Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς έχω στείλει την οθόνη μου rma και τώρα δουλεύω με μια 19αρα, 1440*900, οπότε δε μπορώ να δώσω αξιόπιστα αποτελέσματα. Θα benchαρω πάντως και θα ανεβάσω αποτελέσματα σε λίγα λεπτά..

edit: Κάτι δεν πάει καλά.. Κάνω print screen το benchmark για να το ανεβάσω και στο paste μου δείχνει μια ολόμαυρη εικόνα..

• Απαντ. 540
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντυπωσεις και απο μενα:

Γραφικα-αποδοση: πολυ καλα γραφικα με μεγαλο κοσμο , ζωντανη πολη και εντυπωσιακα εφε (φωτισμου-καπνος-particles-destructable environment κτλ).

Στο laptop της υπογραφης μου , σε 1680χ1050 και ολα full ειναι unplayable (8,6fps).

Με ambient occlusion - physx off , ειχα τα αρκετα αποδεκτα 25,4 fps (benchmark).

Παρατηρηση: το ΑΑ εχει μονο επιλογη on-off, οπου στο on ειχα αρκετα junkies.(σαν αν ειναι 2χ)

Τωρα σαν gameplay - ατμοσφαιρα , στα 10 λεπτα που εχουμε διαθεσιμα, το demo μου αφησε πολυ καλη εντυπωση , βελτιωνοντας - τηρωντας την παραδοση του 1 .

Παμε για βεβαιη αγορα μου φαινεται!!!

Δημοσ.

Την έκαναν την π@παριά τους πάλι. Όταν ενεργοποιείτε το APEX, το παιχνίδι τρέχει τα PhysX μέσω της CPU κι όχι μέσω της GPU (λογικά το πρόβλημα είναι στην 9.10.0512 έκδοση του PhysXsoftware που απαιτεί να υπάρχει το Mafia2). Epic fail το κέρατό τους! :mad:

Δημοσ.
Την έκαναν την π@παριά τους πάλι. Όταν ενεργοποιείτε το APEX, το παιχνίδι τρέχει τα PhysX μέσω της CPU κι όχι μέσω της GPU (λογικά το πρόβλημα είναι στην 9.10.0512 έκδοση του PhysXsoftware που απαιτεί να υπάρχει το Mafia2). Epic fail το κέρατό τους! :mad:

Λεω και εγω πως γινεται και κατοχος ατι εχει ιδια fps με nv σε physx On.

λογικα ειναι υποθεση ενoς patch ή στη final version θα περασει σε hardware.

Δημοσ.

Απίστευτη εκμετάλλευση των quadcores, μιλάμε για 80-90% usage. Το ίδιο ισχύει και για το SLI, αν και υπήρχαν μερικά σημεία που έπεφτε η αξιοποίησή του. Μια χαρά optimize έχουν κάνει, μπράβο τους. Σε 2048x1536 + Max Details (χωρίς APEX αφού μαμιέται) 62fps στο benchmark, αν και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν σημεία (ειδικά στην πόλη) που το framerate πέφτει στα 30-35!

Δημοσ.

παιδες δεν ξερω τι λετε εσεις,το περιμενα τοσα χρονια κ νομιζω οτι το αποτελεσμα σε σχεση με αλλα sequel ειναι πολυ καλο!!!το demo ειχε κατι απο mafia 1 σε αισθηση τουλαχιστο αν κ θα θελα κ εγω το story να εχει καποια συνδεση με το 1!!btw ειναι λιγο βαρυ το ατιμο!

Δημοσ.

Θα το πω απλά και λαϊκά. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ ΤΑ PhysX. Δηλαδή, πόσο μ@λάκες πρέπει να είναι εκεί στην Nvidia. Sorry που δεν το μεταφράζω!

So i reinstalled the PhysXsoftware and was able to use my GPU for the PhysX. What kind of joke is this? Honestly, are they serious? I decided to dedicate one core for the PhysX (core 1) and the other core for the rendering (core 2). The usage in core1 was around 40-50% and in core 2 around 40-70% at 1600x1200. Even when lowering the resolution to 1280x960, the framerate was the same and the GPU usage was even smaller.

WHAT THE ****. Seriously, game developers should let PhysX DIE. What's the point of GPU PhysX if the game hogs? FYI, i have 62fps without APEX at 2048x1536. What a waste implementing those PhysX effects. Enjoy the framerates guys (the screenies are from 1600x1200, but resized to save bandwidth).

mafia22010081018485173.png

mafia22010081018490097.jpg

mafia22010081018494886.jpg

mafia22010081018495934.jpg

Δημοσ.

Ξεκινάω με το benchmark για να δώ από περιέργεια χωρίς να παίξω τι επιδόσεις μπορεί να έχω.50-51 fps.Ωραία λέω, άντε δε βάζω και τους 10.7 πριν ξεκινήσω;Τι το θελα;Στην καλύτερη πιάνει 30 τώρα.Έχω βάλει κι έχω βγάλει 15 εκατομμύρια οδηγούς και πάλι τα ίδια.Ώρες ώρες νομίζω ότι κάποια ανώτερη δύναμη με δουλεύει... :o

Όχι τίποτ' άλλο, έχω φάει και όση ώρα είχα διαθέσιμη χωρίς να παίξω καθόλου. :mad:

• Moderators
Δημοσ.

lol. Έχουν βάλει για collectibles φωτό από playboy playmates :P

Επίσης δεν πολυκατάλαβα προς τί η όλη φάση στο σπίτι, με το άνοιξε πόρτα, κλείσε πόρτα, σβήσε/άναψε φως, άνοιξε/κλείσε βρύση και ντουζ κλπ. Άνοιξα όλα τα παράθυρα και άφησα τα νερά να τρέχουν παντού και έφυγα. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...