Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό έκανα τελικά, αν και βάσει μεγέθους λογικά το 1.2.1 είναι συγκεντρωτικό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Να επανέλθω για να ρωτήσω, τα DLC τα έχει δοκιμάσει κανείς; Είμαι πολύ αρχή στο παιχνίδι, οπότε δεν τίθεται καν θέμα κορεσμού ή έλλειψης περιεχομένου, απλά καλό θα ήταν να υπήρχε ένα stash να αφήνω κάποια όπλα μήπως στραφώ σε αυτά μελλοντικά και το inventory γεμίζει πολύ γρήγορα. Μου είπαν πως ένα από τα DLC το προσθέτει αυτό. Ισχύει, και αν ναι, ποιο είναι;
jvgrjohn Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Να επανέλθω για να ρωτήσω, τα DLC τα έχει δοκιμάσει κανείς; Είμαι πολύ αρχή στο παιχνίδι, οπότε δεν τίθεται καν θέμα κορεσμού ή έλλειψης περιεχομένου, απλά καλό θα ήταν να υπήρχε ένα stash να αφήνω κάποια όπλα μήπως στραφώ σε αυτά μελλοντικά και το inventory γεμίζει πολύ γρήγορα. Μου είπαν πως ένα από τα DLC το προσθέτει αυτό. Ισχύει, και αν ναι, ποιο είναι; Στο 2ο dlc «Mad Moxxi's Underdome» σε αφήνει να αγοράσεις έως και 42 θέσεις για αποθήκευση αντικειμένων.
skiabox Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εχει περασει κανεις το σημειο με τον 'ελεφαντα' που πεταει πουλια? Καμια στρατηγικη? Ευχαριστω.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ο πιο εύκολος τρόπος που βρήκα είναι κάθεσαι στο ενδιάμεσο που έχει ένα βράχο μέχρι να βγάλει τα rakk, περιμένεις να έρθουν καθώς τα παρακολουθείς απο το Minimap, τα τρώς με ένα γρήγορο όπλο ή με shotgun και μετά προχωράς μπροστά μέχρι να δεις το boss και του αδειάζεις ότι έχεις μέχρι να ξανακάνει spawn τα rakks. Repeat. Aργό αλλά δεν τρως καθόλου damage.
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά γιατί τα γραφικά θολώνουν τοσο πολύ; Ρε συ ksaplostra, σε τι σύστημα το παίζεις το game και κάνει το καρτουνοπίστολο να μοιάζει τόσο γαμηστερό?
ksaplostra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ρε συ ksaplostra, σε τι σύστημα το παίζεις το game και κάνει το καρτουνοπίστολο να μοιάζει τόσο γαμηστερό? phenomII 965,8gb ddr3,4870X2+gts250(dedicated physX)
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ο Χριστός κι η Παναγία. Λέω κι εγώ, γιατί με τον διπύρηνο με 4gb RAM και την γαμάτη 4850 έχουμε τόση διαφορά. Πες το ντε, ότι έχεις διαστημόπλοιο στο σπίτι σου.
ksaplostra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Οσον αφορα τη θολούρα,τελικα ηταν ενεργοποιημένη μια επιλογή για forced AA,το άλλαξα και πλεον ολα ειναι μια χαρα!! Υγ.Πολυ χιουμορ το παιγνιδι αλλα κάπως βαρετο δεν καταντάει;
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Με το λίγο που ασχολήθηκα σήμερα το πρωί, είναι λίγο μονότονο, από την άποψη ότι οι αποστολές είναι λίγο - πολύ πανομοιότυπες (search & destroy) αλλά έχει το χαβαλέ του και τα καρτουνίστικα γραφικά του που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα του είδους του.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω ότι μετά το πρώτο playthrough η όποια αξία του έγκειται στο να βρεις έναν ή δύο-τρεις ακόμη και να παίζεις multi (το buggy πρέπει να έχει γέλιο). Η αλήθεια είναι πως ασχολούμαι λίγες ημέρες και πράγματι είναι κάπως κουραστικό (συν του ότι τα loot drops είναι κάπως περίεργα, πέτυχα δύο εξαιρετικά όπλα μαζί στο lvl. 12 και από τότε στα επόμενα 6 lvl τίποτε). Πάντως, έχει μερικές πολύ καλές ιδέες και χαρακτήρες, σε αρκετά σημεία μου θύμισε τα Fallout 1 & 2 παρότι φυσικά σε βάθος δε συγκρίνεται. μακάρι να βγει καλό το Fallout: Las Vegas
Erwdios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό με τα όπλα είναι λίγο τραγωδία, όντως... Πάρα πολλά οπλάκια κι αν πάρεις ένα καλό, ανοίγεις σαμπάνια. Επίσης παρατήρησα ότι λόγω των καρτούν γραφικών του, είναι λίγο δύσκολο να ξεχωρίσεις που κρύβεται ο εχθρός, παρά μόνο όταν σε έχει ήδη βουτήξει. Ειδικά αυτά τα skags μου έχουν κόψει άπειρες φορές τη χολή. Και μία ερώτηση σε όσους παίζουν hunter: Πώς μπορώ να πετάξω grenades? Είδα ότι αυτό γίνεται με το F αλλά με το F αμολάω επίσης τον αετό και δεν μπορώ να πετάξω grenades...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Grenades με το G, δεν το λέει όταν σε βάζει να αγοράσεις τις πρώτες;
Erwdios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Grenades με το G, δεν το λέει όταν σε βάζει να αγοράσεις τις πρώτες; Οπ, σωστός, το μπέρδεψα με το F... Thanx. Γενικά πάντως είναι λίγο χάσιμο το inventory του, μέχρι να το συνηθίσεις.
skiabox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εχει περασει κανεις το σημειο με τον 'ελεφαντα' που πεταει πουλια?Καμια στρατηγικη? Ευχαριστω. Ο πιο εύκολος τρόπος που βρήκα είναι κάθεσαι στο ενδιάμεσο που έχει ένα βράχο μέχρι να βγάλει τα rakk, περιμένεις να έρθουν καθώς τα παρακολουθείς απο το Minimap, τα τρώς με ένα γρήγορο όπλο ή με shotgun και μετά προχωράς μπροστά μέχρι να δεις το boss και του αδειάζεις ότι έχεις μέχρι να ξανακάνει spawn τα rakks. Repeat. Aργό αλλά δεν τρως καθόλου damage. Τελικα χρησιμοποιησα την τεντα που ειχε διπλα. Μετα τον ελεφαντα παντως γινεται πολυ ωραιο το παιχνιδι. Ειμαι level 31 αν θυμαμαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα