Προς το περιεχόμενο

Πωλούνται οικόπεδα στην Πεντέλη

kx5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το πολύπαθο βουνό που το έχουν καταστρέψει τόσες φορές, που το έχουν κτίσει σχεδόν παντού, καίγεται μάλλον για τελευταία φορά. Δεν είχε απομείνει πολύ πράσινο.

Καιρός να δημιουργηθούν νέοι οικισμοί. Κανένας δε θα τους εμποδίσει.

Παραμονές εκλογών και μας δουλεύουν κανονικά. Εκεί έχουμε φτάσει αλλά θα τους ψηφίσουμε πάλι... :evil: (sorry για το πολιτικό σχόλιο).

Δημοσ.

Ποιος μπορει να πιστευει οτι με εκλογες θα λυθουν τα προβληματα που υπαρχουν. Αλλα τι να πει κανεις. Αν δεν καουνε οι βιλες τους και τα εξοχικα τους(βουλευτων, γνωστων και...) η νομοθεσια θα μεινει ως εχει και δεν προκειται να δουμε καμια αλλαγη απο πλευρα αντιμετοπισεις τετοιων καταστρεφων.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω πως είναι θέμα των κομμάτων.

Αλλά της δικής μας κουλτούρας και στενομυαλιάς.

Την πρώτη φορά που έκανα βόλτα με το ποδήλατο στη διαδρομή που συνδέει τη Βαρυμπόμπη με τους Θρακομακεδόνες, έβλεπα παράπλευρα του δρόμου στα χωράφια, ατέλειωτες ντάνες με μπάζα. Ήταν μια εικόνα χυδαιότητας και νεοελληνισμού, μέσα σε όλη την ομορφιά της διαδρομής.

Δεν το έκανε κανένα κόμμα αυτό. Καμία κυβέρνηση.

Ο διπλανός μου/σου το έκανε. Που έκτισε επιτέλους το σπιτάκι/βιλλάκι/φρούριό του εκεί πέρα. Και ήταν πολύ βολικό να πάει να τα φουντάρει λίγο πιο κάτω.

Δημοσ.

Δεν το έκανε κανένα κόμμα αυτό. Καμία κυβέρνηση.

Ο διπλανός μου/σου το έκανε. Που έκτισε επιτέλους το σπιτάκι/βιλλάκι/φρούριό του εκεί πέρα. Και ήταν πολύ βολικό να πάει να τα φουντάρει λίγο πιο κάτω.

& πιθανότητα είναι ο ίδιος που κλαίγεται που κάηκε το αυθαίρετο κτίσμα του μέσα στο δάσος...

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω πως και γιατι τελικα γινονται οικοπεδα τα καμενα

ποιοι τα κανουν, πως το κανουν και ποιοι το επιτρεπουν?

να παμε κι εμεις να παρουμε?

Δημοσ.

punky αυτές οι φωτιές δεν είναι από μπάζα.

Κάποια μέρα κάνε μια βόλτα γύρω από το βουνό και θα καταλάβεις το μέγεθος του εγκλήματος που χρόνια τώρα συντελείται.

Δημοσ.

Όχι ρε mate παρανόηση, δεν είπα ότι είναι από μπάζα αυτές οι φωτιές.

Απλά λέω ότι αυτή η νοοτροπία του να πλένω την αυλή μου με το λάστιχο και να στέλνω τη βρώμα τριγύρω, αρκεί εγώ να είμαι καθαρός, δεν είναι θέμα κυβερνητικής βούλησης.

Είναι κομμάτι του μεγαλείου της φυλής.

Ο κόσμος πχ μπορεί να βρίζει και να διαμαρτύρεται για κάτι, ενώ ταυτόχρονα το ενισχύει. Είναι σαν να βρίζεις τους κλέφτες, αλλά να ψάχνεσαι να αγοράσεις κάποιο κλεμμένο ράδιοCD για το αυτοκίνητο για να το πάρεις στα μισά λεφτά.

Το μόνο ουσιαστικό ερώτημα που χρήζει απάντησης είναι αυτό που θέτει ο adi. Πώς γίνονται οικόπεδα τα καμμένα. Αν μιλάμε για οικοπεδοποίηση εδώ και όχι για μια τυχαία πυρκαγιά (συμβαίνουν και τέτοιες μην τρελαθούμε), θα πρέπει να σπάσει ο μηχανισμός που επιτρέπει όλο αυτό.

Δημοσ.

Δε θέλει πολύ σκέψη. Όταν εμφανίζονται από το πουθενά ολόκληροι συνοικισμοί (βλέπε βορειοανατολική Πεντέλη) πάνω στα καμμένα και κανείς δεν αντιδρά, δε χρειάζεται ψάξιμο ώστε να αντιληφθεί κάποιος τις κομπίνες που γίνονται, οι οποίες είναι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και υπεράνω οποιοδήποτε κομμάτων.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε πολιτικά ηγεσία. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και είναι εκνευριστικό ότι πλέον το κάνουν απροκάλυπτα. Ακόμη πιο εκνευριστικό είναι ότι τους ανύπαρκτους αυτούς πολιτικούς θα τους ξαναψηφίσουν.

Δημοσ.

Ψηφίστε και κανέναν τρίτο ρε παιδιά και μη μας σπάτε τα..., άντε να μη μιλήσω.

Δημοσ.

Aν πάω εγώ με μια οδοστροτίρα και περάσω μέσα απο την βίλλα του αλλουνού θα με πούν εγκληματία.Αυτόν που καταστρέφει χιλιάδες στρέμματα πρασίνου τον λένε "κανένα"...

Δημοσ.

Το περιεργο είναι γιατί τόσο καιρό αυτό το πράγμα με το χαρακτηρισμό οικοπέδων απο την υπηρεσία δασών δεν αλλάζει.Ενα οικόπεδο που πριν καεί είναι δασος δε χτίζεται με τίποτα και μάλιστα αν είναι δημόσιο δάσος στο παίρνουνε.Στο καίνε και μετα το χτίζεις!Δηλαδή έλεος...γίνονται και αλλού αυτα?

Δημοσ.

Ο αειμνηστος Κων/νος Καραμανλης δικαιολογημενα ειχε αναφερει οτι 'η Ελλας ειναι ενα απερνατο φρενοκομειο' και προσυπογραφω. Νομιζω οτι τα λογια ειναι πλεον περιττα...

Δημοσ.

Eίναι η κληρονομιά 400 χρόνων σκλαβιάς...το κατακάθι των Τούρκων που δεν έφυγε με την απελευθέρωση της Ελλάδας...είναι η νοοτροπία του Τούρκου και του γύφτου...

Δημοσ.
Eίναι η κληρονομιά 400 χρόνων σκλαβιάς...το κατακάθι των Τούρκων που δεν έφυγε με την απελευθέρωση της Ελλάδας...είναι η νοοτροπία του Τούρκου και του γύφτου...

Ναι τώρα φταίνε οι Τούρκοι... Αλλιώς θα είμασταν ένα από τα ανερχόμενα κράτη παγκοσμίως... Ωχχ sorry λάθος, ποια Αμερική, ποια Γερμανία, ποια Γαλλία, θα είμασταν εμείς στη θέση τους....

Ο μόνος που φταίει είναι ο μαλάκας ο Έλληνας, ο οποίος ξαναχτυπά ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλος ΦΥΣΙΚΑ....

(δεν το λεω προσωπικά για σένα, ένας από τους πολλούς είσαι που υποστηρίζουν αυτό που λες)

Επίσης φταίνε για την παιδεία, το έλλειμα, την οικονομία, το ότι δεν μπορέσαμε να βάλουμε μέσα στο ΟΑΚΑ 70.000 Άγγλους και Ιταλούς με ασφάλεια, το ότι σαπίζουν τα Ολυμπιακά έργα, το ότι μπαζώνουμε τα ρέμματα, ότι ο Κατέλης είναι πρώτος στα charts, ότι ο Τσάκας κέρδισε το πρώτο Βig Brother....άντε ρε παιδιά τι άλλο ξέχασα βοηθήστε και λίγο!

P.S. Άμα φτάσει στα κάτω Βριλήσσια η φλόγα στείλτε κανα pm γιατί θα καεί το σπίτι και δεν είναι και κανένας εκει....:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...