κρατας τα (ClothRemapTable,m2skeleton.ms και οτι αρχιζει απο VIT)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...