aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ! εχω τα νευρα μου μετα κολομηχανιματα! το ενα δε παιζει srt, το αλλο δε παιζει μερικα αρχεια με καποια αναλυση, το αλλο κολαει, το αλλο .... ΕΛΕΟΣ! υστερα απο τοσα χρονια και δε φτιαξανε ενα σωστο μηχανιμα! εχω δοκιμασει πολλα divx players και το καθενα εχει το δικο του προβλημα ειτε με τους υποτιτλους ειτε με τα αρχεια. εχω στα χερια μου περιπου 2000 ταινιες, αλλες τις εχω κανει εγω rip αλλες τις βρηκα ετοιμες και πολλες τις εκανα download. ΟΣΕΣ ταινιες καταβασα το τελευταιο μηνα το 80% δε παιζουν διοτι τις κανει ο καθε π@π@ρ@ς που ενσοματονει τους υποτιτλους και χαλαει το αρχικο αρχειο με αποτελεσμα να παιζει μονο σε υπολογιστη και οχι σε divx player! φυσικα θα μου πειτε τωρα οτι δε φταιει το player αλλα αυτος που το εφτιαξε το αρχειο. και σας λεω εγω, αν ειναι καθε φορα να καθομαι να φτιαχνω το αρχειο με τους υποτιτλους ή να κανω εγω rip, πια ουσια θα ειχε το divx player ή το downloading? divx player φανταζομαι πως εχουμε για να βλεπουμε τις ταινιες που βρισκουμε ετοιμες και τις εχουμε γραμμενες σε δισκακια. αν ηταν καθε φορα ΕΓΩ να εφτιαχνα το αρχειο divx νοικιαζοντας το DVD τοτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ή αλλιως αν καθε φορα πρεπει ελεγχουμε αν παιζει το αρχειο στο player μας αλλιως να κατσουμε να το φτιαξουμε, πια η διαφορα θα ηταν? κλεινοντας θελω να πω οτι δεν υπαρχει κανενα divx player που να παιζει ολα τα αρχεια οπως ο υπολογιστης. εχουν καποιες απαιτησεις ως προς τα αρχεια που πολλες φορες δεν ειναι δυνατον να τις καλυπτουμε λογο διαφορων προβληματων. λυση μεχρι τωρα δεν εχει βρεθει που να παιζουν ολα τα αρχεια. η μονη λυση ειναι να ξανακανουμε συμπιεση το ηδη υπαρχων αρχειο, κατι που δεν συμφερει απο αποψη χρονου και ταλαιπωριας! εχω πχ. καταβαζω 20 ταινιες, τις γραφω σε δισκακια και παω να τις δω στο divx player. αν απο αυτες οι 15 δε παιζουν, τι πρεπει να κανω? να κατσω να τις φτιαξω? ΕΛΕΟΣ! παραιτουμαι απο τα divx player και στρεφομαι στα media pc οπου κανω modding κουτια και τα μεταφερω οπου θελω και παιζω ολα τα αρχεια... δουλευω τωρα επανω σε ενα media pc που εχει το μεγεθος ακριβος ενα dvd-player και ειναι τελειως αθορυβο γιατι δεν εχει κανενα ανεμιστηρα και σκληρο δισκο.
iceman79 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ta prota 100 xronia einai dyskola. ypomonh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.