Προς το περιεχόμενο

Mafia 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λέει σαν minimum των high και την έχω δώσει την 8800 στον κολλητό μου. Σιγά μην την ζητάω για να την βάλω για το Mafia2 :P

Δημοσ.

Είναι που το Physx σπέρνει και δεν πρέπει να εξαφανιστεί από την αγορά για να μην ανασάνουν ποτέ τα physics... :P

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι είναι ο μοναδικός τρόπος που έχω δει μέχρι στιγμής για να αποφευχθεί το clipping που τρώμε τόσα χρόνια στην μάπα. Σαφώς και όπως είπα δεν αξίζει να βάλεις μια 8800GTX για τα συγκεκριμένα εφέ αυτή την περίοδο (και ειδικά στο Mafia2 που φαίνεται για gimmicks effects), στο μέλλον όμως θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον... ειδικά αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος για να μην υπάρχει το καταραμένο το clipping!

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι είναι ο μοναδικός τρόπος που έχω δει μέχρι στιγμής για να αποφευχθεί το clipping που τρώμε τόσα χρόνια στην μάπα. Σαφώς και όπως είπα δεν αξίζει να βάλεις μια 8800GTX για τα συγκεκριμένα εφέ αυτή την περίοδο (και ειδικά στο Mafia2 που φαίνεται για gimmicks effects), στο μέλλον όμως θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον... ειδικά αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος για να μην υπάρχει το καταραμένο το clipping!

Σωστά, όμως όχι επειδή το physx είναι γαμιστερό (αναλογιζόμενοι των απαιτήσεων πάντα) αλλά επειδή κανένας δεν έκατσε "αφιλοκερδώς" να βγάλει τα μάτια του για να ενσωμάτωση σωστά cloth physics που δε θα χρειάζονται αστρονομικό hardware...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mafia 2 demo officially detailed

2K's detailed the Mafia 2 demo, which we reported yesterday will be released on August 10 for Xbox 360, PS3 and PC.

The Mafia demo includes the "Buzzsaw" level, says 2K, in which protagonist Vito and his buddies, Joe and Henry, are sent to take out a mobster known as "The Fat Man".

While the vanilla game spans two decades, the demo takes place during the summer of the '50s, showcasing "a slice of the expansive city of Empire Bay in the colorful era," the publisher adds.

Good stuff. The full game's out on August 24 in North America, August 26 in Australia and August 27 internationally.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...