dext Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τι γνώμη έχετε για το σύστημα πλοήγησης FUJITSU SIEMENS POCKET LOOX N520 DESTINATOR PN TALK & DRIVE. Αξίζει να το πάρω ή να αγοράσω άλλο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.923406
djapal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 εγώ το πήρα μεταχειρισμένο και έχω βάλει πάνω Destinator, igo και miomap. Σαν πρόγραμμα μου άρεσε το destinator η αλήθεια είναι, αλλά σαν χάρτες (όχι ως προς την κάλυψη, αλλά ως εμφάνιση) μου άρεσαν των άλλων 2. Απλά να ξέρεις ότι θα σκάσεις λεφτά για τη συσκευή και για το πρόγραμμα. Προτείνω να πάρεις μόνο τη συσκευή και μετά να αποφασίσεις ποιο πρόγραμμα θα αγοράσεις. Προσπάθησα να δοκιμάσω και το navimatepro trial που είναι μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά τζίφος, δεν ξεκινάει. Εκτός αν σε βολεύουν οι φωνητικές εντολές, οπότε το παίρνεις χωρίς δεύτερη σκέψη
furious99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τι γνώμη έχετε για το σύστημα πλοήγησης FUJITSU SIEMENS POCKET LOOX N520 DESTINATOR PN TALK & DRIVE. Αξίζει να το πάρω ή να αγοράσω άλλο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.923406 Η FUJITSU SIEMENS σταματάει να βγάζει PDA τέλος του χρόνου... Παράτα το...αλλιώς αν χρειαστείς service θα χώρια που οι νέοι χάρτες του Destinator δεν παίζουν πλέον στο PN... και το talk and drive παίζει μόνο με το PN...
djapal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 απ'ό,τι ανακοίνωσε το service θα γίνεται κανονικά. Δε σταματούν έτσι απλά αυτά Χμμμμ αυτό δεν το ήξερα... ότι δλδ το t&d παίζει μόνο σε pn. Βλακεία...
djapal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 χμμμ απ'ό,τι βλέπω φιλαράκο μάλλον μας δουλεύεις εσύ. είδα και το άλλο θρεντ σου και ούτε μια απάντηση δεν έδωσες. 4 σελίδες οι άλλοι έγραφαν μόνο... έλεος... άρα καλύτερα να μην ασχοληθεί άλλος με αυτό.
dext Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 χμμμ απ'ό,τι βλέπω φιλαράκο μάλλον μας δουλεύεις εσύ. είδα και το άλλο θρεντ σου και ούτε μια απάντηση δεν έδωσες. 4 σελίδες οι άλλοι έγραφαν μόνο... έλεος... άρα καλύτερα να μην ασχοληθεί άλλος με αυτό. “Φιλαράκο” αν διάβασες τις απαντήσεις στο άλλο ερώτημα που είχα κάνει θα παρατήρησες ότι μου προτείνανε διάφορες GPS συσκευές μεταξύ τον οποίον και την FUJITSU-SIEMENS POCKET LOOX N520. Και επειδή κλίνω στο να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή ήθελα επιπλέον απόψεις για την συγκεκριμένη συσκευή. Όπως και έγινε. Ο χρήστης furious99 μου είπε κάτι σημαντικό ότι η FUJITSU SIEMENS σταματάει να βγάζει PDA. Από την στιγμή που δεν γνωρίζεις της ανάγκες του αλλού, τον λόγο που δημοσιεύει ένα θρεντ και το αν έχει απαντήσει κάποιος προσωπικά σε κάποιον άλλο χρηστή που τον συμβούλευσε.. καλά θα κανείς να μην ρυπαίνεις τον συγκεκριμένο χορό με τις ανοησίες που δημοσιεύεις. Οπότε σχόλια τύπου “έλεος” και “καλύτερα να μην ασχοληθεί άλλος με αυτό” να τα κρατάς για τον εαυτό σου Δεν είσαι σε θέση να μας λες σε ποιον θα απαντήσουμε και ποιο θρεντ να διαβάσουμε “φιλαράκο”..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.