konandrio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 έχω πάει 2 φορές στο κρεβάτι και έχω ξανασηκωθεί, λέτε να φταίει που παντρεύτηκα πριν 10 μέρες? υπάρχει καμιά λύση όταν έχουμε αϋπνίες πέρα από χάπια και insomnia; edit: Δεν ο μπορώ να κλείσω μάτι, μάλλον νύσταξα, καλημέρα!!!!
melkon2103 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ''λέτε να φταίει που παντρεύτηκα πριν 10 μέρες?'' δνε ξερω απο προσωπικη εμπειρεια αλλα αυτο πρεπει να ειναι.Αντε και καλους απογονους.
Dark_son20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 γιατί δεν ξυπνάς την γυναικα σου ναι σε "περιποιηθεί"? σίγουρα θα κοιμηθείς σαν πουλάκι μετά
MariaTs. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Κατ'αρχήν να'στε ευτυχισμένοι και η ζωή σας να'ναι γλυκιά και με λίγα βάσανα. Ρε σεις ρεμάλια, γιατί δεν ευχηθήκατε του ανθρώπου; Δεν είναι τίποτε. Είναι η υπερένταση των πρώτων ημερών απ'τα αποθέματα της γαμήλιας τελετής και το τραπέζωμα. Όταν θα καθαρίσετε και με τα τελευταία οικονομικά πακετάκια που σίγουρα έμειναν πίσω λόγω του γάμου -ξέρεις, φωτογραφίες, βίντεο, τούρτες κλπ- τότε θα ηρεμήσεις. Έτσι ήμουν κι εγώ με τον άντρα μου. Μη σου πω ότι την αμέσως επόμενη ημέρα ήμασταν σε συνεχές τρέξιμο για να ξεμπερδεύουμε με τα τελευταία απομεινάρια. Αν σε ξαναπιάσει αυπνία, πιες κάνα ποτήρι γάλα ή φάε κάνα γιαουρτάκι.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Να ζήσετε,και να'στε ευτυχισμένοι. Στο θέμα μας,δοκίμασε χαμομήλι,έχω ακούσει οτι φέρνει υπνηλία..
Sadamiraq Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Να ζήσετε,και να'στε ευτυχισμένοι. Στο θέμα μας,δοκίμασε χαμομήλι,έχω ακούσει οτι φέρνει υπνηλία.. Εχω θα δοκιμαζα ενα καφεδακι δεν ξερω για τους αλλους αλλα σε μενα φερνει υπνηλια
Cromb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Το γάλα ή χαμομήλι πριν τον ύπνο, η άσκηση γενικά και η σωστή διατροφή θα μειώσει τις αϋπνίες. Αλλιώς μπορείς να πιεις μερικές τεκίλες παραπάνω.
Lighter122 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Οταν θες να κοιμασαι συνεχεια ειναι σημαδι καταθλιψης... Μηπως εσυ εισαι απλα πολυ ευτυχισμενος που παντρευτηκες? Περα απο την πλακα εμενα συνηθως δεν με πιανει υπνος οταν ειμαι ενθουσιασμενος για κατι που θα κανω την επομενη μερα... πχ πιο μικρος οταν θα πηγαινα καποια εκδρομη...
aledjo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 εγω δε μπορω να κοιμηθω οταν μπενει μια καινουργια γυναικα στη ζωη μου.... ποσα ξενυχτια εχω τραβηξει....
konandrio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ για τις ευχές, τελικά ξύπνησα πριν 1 ώρα, από Δευτέρα αρχίζει το βάρβαρο πρόγραμμα και ούτε αϋπνίες ούτε τίποτα.
poscaman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 καλα αυτο που λενε τα παιδια,οτι μενεις ξυπνιος λογω μεγαλης "χαρας" ισχυει..οπως το ιδιο ισχυει αν εχεις μια μεγαλη στεναχωρια.. να ζησετε.να ρωτησω,αυτο το δεκαημερο ειστε στο ταξιδι του μελλιου??
konandrio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 καλα αυτο που λενε τα παιδια,οτι μενεις ξυπνιος λογω μεγαλης "χαρας" ισχυει..οπως το ιδιο ισχυει αν εχεις μια μεγαλη στεναχωρια.. να ζησετε.να ρωτησω,αυτο το δεκαημερο ειστε στο ταξιδι του μελλιου?? Οχι το ταξίδι έχει τελειώσει ήταν 5 μέρες στην Ρόδο, άλλο ένα τριήμερο αύριο και τέλος διακοπές,
theglassicon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 καλα αυτο που λενε τα παιδια,οτι μενεις ξυπνιος λογω μεγαλης "χαρας" ισχυει..οπως το ιδιο ισχυει αν εχεις μια μεγαλη στεναχωρια.. να ζησετε.να ρωτησω,αυτο το δεκαημερο ειστε στο ταξιδι του μελλιου?? Τα μικρά αγόρια φοβούνται να πάνε για ύπνο γιατί αύριο θα ξυπνύσουν μια μέρα μεγαλύτερα....
pappous_soulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Τα μικρά αγόρια φοβούνται να πάνε για ύπνο γιατί αύριο θα ξυπνύσουν μια μέρα μεγαλύτερα.... Εγώ όταν ήμουν ερωτευμένος κοιμόμουν νωρίς για να ξυπνήσω να δω την άλλη μέρα στο σχολείο την κοπελιά... :oops: :-P
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 εγώ όταν ήμουν ερωτευμένος άδειαζα μπουκάλια για να μη τη δω στον ύπνο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.