Filos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μήπως το συγκεκριμένο θέμα είναι και λίγο πολιτικό????:confused:
omnislash Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω (ίσως και κάνω λάθος) αλλά δε νομίζω σε καμιά χώρα της ΕΕ (15) να γίνεται προεκλογική εκστρατεία με ταξίματα 10 ευρών παραπάνω με λέξεις όπως μίζες λαμογιά ,εγώ έκλεψα τόσα ,εσύ αλλά τόσα.Πχ δε νομίζω άυριο ο Μπράουν να πει στους δημόσιους της Βρετανίας σας δίνω 50 ευρώ παραπάνω ψηφίστε με.Ολοι λένε γενικόλογα "μεταρρυθμίσεις"(που ακυρώθηκε η μονιμότητα,τελειώσαν τα προνόμια των τραπεζικών"?) ,"οι λίγοι τα καρπώνονται(ποιοι είναι αυτοί, είναι ομοιογενές σύνολο, τι είναι τελοσπάντων). Γενικά δε περιμένω πολλά, ίσως γιατί και φέτος θα ψηφίσουν οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι , οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι γυναίκες , οι κρητικοί,και γενικά οι επαρχιώτες με κριτήρια οι πρώτοι ψωροχρηματικά, οι δεύτεροι με βολευτικά, οι τρίτες με κοστουμιακά, και οι τέταρτοι με κριτήριο πως θα πάρω το κωλοδάνειο από την αγροτική.Ειδικά στην επαρχία υπάρχει τέτοιο φακέλωμα που πρεπει να σαι μάγκας να μην ψηφίσεις .Και ειδικά για τους δυο πρώτους οενώ οι κυβερνήσεις τους κατήντησαν έτσι αυτοί συνεχίζουν να ψηφίζουν με όχι πολιτικά κριτήρια Επιπλέον κάτι που δεν το χει αναφέρει κανείς είναι η επανάληψη των ίδιων ονομάτων.Κοινότυπο αλλά πάλι τα ίδια ονόματα μάχονται για την πρωθυπουργία όπως και πριν 25 χρόνια.Οπου και να ψάξετε γόνοι των ίδιων οικογενειων λες και έχει γίνει κληρονομικό δικαιωμα για κάποιους το βουλευτιλίκι.Και ένα τελευταιο λαικιστικο πόσοι από αυτούς που θα ναι στη βουλή έχουν δουλέψει ξέρουν την καθημερινότητα κτλ.Ελάχιστοι από τους τωρινούς. Και το κυριότερο στη μοναρχία τα προνόμια τα χει ο βασιλιάς και οι ευγενείς, στα ολοκληρωτικά καθεστώτα οι παρατρεχάμενοι του κόμματος και στη δημοκρατία οι πολιτικοί.Γενικά στα 100+ χρόνια που γίνονται οι εκλογές μια φορά δεν έφεραν το "επιθυμητό αποτέλεσμα" και έγιναν κοσμοιστορικές αλλαγές.
MariaTs. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Κι αναρωτιέμαι: γιατί δηλαδή για μένα να είναι υποχρέωση να πάω να ψηφίσω και για τους εκάστοτε κυβερνώντες να μην είναι υποχρέωση να κάνουν αυτά που τάζουν στις προεκλογικές εκστρατείες τους και φυσικά να κάνουν τις εκλογές στην ώρα τους; Γιατί εγώ να διωχθώ ποινικά επειδή δεν θέλω να πάω να ψηφίσω κι αυτοί δεν διώκονται για την καθημερινή ταλαιπωρία και την ασυδωσία που επικρατεί στην χώρα, μιας και την έχουν κάνει σαν τον ...απαυτό τους; Ας έρθουν κι ας με σταμπάρουν και στα κιτάπια τους... έχω πολλά περισσότερα να τους σούρω απ' ότι αυτοί σε μένα και να δούμε μετά ποιος έχει δίκιο! :evil:
Lighter122 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Το δικιο που λες, στη χωρα μας, ειναι σαν τα ντοντο... Εχει εξαφανιστει
DIMITRISG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Παντως έχουν αλλάξει πολυ τα πραγματα σε σχέσει με προηγούμενα χρόνια Πρωτα οι πασοκ (ψηφοφόροι)έλεγαν οτι το κόμμα τους είναι το μονο ικανό και οι νδ το δικό τους Τωρα κανεις δεν πιστευει κανέναν απο τους δυο αλλα συνεχιζουν να τους ψηφίζουν αναγκαστικά λογω του δικομματισμού
slygeo87 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Να καταθέσω και 'γω την άποψη μου χωρίς βέβαια να προσβάλλω ή επηρεάσω κανέναν. 1)Θεωρώ πως το να ρίξεις τη ψήφο σου στο ΚΚΕ (αριστερά) είναι εντελώς ανούσιο. Το να ψηφίσω ένα κόμμα που απο 5% θα πάει το πολύ 6% δε μου λέει τίποτα.Ο Ελληνικός λαός δεν είναι τόσο χαζός πιστέψτε με και ξέρετε γιατί?Γιατί πολύ απλά δε κατάφερε να πειστεί απο τα λόγια τους. Το ΚΚΕ δε θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, το μόνο της προσόν είναι να φωνάζει, να κατηγορεί και να ασκεί αντιπολίτευση για τα λάθη της κυβέρνησης.Οι προτάσεις της δεν είναι ευφικτό να γίνουν ποτέ πράξη. Άλλωστε τα είδαμε και τα χαμπέρια του Κομμουνισμού(Σοβιετική Ένωση, Ανατολικό μπλοκ, Κορεα, Κούβα κλπ.) 2)Το ΠΑ.ΣΟ.Κ:Νομίζω πως επίσης μια μεγάλη βλακεία είναι να ρίξεις τη ψήφο σου εκεί.Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες πεινάλες και φαταούλες απο αυτούς. 3)Η Ν.Δ.:Πήρε μια Ελλάδα μπ...ο.Νομίζω πως αυτή είναι η πιο κατάλληλη να κυβερνήσει τη χώρα μας, και αυτή θα ψηφίσω.Θα με πείτε Δεξιο...ΟΧΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.Δεν ανήκω πουθενά ιδεολογικά, δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να ανήκει κάπου ιδεολογικά.Δεν υπάρχουν ιδεολογίες, δεν υπήρξαν και ούτε πρόκεται να υπάρξουν ποτέ. Συμπέρασμα (Για μένα κύριως):Αγαπητέ Ελληνικέ λαε, η Ελλάδα έχει χαράξει τη δικιά της πορεία, κοίτα να βολευτείς εσύ κάπου και να κλέψεις ΚΑΙ ΕΣΥ αν μπορείς το κράτος για να 'κονομήσεις.(όπως βέβαια σε κλέβει και αυτό). Πόσα θα ζήσεις ακόμα?60-70 χρόνια?Μπορεί και λιγότερα... ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΡΕ!!Κέρδισε τη 1500αρα σου αν είσαι μάγκας το μήνα και κάνε τις βόλτες σου. Πάρτε το απόφαση!Η Ελλαδίτσα μας δε θα καλυτερεύσει ποτέ, τουλάχιστον καλυτερεύστε εσείς τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΖΩΕΣ. Φιλικότατα...
mandate Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ''ραταατατ 231'' προς ''κρόνιο λόμπυ'' όβερ
slygeo87 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Αυτό κατάλαβες εσύ? Που είναι τα επιχειρήματα σου?
mandate Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 λέω ότι είναι πιθανό να φάει κλείδωμα το ''topic'' .
Lucifer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 τι πιθανό ρε; πάτε καλά; ο άλλος κάνει ανάλυση γιατί είναι λαμόγιο ο ένας και φαταούλας ο άλλος. τέρμα, ούτε για την πολιτική δομή της αρχαίας σπάρτης από 'δω και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.