Lighter122 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 @ ]nick[ το πανω με κοκα ειναι παλιο και αγαπημενο....:razz: @ Luci : στο τσακ με προλαβες πριν ποσταρω να του πω ποιος ειναι...κριμας...
nikos_lef Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Η Absolute πιστευω δεν συγκρινετε με τις αλλες βοτκες... (παιζει να φαω ban...:-?) με λεμοναδα οτι πρεπει.... Για ποτο περιεργο lamborgini που κανεις κ μοστρα στο μπαρ που θα εισαι.... :razz: Κ Σαντορινη σφηνακι (αλλα αυτο δεν θα το ξερετε... :razz: ) Α κ Malibu anana για πιο χαλαρα πραγματα....
dreez Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 οπος postαρε ο ]nick[ μονο Captain Morgan!σε cuba libre,σε beachcruiser, σε barbadospunch, γενικα σε οτι coctail με ρουμι υπαρχει η μονο του με παγο!
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ]nick[ με συγκινησες! Ο καπετανιος ειναι το αγαπημενο μου σφηνακι κυριως για καλοκαιρι. Σαμπουκα το χειμωνα (ισως αναμενη για να ζεσταθουμε).
Finn Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Καλή η absolut αλλά υπερεκτιμημένη.Έχω μια charskaya απ την Μόσχα άλλο πράμα! Φέτος το καλοκαίρι καθιέρωσα το cuba libre με 5αρα Avana.Στα 2 όμως ή θα κάνω το μαγαζί σκυλάδικο ή θα παίζουμε clash όλο το βράδυ!
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Oi ρε παιδια, αντε να γινει κανενα ινζομνια rum drinkin' μιτινγκ ( Η μόνη περίπτωση που δέχομαι να πιω κοκα κολα, μαζι με ρουμι )
Lighter122 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Εγω το ξεχασα, αλλα κανενας αλλος δεν το θυμηθηκε? http://en.wikipedia.org/wiki/Caipirinha caipirinha > mojito....απλα....
Luxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 caipirinha , mojito. Πως προφερονται στα ελληνικα; Εγω προτιμω τα 5 λευκα και αφθονες μπυρες karib..!
gnu Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Καϊπιρίνια και Μοχίτο Και επισης το hit του καλοκαιριου Ουρσουρίνια.
blast Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Παιδιά ειλικρινά , τί είναι το "Πίνα Κολάντα" ... ? Γιατί το ακούω πρώτη φορά ? :???: ετσι για την ιστορια δεν ειναι "πινα κολάντα" αλλα προφέρεται "πίνια κολάντα" διότι στα ισπανικά το Piña Colada όπως βλέπετε έχει την παύλα πάνω από το n. Για να μην σας πουνε και βλάχους o spooker edwse resta pali.
tzafarela Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ακρως καλοκαιρινο και ελαφρυ και το Sex on the beach! το blue curacao(αν γραφεται ετσι) δινει ολη την γευση!
geovard Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Πολύ παγωμένη τσικουδιά(ιδίως πρωτόρακη=η πρώτη ρακή=το αρχικό απόσταγμα) καθισμένος σε μιά παραλία το βράδυ με θαλασσινές λιχουδιές.Ντόπιο καί αγνό πράμα καί όχι αυτά τα...Ευρωπαικά ποτά πού λέει ο παππούς μου!
Mars_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Χμμ... η πρωτορακη μονο αγνη δεν ειναι καθως περιεχει ξυλοπνευμα και πρεπει να αφερειται ,κανει δε μονο για εντριβες. Καλο καλοκαιρινο ποτο για 'μενα ειναι οποιο πινεται παγωμενο και ειναι ικανο να σου διμιουργησει hangover το επομενο πρωι ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.