Προς το περιεχόμενο

Tα καλύτερα καλοκαιρινά ποτά σε BAR

morpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ ]nick[ το πανω με κοκα ειναι παλιο και αγαπημενο....:razz:

@ Luci : στο τσακ με προλαβες πριν ποσταρω να του πω ποιος ειναι...κριμας...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Absolute πιστευω δεν συγκρινετε με τις αλλες βοτκες... (παιζει να φαω ban...:-?) με λεμοναδα οτι πρεπει....

Για ποτο περιεργο lamborgini που κανεις κ μοστρα στο μπαρ που θα εισαι.... ;) :razz:

Κ Σαντορινη σφηνακι (αλλα αυτο δεν θα το ξερετε... ;) :razz: )

Α κ Malibu anana για πιο χαλαρα πραγματα....

Δημοσ.

οπος postαρε ο ]nick[ μονο Captain Morgan!σε cuba libre,σε beachcruiser, σε barbadospunch, γενικα σε οτι coctail με ρουμι υπαρχει η μονο του με παγο!

Δημοσ.

]nick[ με συγκινησες! Ο καπετανιος ειναι το αγαπημενο μου σφηνακι κυριως για καλοκαιρι. Σαμπουκα το χειμωνα (ισως αναμενη για να ζεσταθουμε).

Δημοσ.

Καλή η absolut αλλά υπερεκτιμημένη.Έχω μια charskaya απ την Μόσχα άλλο πράμα!

Φέτος το καλοκαίρι καθιέρωσα το cuba libre με 5αρα Avana.Στα 2 όμως ή θα κάνω το μαγαζί σκυλάδικο ή θα παίζουμε clash όλο το βράδυ! :P

Δημοσ.

Oi ρε παιδια, αντε να γινει κανενα ινζομνια rum drinkin' μιτινγκ ( Η μόνη περίπτωση που δέχομαι να πιω κοκα κολα, μαζι με ρουμι )

Δημοσ.

caipirinha , mojito. Πως προφερονται στα ελληνικα;

Εγω προτιμω τα 5 λευκα και αφθονες μπυρες karib..!

Δημοσ.
Παιδιά ειλικρινά , τί είναι το "Πίνα Κολάντα" ... ? Γιατί το ακούω πρώτη φορά ? :???:

ετσι για την ιστορια δεν ειναι "πινα κολάντα" αλλα προφέρεται "πίνια κολάντα" διότι στα ισπανικά το Piña Colada όπως βλέπετε έχει την παύλα πάνω από το n. Για να μην σας πουνε και βλάχους :D

o spooker edwse resta pali.

Δημοσ.

Πολύ παγωμένη τσικουδιά(ιδίως πρωτόρακη=η πρώτη ρακή=το αρχικό απόσταγμα) καθισμένος σε μιά παραλία το βράδυ με θαλασσινές λιχουδιές.Ντόπιο καί αγνό πράμα καί όχι αυτά τα...Ευρωπαικά ποτά πού λέει ο παππούς μου!:)

Δημοσ.

Χμμ... η πρωτορακη μονο αγνη δεν ειναι καθως περιεχει ξυλοπνευμα και πρεπει να αφερειται ,κανει δε μονο για εντριβες.

Καλο καλοκαιρινο ποτο για 'μενα ειναι οποιο πινεται παγωμενο και ειναι ικανο να σου διμιουργησει hangover το επομενο πρωι ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...