kamenopixel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ θα προτιμούσα αυτό της Level One που γράφεις. Η μοναδική ρύθμιση που θέλει είναι να βάλεις το SSID του Αccess Point που θέλεις να αναμεταδώσεις το σήμα. to expander to entopizei mono tou tis linksys ektos an exei klidoma opoote thelei ligo rithmiseis .to idio logika isxuei kai gia ta alla.tha ta katafereis min agxonesai.tis level one exo dei ena paromoio alla to ixa san access point oxi repeater.tis linksys kanei 80 euro.captain an exeis klidoma px me mac address tha xriastei mac address.me wpa den xero ti ginetai Έγινε.Ευχαριστώ! Μαλλον το level one θα παρω.
captain_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Poulinos έχεις δίκιο για το κλείδωμα και ξέχασα να το αναφέρω. Επειδή έχω Level One Access Point που το δούλευα σαν Repeater μπορώ να πω οτι παίζει απροβλημάτιστα.
kamenopixel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλη μια ερωτηση. Απο τη στιγμη που θα βαλω το repeater και θα αναμεταδιδει το σημα που θα λαμβανει θα μπορω να συνδεσω μεσω ethernet υπολογιστη και repeater και να εχω ιντερενετ χωρις να χρειαστει να εχω καποιο ασυρματο δέκτη;
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλη μια ερωτηση.Απο τη στιγμη που θα βαλω το repeater και θα αναμεταδιδει το σημα που θα λαμβανει θα μπορω να συνδεσω μεσω ethernet υπολογιστη και repeater και να εχω ιντερενετ χωρις να χρειαστει να εχω καποιο ασυρματο δέκτη; oso xero ginetai kanonikottata
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 apla prosexe me ta klidomata.an px baleis klidome me mac address leme tora tha prpei na iparxei kai i mac address tou repeater.
kamenopixel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά πήρα το level one. Το εβαλα σε λειτουργία universal repeater κι ολα δουλευουν οκ.Αναμεταδίδει κανονικα το ασυρματο δίκτυο που βρίσκει. Το μόνο πρόβλημα ειναο πως δεν μπορώ να συνδεσω το pc μου μέσω ethernet στο internet..Καμμία βοήθεια;
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 dose karfota sto pc sou ip san na to ixes epitopou pano sto router xoris na iparxei to level one.an to router exei 192.168.1.1 kai ta pc sou ekei exoun gateway to 1.1 kai to level one exei 1.2 esi dose karfota sto pc sou na bgei diameso tou 1.1 parolo pou iparxei endiamesa to level one.alios kane ena ipconfig kai pes mas ti sou bgazei .pes mas ti ip exeis dosei ti ip exoun level one router kai ola auta oste na doume pou kolaei.malon lathos ip tha pernei me ethernet gia auto den pernei.kai ti ipodoxes exoun pano kai ta 2 router kai se pia thira ine pano sto level one to pc sou kai ti thires dinei
kamenopixel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτο εφταιγε τελικα! Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!
dimoss Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω το ίδιο πρόβλημα, όχι μεταξύ ορόφων, αλλά μέσα στο σπίτι μου. Έχω ένα USR9106 στο σαλόνι (όπου βρίσκεται και το τηλ.) και έχω ασύρματη σύνδεση για το pc που είναι στο δωμάτιο. Έχει σήμα αλλά όχι ικανοποιητικό (περίπου στα 20mbps και ανεβοκατεβαίνει) και γιαυτό το λόγο θέλω να βάλω ένα AP/Repeater στο διάδρομο που ενώνει το σαλόνι με το δωμάτιο έτσι ώστε να αναμεταδώσει το σήμα χωρίς παρεμβολές και να το ενισχύσει. Το προαναφερόμενα AP's μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο ή όχι? Ο διάδρομος είναι στενός για να εχω κάπου το AP. Πιστεύεται ότι θα λύσω το πρόβλημα μου ή χρειάζομαι και κάτι άλλο? Μήπως να άλλαζα τις κεραίες του USR9106 καθώς και της ασύρματης Linksys που έχω στο pc? Βρήκα κάτι τέτοιο http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.533108 Ευχαριστώ.
titikos46 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Συγνωμη αλλα απο ακτινοβολια ποσα sar ειναι αυτα,δεν τα υπολογιζετε καθολου?
dali13gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Το Linksys έχει αντάπτορα που αντί για καλώδιο μπαίνει απευθείας πάνω στην πρίζα στον τοίχο.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Συγνωμη αλλα απο ακτινοβολια ποσα sar ειναι αυτα,δεν τα υπολογιζετε καθολου? me megaliteri kereea den exo dei diafores akoma kai me 7 db kerea opote protimo tin lisi tou expander.100 miliwatt i think bgazei poli ligotera apo ta 1000 pou ftanei to kinito pou kolas sto auti sou.an ine na bgaloume lepia i trito auti sigoura tha einai apo kinito oxi apo expander
aeroporos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα... Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα κάνω ερώτηση εδω... Εχω ένα NETGEAR DGN1000 και ένα CellPipe 7130 (της HOL). Αυτή τη στιγμη έχω internet απο το CellPipe. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συμδέσω το ΝETGEAR με το CellPipe (η και το αντίστροφο) και να έχω internet και στο υπόλοιπο σπίτι, εκεί που δε φτάνει το NETGEAR... Είναι εφικτό, και αν ναι πως μπορώ να το φτιάξω χωρίς να δώσω άλλα λεφτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα