ggeo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σας Αντιμετωπίζω το εξής : Λοιπόν,ενώ είχα φτιάξει και λειτουργούσε μια χαρά το οικιακό δίκτυο ανάμεσα σε 2 υπολογιστές (χρησιμοποιώ WinXP) από τη στιγμή που έκανα διάφορες ρυθμίσεις στα Linux (στον ένα υπολογιστή έχω Linux και WinXP) πλέον έχω πρόβλημα και στα WinXP. Ενώ βλέπει τους 2 υπολογιστές,όταν κάνω διπλό κλικ μου λέει πως δεν έχω πρόσβαση (έχω απενεργοποιήσει το firewall των WinXP). Ευχαριστώ!
Executor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 mipos kapoio problima me ta dikaiomata xriston poy 8a exoyn prosbasi ??? leo mipos....
ggeo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Οχι από όσο γνωρίζω! Βέβαια ,από τις ιδιότητες του ασύρματου δικτύου μου ,στον υπολογιστή που έχω ορίσει ως κεντρικό,δεν μου εμφανίζει την επιλογή εκείνη ,Για προχωρημένους,Κοινόχρηστη σύνδεση στο internet (ICS),Να επιτρέπεται η σύνδεση άλλων χρηστών του δικτύου μέσω αυτού του υπολογιστή ,ενώ στον άλλο υπολογιστή (τον πελάτη) μου την εμφανίζει. Δεν θυμάμαι αν και πριν ήταν έτσι,όταν όλα δούλευαν μια χαρά!
ggeo1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Xρησιμοποίησα και την εντολή net user /active: yes και στους 2 υπολογιστες από την γραμμή εντολών. Δεν έγινε τίποτα,πιστεύω να μην τα έκανα χειρότερα!
ggeo1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Επιτέλους το βρήκα παιδιά,οκ! Δεν ξέρω πως αλλά από το zone alarm είχε εξαφανιστεί από το trusted zone η διεύθυνση του άλλου υπολογιστή ,έτσι το έκανα add και είμαστε οκ τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.