Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα είναι να έχεις τους "9.10.0513". Επίσης καλά θα κάνεις να βγάλεις τα clothes από τους NPCs και να αφήσεις μόνο τα ρούχα του Vito για να έχεις καλύτερες επιδόσεις (ρίξε και OC στον I7)!

ΙΜΟ, δεν αξίζουν τα PhysX effects για το performance hit που τρώμε!

---------- Προσθήκη στις 05:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:57 ----------

UPDATE:

Σε 1920x1440 + Max Details + High APEX (με clothes physics μόνο στον Vito) έχω 40.3fps στο benchmark (έναντι 33 που είχα πριν). Μια χαρά παίζεται τώρα το παιχνίδι :-)

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλύτερα είναι να έχεις τους "9.10.0513". Επίσης καλά θα κάνεις να βγάλεις τα clothes από τους NPCs και να αφήσεις μόνο τα ρούχα του Vito για να έχεις καλύτερες επιδόσεις (ρίξε και OC στον I7)!

ΙΜΟ, δεν αξίζουν τα PhysX effects για το performance hit που τρώμε!

---------- Προσθήκη στις 05:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:57 ----------

UPDATE:

Σε 1920x1440 + Max Details + High APEX (με clothes physics μόνο στον Vito) έχω 40.3fps στο benchmark (έναντι 33 που είχα πριν). Μια χαρά παίζεται τώρα το παιχνίδι :-)

Mε οverclock στα 3.3Ghz παει 31.7avg.

Με οverclock στα 3.52 Ghz (ριχνοντας τις μνημες στα 1200 ) παει στα 32,6avg , με ολα high .

:lol::lol: αξιζει τον κοπο .

Oπως το ειπε ο john κερδιζεις 1-2fps .To καλυτερο λοιπον ειναι οπως αναφερθηκε να βγαλεις physx και να για μενα να ριξεις και ενα οverclock στην καρτουλα.

Δημοσ.

Έπαιξα το demo, αλλά όταν τελείωσε και το έκλεισα, είχαν σκοτεινιάσει τα πάντα! Ήταν σαν να μείωσα τη φωτεινότητα της οθόνης στο -10! Τι στο καλό είναι αυτό πάλι; Επανήλθε στο φυσιολογικό με επανεκκίνηση.

Αυτά σε Windows 7 Pro x64 και ATI 5770.

Δημοσ.
Έπαιξα το demo, αλλά όταν τελείωσε και το έκλεισα, είχαν σκοτεινιάσει τα πάντα! Ήταν σαν να μείωσα τη φωτεινότητα της οθόνης στο -10! Τι στο καλό είναι αυτό πάλι; Επανήλθε στο φυσιολογικό με επανεκκίνηση.

Αυτά σε Windows 7 Pro x64 και ATI 5770.

Σε ολους το κανει αυτο,απλα κατεβασε την αναλυση και βαλε παλι την κανονικη μετα και ολα ενταξει.

Δημοσ.
Σε ολους το κανει αυτο,απλα κατεβασε την αναλυση και βαλε παλι την κανονικη μετα και ολα ενταξει.

ημουν ετοιμος να ρωτησω αυτο ακριβως :lol::lol::lol:

εγω του τραβηξα επανεκκινηση και ολα οκ

να ρωτησω και κατι ασχετο, επειδη δε ξερω απο steam (τωρα το βαλα για πρωτη φορα), πώς μπορω να το κανω να μην ξεκιναει με τα windows ? δε βρισκω ρυθμιση

το σηκωνω ανετα παντως.. τελεια, γιατι δε θελω να με απασχολουν αυτα, θελω να το βαλω και να παιξω :devil:

mafia22010081416130359.png

mafia22010081416153709.png

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι ασχετο, επειδη δε ξερω απο steam (τωρα το βαλα για πρωτη φορα), πώς μπορω να το κανω να μην ξεκιναει με τα windows ? δε βρισκω ρυθμιση

Start-> γράφεις msconfig -> εκκίνηση στοιχείων -> ξετικάρεις το steam

fsdafsdasdasfdafds.png

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ, γνωριζα αυτο το τροπο, απλα ελεγα μηπως μου διεφευγε καποια ρυθμιση μεσα απο το προγραμμα :-)

Δημοσ.

Έχει και το πρόγραμμα ρύθμιση να μην ξεκινάει με τα Windows, εγώ το ρύθμισα έτσι, ψάξ' το λίγο στα μενού, δε θυμάμαι τώρα πού ακριβώς είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...