Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mafia II Trailer

WE HAVE SEEN THE MAFIA 2 TRAILER!

There's been a rumor about a Mafia 2 trailer recently and we can now confirm that the trailer does indeed exist because Subdogs.se has seen it! So far it is top secret and weʼre not supposed to have seen it but we have anyway. Itʼs likely that the trailer will be shown at the GC, as has been rumored. Obviously a trailer is just a trailer but it is safe to say that Mafia-fans can draw breath and relax; Mafia 2 is indeed on its way. Letʼs be really clear about this: We have seen the entire Mafia 2 trailer! Sorry, no pictures, but below is a description of what we saw:

Mafia 2 takes place in the fifties. The trailer shows beautiful 50ʼs cars with classic rockʼnʼroll in the background. Itʼs dark and somber in a gray-green color-scale with a thick atmosphere and black humor.

The first scene takes place in a low key restaurant where the Mafia boss Luca is having dinner with the goons Eddie, Joe and Vito. Luca is upset about a vegetarian heʼs seen on tv the night before and concludes there is nothing better than a good steak. He looks at the others and ask rhetorically if they wouldnʼt slaughter someone for a piece of meat. The whole gang laughs. The next scene takes place in a warehouse. A heavyset man is crawling on the floor, begging for his life, saying he has a wife and kids. Eddie stands over him and coldly states that he should have thought about that before. You see Eddie fire his gun and the scene ends. Last scene. The gangsters are riding in a car, Eddie is in the back, drinking whiskey and heʼs obviously drunk. Joe says “it stinks in here, did you throw up in the car?” and Eddie answers “nah, itʼs probably the fat guy in the trunk”. The goons get out and open the trunk, you only see their faces as they look down at the contents and go “yuck”. Trailer ends.

Δημοσ.

Eπιτελους μετα απο 5 χρονια βγαινει πωπω εχω τρελαθει να πουμε.Εχει κανεις πληροφοριες για το ποτε θα βγει περιπου?Οσο για τους πωρομενους που παιζουν ακομα το mafia οριστε το δικο μου Mafia

game2007082219253289gi6.th.jpggame2007082219260176ao0.th.jpg"]game2007082219260176ao0.th.jpg[/url]game2007082219260971ep1.th.jpg"]game2007082219260971ep1.th.jpg[/url]game2007082219261275mc6.th.jpg"]game2007082219261275mc6.th.jpg[/url]game2007082219270957nq8.th.jpg"]game2007082219270957nq8.th.jpg[/url]

Δημοσ.

Προσωπικα ειμαι πολυ επιφυλακτικος για το αν θα ειναι τοσο καλο οσο το 1, μιας και συνηθως οταν αλλαζει η μαμα εταιρια, τα παιχνιδια χαλανε, θυμηθητε Tomb raider 6.

Ελπιζω να μην συμβει το ιδιο και εδω, αλλά να παραμεινει η ιδια αλλα ποιο εξελιγμενη μηχανη γραφικων,η μουσική της εποχης, το κινηματογραφικο σεναριο και φυσικα το κορυφαιο gameplay του 1, μιας και οπως το βλεπω περιμεναμε 6 χρονια απο τον προηγουμενο τιτλο.

Αν μαθει κανεις παντως ποτε υπολογιζουν να βγει, ας ριξει ενα comment εδω...

Δημοσ.
Προσωπικα ειμαι πολυ επιφυλακτικος για το αν θα ειναι τοσο καλο οσο το 1, μιας και συνηθως οταν αλλαζει η μαμα εταιρια, τα παιχνιδια χαλανε, θυμηθητε Tomb raider 6.

Ελπιζω να μην συμβει το ιδιο και εδω, αλλά να παραμεινει η ιδια αλλα ποιο εξελιγμενη μηχανη γραφικων,η μουσική της εποχης, το κινηματογραφικο σεναριο και φυσικα το κορυφαιο gameplay του 1, μιας και οπως το βλεπω περιμεναμε 6 χρονια απο τον προηγουμενο τιτλο.

Αν μαθει κανεις παντως ποτε υπολογιζουν να βγει, ας ριξει ενα comment εδω...

Και εγω αυτο φοβαμαι φιλε οτι δεν θα ειναι σαν το 1 με τιποτα οκ δεν πιστυω να βγει πατατα αλλα δεν θα συγκρινεται με τιποτα με το πρωτο(δες τις φοτο μου πιο πανω:mrgreen:)

Δημοσ.
to game einai korifi leme.to exo termatisi 2 fores,ante na vgi to 2 na goustaroume.

Μονο 2? Εγω απο την τοσο πωρωσει εχω χασει το μετρημα ποσες φορες το τερματισα ειχα μετρησει μεχρι 8 τερματιζματα απο κει και περα και θυμαμαι....:-D

Δημοσ.

xerei kapoios an iparxei kana senario extra gia to 1, dil. kamia apostolh ektos apo free kai extreme mode, ftiagmenh apo erasitexnes,opws exoun ftiaxei autokinita kai poleis (tis opoies parepiptontws den xerw pws tis ega8istoume sto fakelo tou game) An katalave kanenas ti enoow, as voi8hsei...

Δημοσ.

Παιδια μην ψαχνεστε τζαμπα η καλυτερη σελιδα και για αμαξια που δουλευουν χωρις προβληματα και καλη αναλυση και με mods και πολλα αλλα καλουδια ειναι αυτη

http://mafiascene.com/modules.php?name=downloads&cat_id=3&last_id=0

Κοιταξτε και τις οικονες εβγαλα απο το mafia που εχω βαλει τα αμαξια και ποσταρει πιο πανω να καταλαβεται.:-D

Δημοσ.
Προσωπικα ειμαι πολυ επιφυλακτικος για το αν θα ειναι τοσο καλο οσο το 1, μιας και συνηθως οταν αλλαζει η μαμα εταιρια, τα παιχνιδια χαλανε

The game is being developed by Illusion Softworks, developers of the original Mafia title, for next generation consoles and Games for Windows®.

Η εταιρεία ανάπτυξης είναι που έχει σημασία, όχι η εκδότρια. Έχει κι αυτή βέβαια, αλλά στο δημιουργικό και τεχνικό τομέα καθώς και στα επί μέρους χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, τα κουμάντα τα κάνει η developer. Συνεπώς τα νέα είναι καλά σε πρώτη φάση...

EDIT: Τώρα είδα το post του opozit, sorry!

EDIT2: Για μένα το πρώτο είναι μακράν μέσα στα 5 καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Και παίζω video games από εποχή spectrum 48k και Atari 2600.

Δημοσ.

ατάκα από αλλού, αλλά θα την χρησιμοποιήσω...

''i love this game''

ωραίοι διάλογοι, με το κλασσικό μαυρο χιούμορ των μαφιόζων, και πολύ καλή δουλειά ακόμα και στον τρόπο που ανοιγόκλειναν τα στόματά τους σχετικά με αυτά που έλεγαν...

τελικά έχει πολύ ''λιοπύρι'' ο φετινός χειμώνας! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...