gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Εγώ όταν ήμουν ερωτευμένος κοιμόμουν νωρίς για να ξυπνήσω να δω την άλλη μέρα στο σχολείο την κοπελιά... :oops: :-P αχ τι είχαμε περάσει ^^ (πλακίτσα):razz::razz: εγώ όταν ήμουν ερωτευμένος άδειαζα μπουκάλια για να μη τη δω στον ύπνο μου "πίνω και σε βλέπω στο ποτήρι μου ....άντε και γαμ**** " :shock:
poscaman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ρε παππου,ποιο λυκειο τελειωσες? σορρυ για το οφτοπικ
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 .. πχ πιο μικρος οταν θα πηγαινα καποια εκδρομη...Xαχαχα,το ίδιο πάθαινα και γω.Τρελή υπερένταση.Παιδική αθωότητα και βλακεία :razz:Την προτιμώ από το τωρινό άγχος που μου χαλάει τον ύπνο πάντως.
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ρε παππου,ποιο λυκειο τελειωσες? σορρυ για το οφτοπικ ενιαίο λύκειο Παραλίας Πατρών :razz:
poscaman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ooo... αν αρχισουμε τις γνωριμιες παιζει να βγουμε και γνωστοι... κλασσικο αυτο στην Πατρα.εχω γνωστους κανα 2 καθηγητες σας απο κει.. και φιλους απ'την περιοχη τελος το offtopic!
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 εγώ όταν ήμουν ερωτευμένος Μόνο αυτό δεν περίμενα ν'ακούσω απο σένα! :-P αχ τι είχαμε περάσει ^^ (πλακίτσα):razz::razz: Τι λες ρε?! Εγώ τα πέρασα όλα,εσείς γελάγατε ρε παππου,ποιο λυκειο τελειωσες? σορρυ για το οφτοπικ Σ'απάντησε ο gang
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μόνο αυτό δεν περίμενα ν'ακούσω απο σένα! mate, βη αρ μεν. μ@λ@κιζόμαστε άνετα, άλλα κάνωμε και σεχ. η ίδια αντιστοιχία ισχύει και για τις σχέσεις με το ευγενές φύλο.
olatalefta Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 δεν νομιζω να ονομαζεται αυπνια αν δεν μπορεις να κοιμηθεις μια μερα...οποιος ξεπερασει τις 2 μερες εχει προβλημα!
ALFR3D Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 λυστε κανα sudoku και στους πρωτους 5 αριθμους τα ματια σας θα αρχιζουν να βαραινουν
konandrio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Η γιαγιά μου έλεγε να φαντάζεσαι ένα κοπάδι με ζώα και να αρχίσεις να τα μετράς, μέχρι να φτάσεις τα 100 θα σε έχει πάρει, κολλάει λίγο με το sudoku.
alexzzz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 εγω δε μπορω να κοιμηθω οταν μπενει μια καινουργια γυναικα στη ζωη μου.... ποσα ξενυχτια εχω τραβηξει.... βράχηκα .... !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.