Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στα Vista

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Πρόσφατα ένας ξάδερφός μου εγκατέστησε τα Windows Vista Home Premium και έχει ένα πρόβλημα.Όταν πάω σε έναν φάκελο που περιέχει βίντεο φορτώνει για λίγο και μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει σαν τίτλο "Η εφαρμογή 'Κεντρική διεργασία των Windows (Rundll32)' σταμάτησε να λειτουργεί" και πιο κάτω λέει "Το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί σωστά εξαιτίας κάποιου προβλήματος.Τα Windows κλείσουν το πρόγραμμα και θα σας ενημερώσουν εάν υπάρχει διαθέσιμη λύση" και έχει την επιλογή Κλείσιμο προγράμματος.Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

εχει κανει ολα τα update;

να παει στον πινακα ελεγχου>επιλυση προβληματων,και να δει τι λυσειs υπαρχουν καιαπο που για το προβλημα αυτο.

παντωs επειδη και εγω εχω vista αυτο το πινακακι το βγαζει συχνα για διαφορεs εφαρμογεs που δεν ειναι πληρωs συμβατεs με τα vista.

δεν ειναι κατι το σοβαρο.

Δημοσ.

φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω....σχετιζεται με ενα bug μαλλον των vista ...δεν μπορει να συνεργαστει με καποιους codecs....πρεπει να αναβαθμιζεις στην τελευταια εκδοση του ffdshow αν χρησιμοποιεις αυτο ή στην τελεεταια εκδοση του klite προκειμενου να λυθει το προβλημα....Επισης αν εχεις nero πρεπει επισης να εγκαταστησεις την τελευταια εκδοση.... Εχοντας δοκιμασει πολλα πακετα αποκωδικοποιητων προκειμενου να λυσω το προβλημα ειδα οτι στο klite mega codec pack απο την εκδοση 2.00 και μετα λυνεται το προβλημα....

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα όταν εγκατέστησα το LΟΤΡ Battle for Middle Earth II.Όταν πατάω click για να τρέξω το παιχνίδι,βγάζει ένα παραθυράκι και λέει ότι το "Battle for Middle Earth II σταμάτησε να λειτουργεί" (κάτι τέτοιο τέλος πάντων...).

xolloth,πήγαμε εκεί που λες αλλά δεν βρήκαμε κάτι. :( Έχει βάλει αρκετά updates.Τρία updates που δεν έβαλε τα κατεβάζουμε τώρα.

Lemuria αυτό το πρόβλημα το είχα και πριν βάλω codec.Όταν έβαλα codec ελλαττώθηκε λίγο και εμφανιζόταν μόνο σε μερικά βίντεο.Αφού λες ότι δεν συνεργάζονται τα Vista με κάποιους codec πώς γίνεται να μου εμάνιζε το πρόβλημα περισσότερ χωρίς να έχω καθόλου codec? :???:

Τώρα,για codec έχω βάλει το klite codec pack 3.3.0 το οποίο νομίζω χρησιμοποιεί ffdshow.Δεν ξέρω άμα είναι η τελευταία έκδοση.Μπορεί να βάλω και το klite mega codec pack μπας και λυθεί το πρόβλημα.

Παρεπιπτόντως,το ffdshow τι είναι? :roll:

Δημοσ.
Ρε παιδιά εμφανίστηκε πάλι το πρόβλημα όταν εγκατέστησα το LΟΤΡ Battle for Middle Earth II.Όταν πατάω click για να τρέξω το παιχνίδι,βγάζει ένα παραθυράκι και λέει ότι το "Battle for Middle Earth II σταμάτησε να λειτουργεί" (κάτι τέτοιο τέλος πάντων...).

xolloth,πήγαμε εκεί που λες αλλά δεν βρήκαμε κάτι. :( Έχει βάλει αρκετά updates.Τρία updates που δεν έβαλε τα κατεβάζουμε τώρα.

Lemuria αυτό το πρόβλημα το είχα και πριν βάλω codec.Όταν έβαλα codec ελλαττώθηκε λίγο και εμφανιζόταν μόνο σε μερικά βίντεο.Αφού λες ότι δεν συνεργάζονται τα Vista με κάποιους codec πώς γίνεται να μου εμάνιζε το πρόβλημα περισσότερ χωρίς να έχω καθόλου codec? :???:

Τώρα,για codec έχω βάλει το klite codec pack 3.3.0 το οποίο νομίζω χρησιμοποιεί ffdshow.Δεν ξέρω άμα είναι η τελευταία έκδοση.Μπορεί να βάλω και το klite mega codec pack μπας και λυθεί το πρόβλημα.

Παρεπιπτόντως,το ffdshow τι είναι? :roll:

Κανείς δεν ξέρει? :(

Δημοσ.

εγω τελικα τα εφτιαξα ολα τα προβληματα που ειχα...αλλα δεν μου παιζει τα avi...τι πρεπει να κανω?ουτε με κινουντε η κινουμενες εικονες gif...τι να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...