kavaliotis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Παιδια θελω να συνδεσω την 37αρα LCD τηλεοραση με τον υπολογιστη μου που εχει την Gecube HD2900XT που εχει HDMI... Δυστυχως η αποσταση ειναι 6 μετρα, οποτε παω για 10 μετρο καλωδιο μιας και το αμεσως πιο μικρο ειναι 5 μετρα. Απο οτι εψαξα λιγο στο ιντερνετ, μεχρι 5 μετρα ειναι εγγυημενο το σημα οτι θα πηγαινει κανονικα. Εχει κανεις εμπειρια με 10μετρα καλωδια αν δουλευουν κανονικα? Μιλαω για φθηνη λυση και οχι repeaters κτλ. Εχω βρει καλωδιο απο 20 ευρω μεχρι 50 ευρω (για λογικες τιμες...). Αν καποιος το εχει δοκιμασει και του δουλευει ας πει...
zedone Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Λογικά θα δουλέψει το 10μετρο και μιά χαρά.Εγώ και με DVI και δέν είχα πρόβλημα ποτέ.Τώρα θα ακούσεις πολλά σχετικά με ότι αφορά καλώδια αλλά θα είναι σχεδόν πάντα απο άσχετους που έχουν πρόβλημα με τα φτηνά καλώδια γιατί απλά τα έχουν βάλει μαζί με την υπόλοιπη "μακαρονάδα" καλωδίων κτλ κτλ.Έτσι μόνο η καλή θωράκιση κάνει δουλειά και δέν έχουν κόκκο κτλ.Διαλέγεις και παίρνεις:Ή φθηνό μακρυά απο στριμώγματα με σωστή εγκατάσταση ,ή ακριβό και όπως να'ναι (όχι απόλυτα...)
S2Katana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Aυτο για τα στριμωγματα δεν το ηξερα... Γνωμη μου πως δε θα εχεις προβλημα.
zedone Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Υπάρχουν μερικές κατηγορίες καλωδίων,αυτά που δέν τηρούν τις προδιαγραφές και που ότι και να κάνεις θα έχεις πρόβλημα γιατί απλά δέν κάνουν ούτε για πορτατίφ,τα βύσματα είναι χαλαρά κτλ,ακόμα και πολλά usb του κιλού μπαίνουν σε αυτή τη κατηγορία.Μετά είναι τα καλώδια που τηρούν τις ελάχιστες προδιαγραφές αλλά πρέπει να έχεις εξασφαλίσει και κάποιες "συνθήκες" κάτω απο τις οποίες θα λειτουργούν.Ανεβάζοντας τη τιμή έρχονται και κάποια εξτρά στις ανοχές τους.Τέλος υπάρχουν και αυτά που είναι απο εξωτικά υλικά και που ο highendας ιδιοκτήτης τους ορκίζεται οτι παίζουν απροβλημάτιστα σε μηδενική βαρύτητα ή οτι η μόνωση τους αντέχει ακόμα και σε έκθεση ραδιενέργειας 10 φορές μεγαλύτερης απο αυτής τους Τσέρνομπιλ,αλλά 9 στις 10 φορές σε ακρόαση δέν θα καταλάβει πότε ακούει sacd και πότε την ίδια εκτέλεση σε mp3.Τα καλώδια είναι αγοραφοβικά δέν γουστάρουν τους συνωστισμούς με άλλα καλώδια γιατί τους δημιουργούν πρόβλημα,καθώς και να τα κουλουριάζεις,καλύτερα να είναι χωρισμένα σε ομάδες,αυτά του ρεύματος στη μία μεριά όλα μαζί ήχου και εικόνας στην άλλη και των ηχείων πιο πέρα.Κάνεις και πιο εύκολα τη δουλειά σου άν κάτσει καμμιά στραβή ή θές να βάλεις κάτι άλλο.
kavaliotis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Τελικα παρηγγειλα ενα 10 μετρο απο το shop21 με φεριτη. Αυριο μεθαυριο θα ερθει και θα σας πω αποτελεσματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.