Προς το περιεχόμενο

SSH Server Connect To Client


molf48

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας υπόλογιστης σε απόσταση συνδέεται μέσω SSH σε κάποιον υπολογιστής SSH Server και κάνει κάποιες εργασίες. Ειναί δυνατόν ο Client να κάνει σύνδεση στον Server και ο Server να έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τον Client κατί σαν Reverse Forwarding ? Αν ξέρει κάποιος κατί σχετικό θα του ήμουν υποχρεωμένος. Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς, μπορείς να περιγράψεις την κατάσταση και τι θέλεις να πετύχεις; Ο client τι λειτουργικό θα τρέχει; Αυτό που λες είναι ότι θέλεις κάθε φορά που ένας client συνδέεται στον server να τρέχει αυτόματα ένα shell στο pc του client και αυτό να είναι προσβάσιμο από τον server με κάποιον τρόπο; Ποια η χρησιμότητα κάτι τέτοιου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ενα Client σε περιοχή που δεν έχω στην αρμοδιότητα μου Routers etc. για να μπορέσω να ανοιξώ πόρτες ώστε να στήσω εκεί ενάν SSH Server και να λυθεί το πρόβλημα. Αυτό το Client μπορεί να συνδεθεί σε έναν SSH Server που στην προκειμενή περίπτωση έχω τα πάντα στην αρμοδιότητα μου Routers etc. Θέλω όταν το Client συνδέται στον Server ο Server να διαχειριζεται αρχεία η φακέλους στον Client, έτσι ώστε να έχω μια μόνιμη σύνδεση Client / Server και οι υπολογιστές που βρίσκονται στο δίκτυο του Server να έχουν προσβασή στον εν λογώ Client. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

epavalambavw: ri3e mia matia apo edw:

http://insomnia.gr/vb3/showthread.ph...hlight=openssh

 

sthv ousia afou o client mporei va kavei ssh stov server tote h lysh eivai mesa apo openssh va kaveis tuvell ta upoloipa protocols.

 

(ektos kai av kati dev katalaba opos ta perigrafeis tote to apopavw guide 8a sou dosei tis baseis)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΝΑΙ γίνεται.

o server(*) τρέχει με "AllowTcpForwarding yes" και πλέον είναι θέμα του client να περάσει όποιο (TCP) session από μέσα. Για το putty πχ.

http://www.cyberknights.com.au/doc/PuTTY-tunnelling-HOWTO.html

 

(*) ssh v2 protocol.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...