Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Άριστα...

Ξέρουμε κανένα τρόπο να αλλάζουμε σταθμό μέσα σε αμάξι ή αυτό δεν γίνεται στο Mafia (ναι, ξέρω πως το Mafia δεν είναι GTA). Πέτυχα ένα τραγούδι την πρώτη φορά που έπαιξα, το οποίο έμοιαζε (αλλά δεν ήταν) με διασκευή του theme από το Benny Hill. Πολύ γέλιο.

Με τα "<" ">" .

Αψογο παρκαρισμα για σεμιναριο.

Να υποθεσω οτι εισαι γυναικα?

91ed90d23a9b06f6417f9e60593af04d1245322834_full.jpg

Δημοσ.
40,3 fps με antialising on και vsychr on ?

Eγω βγαζοντας τα physx απο τα clothes και αφηνοντας μονο του vito με antialising on ,vsynch on ,High APEX 1920x1200 βγαζω 35,4 avg. Tι δεν κανω καλα man ?

Χωρίς FSAA είμαι. Επίσης έχω overclocked την GTX295 μου ;)

Δημοσ.
Χωρίς FSAA είμαι. Επίσης έχω overclocked την GTX295 μου ;)

A οκ .Δεν δοκιμασα εγω ακομα φιλε με οverclock αλλα θα το κανω .Παντως σε ξενα site βλεπω τρωνε ηττα οι nvidia με τα physx στο κωλοπαιχνιδο .Πατατες κανανε τα αφεντικα νομιζω...

Δημοσ.

Ναι, αν πραγματικα αυτο ειναι το phsyx τοτε τι να πω.......προτιμω με το συστημα τις υπογραφης μου να παιζω το game με ολα high (physx off) και να βγαζω 76.2 fps (benchmark)....!

Δημοσ.
Κι εγώ μπορώ να ζήσω πιστεύω με 5 λιγότερες πεσμένες ανά έκρηξη πέτρες...

Κι εγώ ποτέ δεν συμπαθούσα τα μπάζα...

Off και απο μένα.

Δημοσ.
Απο τα PhysX εγω εχω σβησει τα effects και απο τα clothes εχω κρατησει μονο του Vito και τρεχει νερο το παιχνιδι

Eννοεις ολα τα περιεχομενα του φακελου "Effects" ?

Δημοσ.

Επιτέλους το έπαιξα κι εγώ.Τα γραφικά όμως έξω στην πόλη τα θεωρώ απαράδεκτα.Ας είναι καλά οι κονσόλες...Ευτυχώς φαίνεται το gameplay να είναι δυνατό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...