Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Από διπλανό σπίτι της ξαδέρφης μου παίρνω ασύρματα internet. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν πιάνει σε όλο το σπίτι αλλά μόνο στα πίσω δωμάτια. Τι χρειάζομαι για να επεκτείνω το δίκτυο και να ρθεί και μπροστά το σήμα; Access point? Ή υπάρχει κάτι συγκεκριμένο γι αυτή τη δουλειά; Μιλάμε για Windows XP laptop.

Δημοσ.

Τι ρούτερ έχεις; Η καλύτερη λύση είναι μια κεραία για τον ρούτερ σου. Βρίσκεις πολύ οικονομικές στο ebay. Βέβαια παίζει ρόλο και η απόσταση, οι μεσοτοιχίες κλπ.

Δημοσ.

Να το εξηγήσω καλύτερα γιατί δεν το έγραψα καλά στο πρώτο post. H ξαδέρφη μου στο δίπλα κτήριο και έναν όροφο κάτω μοιράζει την DSL της(για λόγους κοινοκτημοσύνης ας το πω έτσι) και το σήμα της φτάνει στα πίσω δωμάτια του σπιτιού. Θέλω δηλαδή έναν "μεσολαβητή" να παίρνει το σήμα που φτάνει από τον router στα πίσω δωμάτια και να το μεταφέρει στα μπροστά. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

ena access point xreiazese opws eipes sthn arxh. ginete k afto pou pe o filos...an to wireless tis ksaderfis sou exei apospwmeni keraia, tin ksevidwneis kai vazeis mia pio isxurh alla isws kai pali na nai xamilo to shma...

Δημοσ.

pigene sto eshop kai tha bgreis ena linksys expander ama kaneis search.ine normal i timi tou kai apo ta piso domatia tha ftasei mexri ta mprosta.80 euro timi peripou.an den exeis balei klidoma i ama exeis balei mac address klidoma tote me to patima tou koumpiou ginetai auto config.

Δημοσ.

ή αλλιώς θέλεις ενα pc που θα παίρνει με ασύρματη καρτούλα το δίκτυο, (ένα router που παίζει και σαν client σαν τα: Linksys wrt54* και ovislink 5460 στα περίπου 70ευρώ) και θα τα ξανα"μοιράζει" με ένα ακόμα router.

(ο φθηνότερος τρόπος, αν όμως έχεις ήδη ένα pc που πρέπει να είναι ανοιχτό για να κάνει την δουλειά...)

Δημοσ.
ventrix arkei na min mperdeutei me auta ;)

Ε όχι ρε pouline, δεν είμαι και κανένας άσχετος! :) Ούτως ή άλλως έχω ήδη πάρει το συγκεκριμένο expander και κάνει άψογα τη δουλειά. ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,το βαζω εδω,μιας και ειναι παρομοιο με το αρχικο ποστ.

Πιανω ασυρματο σε συγκεκριμενο χωρο στο σπιτι μου.(μοιραζομαστε τη συνδεση με ενα γειτονα και το ρουτερ ειναι στον οροφο του).Προς το παρον χρησιμοποιω τον ασυρματο adapter της D-link απο τον οποιο αντιμετωπιζω προβλημα καθως η συνδεση στο ασυρματο χανεται σε τακτα χρονικα διαστηματα ανεξαρτητα απο την ισχυ του σηματος και για να ξαναβρει το δικτυο πρεπει να τον αποσυνδέσω και να τον ξανασυνδεσω στη θυρα usb.

Σκεφτομαι να παρω ενα repeater και κλινω προς τον AIRTIES AP-301 WIRELESS 54 MBPS ACCESS POINT .

Ενδιαφερομαι ως προς την αξιοπιστία του αν τον εχει χρησιμοποιησει κανεις.

Ως προς τη συνδεση του στο δικτυο χρειαζεται να συνδεθει πανω στη γραμμη dsl ή απλα τον συνδεω στον υπολογιστη μου και εντοπιζει το ασυρματο απο μονο του;

Δημοσ.
Πήρα και εγώ το expander της Linksys, απο το ebay (50 euro μαζι με εξοδα αποστολής, καινουριο) και ελυσα το πρόβλημά μου.

kalos irthes sto forum

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα,το βαζω εδω,μιας και ειναι παρομοιο με το αρχικο ποστ.

Πιανω ασυρματο σε συγκεκριμενο χωρο στο σπιτι μου.(μοιραζομαστε τη συνδεση με ενα γειτονα και το ρουτερ ειναι στον οροφο του).Προς το παρον χρησιμοποιω τον ασυρματο adapter της D-link απο τον οποιο αντιμετωπιζω προβλημα καθως η συνδεση στο ασυρματο χανεται σε τακτα χρονικα διαστηματα ανεξαρτητα απο την ισχυ του σηματος και για να ξαναβρει το δικτυο πρεπει να τον αποσυνδέσω και να τον ξανασυνδεσω στη θυρα usb.

Σκεφτομαι να παρω ενα repeater και κλινω προς τον AIRTIES AP-301 WIRELESS 54 MBPS ACCESS POINT .

Ενδιαφερομαι ως προς την αξιοπιστία του αν τον εχει χρησιμοποιησει κανεις.

Ως προς τη συνδεση του στο δικτυο χρειαζεται να συνδεθει πανω στη γραμμη dsl ή απλα τον συνδεω στον υπολογιστη μου και εντοπιζει το ασυρματο απο μονο του;

tha protimousa to linksys expander para kati pou ine air ties diladi tourkiko proion.

Δημοσ.

tha protimousa to linksys expander para kati pou ine air ties diladi tourkiko proion.

lol.Γι αυτο δεν ηξερα την εταιρεία! :mrgreen:

Αυτο της linksys με 50 ευρω δεν το βρισκω.Σκεφτομαι να δωσω γυρω στα 50.

Ειδα και αυτό της level one.

Το repeater απο εκει και περα εντοπιζει μονο του τα δικτυα ή χρειαζεται ρυθμιση πρωτα;

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα αυτό της Level One που γράφεις. Η μοναδική ρύθμιση που θέλει είναι να βάλεις το SSID του Αccess Point που θέλεις να αναμεταδώσεις το σήμα.

Δημοσ.

to expander to entopizei mono tou tis linksys ektos an exei klidoma opoote thelei ligo rithmiseis .to idio logika isxuei kai gia ta alla.tha ta katafereis min agxonesai.tis level one exo dei ena paromoio alla to ixa san access point oxi repeater.tis linksys kanei 80 euro.captain an exeis klidoma px me mac address tha xriastei mac address.me wpa den xero ti ginetai

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...