Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την αυστηρότητα του eurogamer την γνωρίζουμε όλοι ακόμα και τις μερικές φορές άδικες κριτικές του( βλ darkfall) αυτό όμως που μου αρέσει σε αυτό το site είναι ότι δεν διστάζει να βάλει κάτι 4αρια σε ¨μεγάλους" τίτλους σαν το mafia

http://www.eurogamer.net/articles/2010-08-23-mafia-ii-review

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lol. (μόνο τη βαθμολογία είδα. Θα το διαβάσω με καφεδάκι το άρθρο).

Μπορεί βέβαια ένα bad rep να βοηθήσει να κατέβει γρήγορα η τιμή (αλλά 4 ρε γμτ; 4;; ).

Edit: (το διάβασα). Σεβαστή άποψη του reviewer αλλά αναφέρει ως πρόβληματα κάποια θέματα που είναι σχεδόν το status quo σε τέτοιους τίτλους (checkpoints, απλό melee combat, περίεργες συμπεριφορές από το AI κλπ ), και επίσης ότι το story δεν έφτασε τις προσδοκίες του (από τις ταινίες Godfather και τη σειρά Sopranos). Και βαρετές αποστολές. Ok.

Πάντως δεν είδα κάπου να αναφέρει κάτι για σοβαρά bugs, απαράδεκτα χαμηλές επιδόσεις, crashes, σύντομη διάρκεια ή απαράδεκτα controls. Κάτι είναι και αυτό. Γενικά το review ήταν προσανατολισμένο στα αρνητικά (με μόνη αναφορά ως κάτι θετικό την ατμόσφαιρα των 40's).

Επεξ/σία από Praetorian
Δημοσ.

Στο metacritic παντως μεχρι στιγμης μετα απο 12 reviews εχει 79/100 (χωρις να υπολογιζεται ακομα το 4αρι του eurogamer), για πειτε εσεις που το εχετε παιξει, ειναι για τοσο και αν ναι γιατι?

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς για το παιχνίδι οι προσδοκίες είναι τεράστιες. Προσωπικά εγώ τα αρνητικά που διάβασα θεωρώ ότι δεν θα με αγγίξουν. Οk, o reviewer που απευθύνεται σε τόσο κόσμο πρέπει να τα γράψει αλλά όπως είπε και ο praetorian δεν αναφέρονται προβλήματα στο gameplay ή τέλος πάντων τέτοια που να αλλοιώνουν την εμπειρία...

Όμως, πότε θα προλάβω να το παίξω, ΟΕΟ???!!! :mad:

Δημοσ.

Διαβάζω ότι έχει 20 αποστολές (όλες κι' όλες), οι αποστολές είναι ίδιες σε διάρκεια με αυτήν στο DEMO? αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια.

Δημοσ.

Εμένα πάλι γιατί δεν μου αναγνωρίζει το τιμόνι (microsoft sidewinder force feedback wheel); Δεν έχει υποστήριξη για wheel όπως το πρώτο; Ξενέρωμα....

Δημοσ.

Το τερματισα μολις,πολυ καλο αλλα λιγο μικρο θα ελεγα.Επισης δεν μου αρεσαν καποιες αποστολες τυπου να τρεχω πανω κατω να πουλαω ''extra'' stamps στα βενζιναδικα.......

Tα γραφικα δεν αξιζουν πανω απο ενα 7.0

Τελος το παιχνιδι θα μπορουσε να ηταν 2 σκαλες τουλαχιστον καλυτερο.

Δημοσ.
Το τερματισα μολις,πολυ καλο αλλα λιγο μικρο θα ελεγα.Επισης δεν μου αρεσαν καποιες αποστολες τυπου να τρεχω πανω κατω να πουλαω ''extra'' stamps στα βενζιναδικα.......

Tα γραφικα δεν αξιζουν πανω απο ενα 7.0

Τελος το παιχνιδι θα μπορουσε να ηταν 2 σκαλες τουλαχιστον καλυτερο.

Σε σχέση με το παλιό πως ήταν από άποψη ιστορίας/ατμόσφαιρας κτλ;

Είναι άξιος διάδοχος ή απλά είναι ένα ακόμα καλό παιχνίδι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται με τα Physx και το παιχνίδι έχει

Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX

ενώ στο βίντεο σε προηγούμενη σελίδα το μόνο που βλέπω είναι μερικά πετραδάκια παραπάνω και τις κάτω άκρες των παλτό να κουνιούνται ελαφρός, γιατί είναι τόσο απαιτητικό το παιχνίδι.

Επεξ/σία από nickelodeon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...