Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά μεταξύ ipod nano και ipod 30GB

topgunidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω εδώ καb δύο μήνες το ipon nano 2gb από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ικονοποιημένος.

Πριν μερικές μέρες ένας φίλος μου έφερε το δικό του ipod video 30gb και μου έκανε εντύπωση ότι το ίδιο ακριβώς τραγούδι με τα ίδια ακουστικά , η δικία μου μέγιστη ένταση στα ακουστικά ήταν πολύ μικρή μπροστά στην δική του....

και επειδή δεν έχω άλλο ipod nano διαθέσιμο για το ελέγξω ρωτώ εάν είναι κάποιος γνώστης:είναι φυσιολόγικο το ipod video να έχει πολύ μεγαλύτερη μέγιστη ένταση?μήπως έχει πρόβλημα το nano μου?

ΥΓ.Όχι δεν είχα ενεργοποιημένο τον έλεγχο ήχου μέσα απο το μενού του nano μου και έκανα και επαναφορά μέσα από το itunes αλλά η διαφορά μέγιστης έντασης ήταν ιδιατέρως αισθητή.

Παρακαλω αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει για να καταλάβω αν έχω ελλατωματικό ipod...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ειρωνεία είναι ότι τον καλύτερο και δυνατότερο ήχο από όλα τα ipod, το είχε το shuffle της πρώτης γενιάς. Go figure.

Τσέκαρε αυτό που λέει ο charoui, αν και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει βγει ακόμη το uncap patch για το nano της δεύτερης γενιάς.

ευχαριστώ πολυ καταρχάς!

το κατέβασα αλλα δοκίμασα τα πάντα...δεν βλέπει το προγραμματακι το ipod μου....με τίποτα....τι disk mode, τι οδηγείες,τι restart, αλλάγη θύρας usb του ipod,μέχρι και νέο λογαριασμο χρήστη,restore στο ipod,hard format στο ipod....τίποτα!!!

και θύμωσα charoui γιατι το link είναι για mac software....Μου ξύνεις ανοιχτές πληγές....ή μάλλον ανοιχτά παράθυρα....

Εγώ πότε θα πάρω mac????

μετά απο ένα ψάξιμο 2 ωρών στο νετ δεν κατάφερα τίποτα....Το πρόβλημα με το ipon και τους περιορισμούς της Ευρωπαίκης Ενωσης είναι γενικά γνωστό σε πολλά φορουμ....απογοητεύηκα αλλά περιμένω το hack ώστε να ακούω σε πλήρη ένταση τα τραγούδια μου!!

ευχαριστώ πολυ καταρχάς!

το κατέβασα αλλα δοκίμασα τα πάντα...δεν βλέπει το προγραμματακι το ipod μου....με τίποτα....τι disk mode, τι οδηγείες,τι restart, αλλάγη θύρας usb του ipod,μέχρι και νέο λογαριασμο χρήστη,restore στο ipod,hard format στο ipod....τίποτα!!!

και θύμωσα charoui γιατι το link είναι για mac software....Μου ξύνεις ανοιχτές πληγές....ή μάλλον ανοιχτά παράθυρα....

Εγώ πότε θα πάρω mac????

apla thelis tin win version tou programattos? epidi yparxi ;)

a kai kati xehasa!!!!get a Mac! giatros eimai dikaioume na xunw pliges...

εννοείται ότι πήρα την win έκδοση.αλλά δεν λειτούργησε και το έψαξα και βρήκα ότι για ipod nano δεύτερης γενίας τίποτα....

χα!και ο mac έρχεται σύντομα φίλε μου....μια βδομάδα συμβίωσης με ένα λειτουργικό που θεωρούσα δύσκολο και απόμακρο με έκανε να ξεχάσω 12 χρόνια συμβίωσης με τα windows...

Τέλος πάντων...αν κάποιος βρεί κάτι που μου διέφυγε ευχαρίστως να μας δώσει τα φώτα του.πιστεύω ότι θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα απο πολλούς χρήστες ipod!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
isos to provlima na einai allou... kane ena search "uncap ipod" i kati tetoio kai tha vris polla sxetika,isos kati na voithisei.

episis kane mia volta apo to forum tou ipodlounge.com

τελικά μετα από αρκετό ψαξιμο λύση δεν βρέθηκε....το πρόβλημα είναι γνωστό και όλοι περιμένουν κάποιον να κάνει το uncap...

άδικο αυτό για ένα mp3 player αλλά οι κανονισμοί της ΕΕ είναι αυτοι που υποχρεώνουν την apple να βάλει αυτόν τον περιορισμό στον ήχο...

κάτι παρόμοιο γίνεται και στο PSP.

Παρόλα αυτα το ipod παραμένει με διαφορά το καλύτερο και πρακτικότερο mp3 player για μένα...

και ελπιζω σύντομα να πάρω ένα απο τα νέα ipod!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...