qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 http://store.steampowered.com/app/50130 δεξια download demo ευχαριστω πολυ φιλε μου
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Έπαιξα το demo, αλλά όταν τελείωσε και το έκλεισα, είχαν σκοτεινιάσει τα πάντα! Ήταν σαν να μείωσα τη φωτεινότητα της οθόνης στο -10! Τι στο καλό είναι αυτό πάλι; Επανήλθε στο φυσιολογικό με επανεκκίνηση.Αυτά σε Windows 7 Pro x64 και ATI 5770. Σε ολους το κανει αυτο,απλα κατεβασε την αναλυση και βαλε παλι την κανονικη μετα και ολα ενταξει.
qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Σε ολους το κανει αυτο,απλα κατεβασε την αναλυση και βαλε παλι την κανονικη μετα και ολα ενταξει. ημουν ετοιμος να ρωτησω αυτο ακριβως :lol: εγω του τραβηξα επανεκκινηση και ολα οκ να ρωτησω και κατι ασχετο, επειδη δε ξερω απο steam (τωρα το βαλα για πρωτη φορα), πώς μπορω να το κανω να μην ξεκιναει με τα windows ? δε βρισκω ρυθμιση το σηκωνω ανετα παντως.. τελεια, γιατι δε θελω να με απασχολουν αυτα, θελω να το βαλω και να παιξω
UpToDate_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 να ρωτησω και κατι ασχετο, επειδη δε ξερω απο steam (τωρα το βαλα για πρωτη φορα), πώς μπορω να το κανω να μην ξεκιναει με τα windows ? δε βρισκω ρυθμιση Start-> γράφεις msconfig -> εκκίνηση στοιχείων -> ξετικάρεις το steam
qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ευχαριστω πολυ, γνωριζα αυτο το τροπο, απλα ελεγα μηπως μου διεφευγε καποια ρυθμιση μεσα απο το προγραμμα
accipio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Έχει και το πρόγραμμα ρύθμιση να μην ξεκινάει με τα Windows, εγώ το ρύθμισα έτσι, ψάξ' το λίγο στα μενού, δε θυμάμαι τώρα πού ακριβώς είναι.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Με minimum 11.4 fps δεν το λες και άνετο...
qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Με minimum 11.4 fps δεν το λες και άνετο... μπορει να λεει οτι minimum θελει στη πραξη δε κολλησε ποτε η εικονα εκτος αν θελεις να σου τραβηξω βιντεακι με fraps για να πειστεις και τα 250 δεν ειναι υπερβολικα πολλα για ενα παιχνιδι που δεν το τρεχει ανετα? Έχει και το πρόγραμμα ρύθμιση να μην ξεκινάει με τα Windows, εγώ το ρύθμισα έτσι, ψάξ' το λίγο στα μενού, δε θυμάμαι τώρα πού ακριβώς είναι. το βρηκα
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 μπορει να λεει οτι minimum θελει στη πραξη δε κολλησε ποτε η εικονα εκτος αν θελεις να σου τραβηξω βιντεακι με fraps για να πειστεις και τα 250 δεν ειναι υπερβολικα πολλα για ενα παιχνιδι που δεν το τρεχει ανετα? το βρηκα Καλά ρε, μη θίγεσαι Αλίμονο σε εμάς που το παίζουμε με 20-25 Frames! (Είχα το FRAPS στον υπολογιστή μου. Δε ξέρω πότε το είχα βάλει, αλλά οκ, και είδα ότι στο παιχνίδι πιάνω 19-25F. )
qsis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 οχι δε θιχτηκα και συγγνωμη για το υφος μου, απλα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι το παιχνιδι ειναι playable και ας λεει αυτο το 11αρι ας το τρεξει κι αυτος στο κατω κατω που εχει 15-20% πιο δυνατη καρτα και να μας πει αν ειδε πουθενα το 15-20αρι που λογικα θα του γραψει
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Κατά μία περίεργη περίπτωση, τώρα που ξαναέβαλα το παιχνίδι, το FRAPS μου δείχνει 35-36 Frames
giorgos147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Εν τω μεταξύ, έβαλα και το Demo στο PS. Πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Μέσα στο σπίτι π.χ., είδα το περιοδικό του PlayBoy από την ίδια θέση. Στον υπολογιστη, εντάξει, το έκανες για περιοδικο. Στο PS νομιζα στην αρχή ότι ήταν δίσκος! Ας μη μιλήσω για τον εξωτερικό χώρο. Γρασίδι δεν υπάρχει πουθενά, και είναι μες στο Alliasing.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Σε 1920x1440 + Max Details + High APEX (με clothes physics μόνο στον Vito) έχω 40.3fps στο benchmark (έναντι 33 που είχα πριν). Μια χαρά παίζεται τώρα το παιχνίδι 40,3 fps με antialising on και vsychr on ? Eγω βγαζοντας τα physx απο τα clothes και αφηνοντας μονο του vito με antialising on ,vsynch on ,High APEX 1920x1200 βγαζω 35,4 avg. Tι δεν κανω καλα man ?
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Και ένα ωραίο παρκάρισμα. Άριστα... Ξέρουμε κανένα τρόπο να αλλάζουμε σταθμό μέσα σε αμάξι ή αυτό δεν γίνεται στο Mafia (ναι, ξέρω πως το Mafia δεν είναι GTA). Πέτυχα ένα τραγούδι την πρώτη φορά που έπαιξα, το οποίο έμοιαζε (αλλά δεν ήταν) με διασκευή του theme από το Benny Hill. Πολύ γέλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα