melody Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δεν θα αργούσε να γίνει το κακό! Η κόρη μου, σε στιγμή βλακείας έριξε το DS της κάτω, έπεσε με την επάνω δεξιά γωνία (λαμπάκια) και έσπασε στο σημείο εκείνο, που είναι και ο μηχανισμός του άνοιξε-κλείσε. Τι κάνουμε; Η αντιπροσωπεία είναι κλειστή αυτή την εβδομάδα, αλλιώς θα είχα ρωτήσει. Αλλάζει το κουτί πιθανότατα ε; Ξέρει κανείς πόσο χρόνο θα κάνει και πόσο θα στοιχίσει;
gherudos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 πάρε ένα replacement shell από το ebay.Θα σου κοστίσει φτηνότερα από την αντιπροσωπεία η οποία μάλιστα δεν θα στο φτιάξει καθώς δεν υπάρχουν επίσημα replacement shells.
melody Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Αυτό και έκακα... $40 έφτασε (30 + 10 τα ταχυδρομικά από Hong Kong). Ελπίζω να καταφέρω να το φτιάξω (πιάνουν τα χέρια μου). Μου στέλνει και δώρο το κατσαβίδι. Ευχαριστώ.
melody Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέχασα να γράψω τα αποτελέσματα. Μια χαρά πήγε η αλλαγή. ΔΕΝ άλλαξα το επάνω μέρος (2η οθόνη) μιας και ήταν άθικτο. Η αλλαγή έγινε σε 20 λεπτά, το πρόβλημα ήταν στο κλείσιμο. Τα 2 "αυτιά" (κουμπιά) του DS είχαν 2 μικρά ελατήρια που έκανε το κλείσιμο πραγματικό πονοκέφαλο. Πάντως στο σώσαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.