Gibs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Kalimera! Afou to proigoumeno pc mou,eide ta radikia anapoda tha ithela na mou peite mia gnwmi giauto to compilation pou eftiaksa.Opiadipote gnwmi dekti!
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Για τι χρήση το θες το PC? Πόσα διαθέτεις? Κατά τα άλλα καλό φαίνεται, μόνο το κουτάκι με ψιλοχαλάει...
Gibs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Gia tin akrivia to thelw gia paixnidia kai na travaei kai kana photoshop.To kouti gt se xalase,mikro?Exeis na mou proteineis kapio allo? To badget mou einai auto pou vlepeis panw katw,dld max 1000 euro.Aplws den eimai sigouros gia to trofodotiko,ram kai apo oti mou eipes kouti =/ Gia tin akrivia oute apo anemistiriakia kserw.Eimai ligo asxetos vlepeis.Oti allagi exete na proteinete,einai eurposdekti,apla o main reason tou pc einai ta games. Euxaristw gia to endiaferwn!
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Σκληρό δίσκο και DVD rom ελπίζω να έχεις. Δες το παρακάτω σύστημα... Thermaltake VB1000 Soprano Black THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W ATI CROSSFIRE CERTIFIED Asus P5K Deluxe WiFi-AP (s775, DDR2) INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX CeCube 2900XT 512MB - HDMI Teamgroup Ram 2GB Kit DDR2 1066MHz Dark Σύνολο 999,6?
Gibs Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Anepanaliptos (tous tous).Mono mia antirisi exw!To cpu tha peiraksei an einai 6850? Ksexases na valeis Cpu fan!
babylonx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Cpu fan einai mia xara to manisio ektos an thes na kaneis overclocking.Twra to ypoloipo kouti na aerizetai kala kai apo kei kai pera den exei provlima. Egw me core2duo 2,16 kai xwrsi katholou anemistiria sto kouti, fanles karta grafikwn kai to pc na douleuei 24/7 den eixa provlima. Ean to kaneis pio skliri xrisi apo mena tote rikse lefta, alliws gia mena einai mono figoura. To mono pou me xalaei einai to board. Eimai tromeros fan tis Gigabyte kai tis Intel kai ena Asus tha itan i teleutaia mou lysi. Isws ftaei pou mia fora pou ta doulepsame (douleuw se magazi me ypologistes), 4 pirame, ta 3 kaikan. Kai genika ta dinoume mono san ftines lyseis apo tote. Prosopika exw ena Intel kai pote sti zoi mou den eixa toso stathero board. Pragmatika exw minei ekpliktos apo ti statherotita tou. To pc exei meinei mina anameno, vazw vgazw usb kai de niwthei. Pote den ekane oute ena parapono pou na afora hardware.
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δεν θα δεις διαφορά άμα πάρεις τον 6850 στις επιδόσεις αλλά θα έχεις 3 μειονεκτήματα: 1) 1 χρόνος εγγύηση 2) πιθανός χρησιμοποιημένος 3) πιθανές υψηλότερες θερμοκρασίες και δεν έχει και cpu fan. Αυτό τον επεξεργαστή που σου λέω να πάρεις και δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Ένας φίλος μου τον πήρε έβαλε την μαμίσια ψύξη και στο Bios λέει πως έχει 24 βαθμούς και λιγότερο! Δεν ξέρω άμα κάνει λάθος. Τέλος θέλω να προσθέσω πως μπορείς να πας και σε άλλη μητρική εφόσον και εγώ έχω παρατηρήσει αρκετά γεγονότα με προβλήματα σε Asus κάρτες. Τώρα έχω μια Gigabyte που δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Δες την παρακάτω...φαίνεται πολύ καλή http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=973548&tab=specs
merkoutio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω ό,τι ισχύουν αυτά για Ε6850. Το πιθανώς χρησιμοποιημένος από που προκύπτει;
kebinB Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 oi mnimes epigontos alagi ama se endiaferune ta o/c tha se kratisune pisw http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=893188 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924253
tolis_01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Το πιθανώς χρησιμοποιημένος από που προκύπτει; Απο το οτι ο Ε6850 στο Πλαισιο ειναι tray. Αρα θα μπορουσε να τον παρει οποιοσδηποτε υπαλληλος σπιτι του, να το χρησιμοποιει και μετα να τον ξαναβαλει στο ραφι. Εγω παντως δεν θα ανησυχουσα. Α, ναι οι tray επεξεργαστες στο Πλαισιο εχουν 3 χρονια εγγυηση.
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω ό,τι ισχύουν αυτά για Ε6850.Το πιθανώς χρησιμοποιημένος από που προκύπτει; όπα όπα δεν εννοώ τον box, νομίζω πως καθαρά ο topik starter αναφέρεται στον tray από το πλαίσιο ο οποίος έρχεται σε σακουλάκι σκέτος
merkoutio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Απο το οτι ο Ε6850 στο Πλαισιο ειναι tray. Αρα θα μπορουσε να τον παρει οποιοσδηποτε υπαλληλος σπιτι του, να το χρησιμοποιει και μετα να τον ξαναβαλει στο ραφι. Εγω παντως δεν θα ανησυχουσα. Α, ναι οι tray επεξεργαστες στο Πλαισιο εχουν 3 χρονια εγγυηση. Σας έχει δώσει το Πλαίσιο την εντύπωση ό,τι είναι καφενείο, να βάζει ο κάθε υπάλληλος ένα προϊόν στην τσέπη και να το παίρνει σπίτι; Εξ άλλου ένας "μεταχειρισμένος" επεξεργαστής φαίνεται. Όντως οι tray έχουν 3 χρόνια εγγύηση.
tolis_01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 1) Σας έχει δώσει το Πλαίσιο την εντύπωση ό,τι είναι καφενείο, να βάζει ο κάθε υπάλληλος ένα προϊόν στην τσέπη και να το παίρνει σπίτι;2) Εξ άλλου ένας "μεταχειρισμένος" επεξεργαστής φαίνεται. 3) Όντως οι tray έχουν 3 χρόνια εγγύηση. 1) Εχμ, θα γινω κακος αλλα ναι. Εχουν τυχει τετοια περιστατικα στο Πλαισιο (εστω και παλιοτερα). 2) Δυσκολα. Εξ'αλλου οι επεξεργαστες της intel μπορει να εχουν ηδη μερικες μικρες γρατζουνιες γιατι η ιντελ τους δοκιμαζει πριν τους δωσει. 3) Σωστος.
merkoutio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 1) Εχμ, θα γινω κακος αλλα ναι. Εχουν τυχει τετοια περιστατικα στο Πλαισιο (εστω και παλιοτερα).2) Δυσκολα. Εξ'αλλου οι επεξεργαστες της intel μπορει να εχουν ηδη μερικες μικρες γρατζουνιες γιατι η ιντελ τους δοκιμαζει πριν τους δωσει. 3) Σωστος. 2. Μιλάω για την πολύ λεπτή επίστρωση ρητίνης που βάζουν για προστασία. Τελευταία είδα να δίνουν ένα c2d Ε6750 νομίζω, σε συσκευασία blister.
tolis_01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι η ριτηνη. Εγω που πηρα προσφατα εναν C2D 4300 δεν ειχε καποιον και μου εδωσε αυτον που ειχε στο ραφι, χυμα. Οταν λεμε χυμα, τον πηρε, τον τυλιξε σε μια σακουλα και μου τον εδωσε. Καλλιστα αυτος θα μπορουσε να ηταν χρησιμοποιημενος, αλλα δεν με χαλασε. Τι θα μπορουσε αλλωστε να του ειχε κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.