Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έμενα πάντως με 2πυρηνο στα 3 και 4890 έτρεχε χωρίς κολλήματα μέσα στην πόλη.Καρα-playable.Βέβαια στα 1280*1024.

Σε λίγο καιρό που θα πάω σε full hd θα έχω πρόβλημα..

Δημοσ.
Έμενα πάντως με 2πυρηνο στα 3 και 4890 έτρεχε χωρίς κολλήματα μέσα στην πόλη.Καρα-playable.Βέβαια στα 1280*1024.

Σε λίγο καιρό που θα πάω σε full hd θα έχω πρόβλημα..

Εγώ με 4870 και e8400, όλα στο φουλ, κανένα πρόβλημα :-) -Δε μετράω ποτέ Frames-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Highly recommended για όσους έχουν Nvidia κάρτες και θέλουν καλύτερες επιδόσεις με τα PhysX:

http://johndio.blogspot.com/2010/08/mafia-2-pc-demo-performance-analysis.html

There is at least a way to tweak the PhysX settings, by disabling the clothes simulations. Simply head over to "/streamapps/common/mafia ii public demo/edit/APEX" and delete the files in the "Cloth" folder. If you don't want to disable all the clothes simulation and keep the ones of Vito (the main character), delete everything in this folder except the files that start with 'VIT**', 'm2skeleton.ms' and 'ClothRemapTable.xml'. By doing that we gained a lot of frames, especially in the outdoor environment and we highly recommend it!

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Με gtx285 και full του άσσου, εεεε... full high settings έβγαζα μ.ο. γύρω στα 21 φιπς. Μετά τη συμβουλή του συνονόματου από πάνω ανέβηκα στα 31 μ.ο.

Έχει αποτέλεσμα

Δημοσ.
Παιδες με e8400 OC σε 4000 και ατι 4850 θα εχω προβλημα?

όχι 10101010

Ρε σεις πάντως με τις βενζίνες,τα tuning shops κλπ το game πιάνει κορυφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...