xanoutas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Έκανα μια μίνι αναβάθμιση στον υπολογιστή μου αλλάζοντας τον Athlon 64 3000+ ,σε socket 939, με έναν διπύρηνο Athlon x2 4200+. Επειδή όμως τον επεξεργαστή τον πήρα από το Ebay δεν είχε ψύκτρα και ανεμιστηράκι μαζί, με αποτέλεσμα να λειτουργώ τον υπολογιστή με την ψύξη του προηγούμενου επεξεργαστή. Σε full load η θερμοκρασία του επεξεργαστή χτυπάει 53-54 βαθμούς κα ο ανεμιστήρας περιστρέφεται στις 4300 στροφές με αποτέλεσμα να κάνει τρελό θόρυβο. Οπότε κρίνεται επιβεβλημένη η αγορά after market ψύκτρας. Θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη. Σκέφτομαι να βάλω κάποια χωρίς ανεμιστήρα ,όπως αυτή Thermaltake Sonic Tower Rev. 2 ή με ανεμιστήρα αυτή THERMALTAKE CL-P0371 TMG A1. Σκέφτομαι να πάρω την πρώτη και αν τυχόν δεν κάνει καλή δουλειά , να βάλω και έναν 12άρι ανεμιστήρα πάνω ,όπως αυτόν SCYTHE S-FLEX S-FDB 120MM QUIET FAN. Έχω ήδη δυο τέτοιους στο κουτί μου και πραγματικά κάνουν ελάχιστο θόρυβο ,έως καθόλου θα έλεγα. Ποιά είναι η γνώμη σας; Έχετε κάποια άλλη λύση να μου προτείνετε; Να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει το overclocking καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteris777 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650535 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807902 στις πρωτεινω ανεπιφιλακτα :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Εγώ σου απάντησα ήδη στο thelab.gr ... :razz: Scythe Infinity καρφωτός :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Εγώ σου απάντησα ήδη στο thelab.gr ... :razz: Scythe Infinity καρφωτός :wink: +1 από εμένα, όντως πολύ καλή ψύχτρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Afou tin theleis athoryvi kai den tha kaneis overclocking: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650437 ARCTIC COOLING ALPINE 64 = 9.95 ? Min fovasai ti xamili timi, gi' afto pou zitas einai i kalyteri lysi -kai psaxto oso theleis :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanoutas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Τελικά προτίμησα την Scythe Ninja Plus Rev. B. Πολύ αθόρυβη όντως! Έχω ένα ερώτημα προς τους κατούχους της συγκεκριμένης ψύκτρας: τι θερμοκρασία βλέπετε συνήθως στον επεξεργαστή σας σε full load? Σε εμένα το μεσημέρι, σε full load, η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 55-57 βαθμών. Αυτή είναι και η θερμοκρασία που είχα και με την προηγούμενη ψύκτρα, που ήταν η stock για Athlon64 3000+! Μήπως έκανα κάποιο λάθος εγώ στην εγκατάσταση; Μήπως δεν έβαλα αρκετή θερμοαγώγιμη πάστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.