Kontos_Harry Δημοσ. 13 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2002 Παιδιά ακούστε το κουφό που μου συμβαίνει... OS win2k vga tnt2 n vidia 1024X768 max έχω τα παραπάνω και δουλεύω ένα προγραμματάκι menu maker για το MicroDVD που είναι όλο κιόλο ένα exe αρχείο. Το πρόγραμμα όταν εκτελείται εμφανίζει ταυτόχρονα 3 παράθυρα ενωμένα το Μenu? pages kai Selections. Στο 1ο έχει μενου μπάρα με file open klp. Να μη τα πολυλογούμε έπειτα από ένα σπρώξιμο δικό μου του 1ου παραθύρου αριστερά στην οθόνη έχει πάει εκτός ελέγχου του ποντικιού με αποτέλεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα...΄καμμιά ιδέα?...... Υπόψιν είμαι στη μέγιστη ανάλυση της κάρτας μου και δεν μπορω να πάω παραπάνω..- σκέφτηκα ότι ίσως άλλαζα ανάλυση να κατάφερνα να το ξανασύρω μέσα στην επιφάνεια εργασίας...ας με βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά.....ευχαριστώ...
Edgar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2002 Gia dokimase auti tin alximia. Allakse tin analisi sou se 800x600. trekse to programma ekei. isos to programma na prospathisei na "simorfothei" me tin trexousa analisi. Exeis dei pos kanoun ta eikonidia ton windows otan ta exeis skorpia se oles tis gonies tou desktop, kai to mixanima ksekinaei se safe mode (diladi 640x480) kai meta allazeis tin analisi se megaliteri? Ola ta eikonidia metakinountai pio mesa stin othoni. Prospathise na kaneis kati paromoio kai me auto to prog. Mporei na erthei stin thesi tou. An den katsei auto, pare tin karta grafikon apo enan filo sou, allakse analisi kai ftiakse mono sou to positioning ton parathiron.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2002 Κάτι πιο δύσκολο και επικίνδυνο είναι να πειράξεις την registry ή αν έχει κάποιο αρχείο .ini το πρόγραμμα. Στην περίπτωση που υπάρχει αρχείο .ini στον ίδιο φάκελο του προγράματος ή στον φάκελο των Windows, τότε κάνε ένα αντιγραφό του και άνοιξέ το. Ψάξε για τιμές που έχουν σαν όνομα ????x=2039, ????y=293 και κάντα 100. Τρέξε πάλι το πρόγραμμα. Στην περίπτωση που η μόνη λύση είναι το πείραγμα της registry, τότε άνοιξέ τη και ψάξε με το Find της, για το όνομα της εταιρείας που έχει κάνει το πρόγραμμα ή το όνομα του προγράμματος του ίδιου. Ψάχνεις πάλι για τα ίδια λεκτικά όπως παραπάνω. Αλλάζεις και δοκιμάζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.