kostacurtas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Borderlands - Mad Moxxi's Underdome Riot
jvgrjohn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά καλημέρα, Προσπαθώ να παίξω με ένα φίλο μου co-op και δεν με αφήνει. Δεν με αφήνει να κάνω ούτε host private game ούτε host public game, ενώ με αφήνει να μπω να παίξω σε άλλα δωμάτια. Τι μπορώ να κάνω???? Να αναφέρω ότι το παιχνίδι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Μπορεί στην αρχή να είναι λίγο άτσαλο, αλλά μόλις καταλάβεις τι τρέχει τότε κολλάς. Μιλάμε για FPS DIABLO.
skiabox Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Για μενα ειναι το καλυτερο fps που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.
kostacurtas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Borderlands: The Secret Armory Of General Knoxx Announced Gearbox Software and 2K Games are excited to announce the largest DLC for Borderlands to date: The Secret Armory of General Knoxx (coming to the Xbox 360, PlayStation 3, and PC)! Get ready to face off with brutal, never-before-seen enemies in a huge new environment complete with tons of brand new missions. Don't worry, you'll be able to get guns (even more guns) to give you the firepower you'll need as you discover entirely new weapons and items! This DLC extends the Borderlands experience, providing new challenges and opportunities for growth for characters from around level 34 to level 50. Growth for characters at 50? Yeah, that's right, we've raised the level cap; even players who think they've seen it all have tons more to do! The Secret Armory of General Knoxx offers hours of thrilling shooting and looting for Borderlands players!
Rubin074 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Κάτι παίζει με τα "χχ" πάντως. Το 'καναν στο Mad Moxxi's, τώρα το κάνουν και στο General Knoxx...
ksaplostra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδιά γιατί τα γραφικά θολώνουν τοσο πολύ;
Rubin074 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Στο κάνει κάποια στιγμή ξαφνικά ή από όταν εγκατέστησες το παιχνίδι; Θες να μας πεις το σύστημά σου;
ksaplostra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Στο κάνει κάποια στιγμή ξαφνικά ή από όταν εγκατέστησες το παιχνίδι; Θες να μας πεις το σύστημά σου; συνέχεια,κοντεύω να τυφλωθώ όμως.. PhenomII 965,8Gb ram ddr3,4870X2,GTS250,850W psu.
reinhart84 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Γενικά κάτι παίζει με τις ΑΤΙ κάρτες....κι ένας φίλος μου με ΑΤΙ στο συγκεκριμενο παιχνίδι είχε προβλήματα...και κάπου είχε παρει το μάτι μου προβλημα με διπλή 4870....Τα Patch και τους τελευταίους Catalyst τα έχεις??
ksaplostra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Γενικά κάτι παίζει με τις ΑΤΙ κάρτες....κι ένας φίλος μου με ΑΤΙ στο συγκεκριμενο παιχνίδι είχε προβλήματα...και κάπου είχε παρει το μάτι μου προβλημα με διπλή 4870....Τα Patch και τους τελευταίους Catalyst τα έχεις?? Ναι(γαμώ το όριο ελάχιστων χαρακτήρων)
kostacurtas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Προσωπικά με ΑΤΙ κάρτα γραφικών δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν το γνωστό θέμα με την εξαφάνιση κάποιων textures με τους drivers (νομίζω) 9.11. Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει λυθεί πλέον. Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το Depth of Field;
reinhart84 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Για το παιχνιδι βγηκε καινουριο update και κατι λεει για διορθωσεις σε προβληματα με τα γραφικα....δες το κι αυτο.... ---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:18 ---------- http://www.examiner.com/examiner/x-3707-DLC-Examiner~y2010m2d2-Borderlands-update-released-improves-multiplayer-connectivity
Sir Pretender Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Το παιχνίδι το έπαιξα κι εγώ σε σύστημα με κάρτα ATi (AMD Athlon 64 X2 6000+, 4 GB RAM DDR2, ATi Radeon HD3870, WinXP) χωρίς να αντιμετωπίσω το παραμικρό πρόβλημα -παραδόξως και με το Saboteur δεν παρατήρησα κάτι (αφού έβαλα τους τελευταίους Catalyst) εν αντιθέσει με πολλούς άλλους κατόχους PC με κάρτα γραφικών ATi. Αυτό που έχω να προτείνω είναι σωστή απεγκατάσταση των drivers και εκ νέου επανεγκατάσταση συν ό,τι patch έχει κυκλοφορήσει για το παιχνίδι. Απλά σε κάτι τέτοια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, γιατί στην περίπτωση του Saboteur ας πούμε, πήρε το μάτι μου διάφορες περιπτώσεις, σε άτομα που είχαν ίδια κάρτα με τη δικιά μου να τους βγάζει πρόβληματα τη στιγμή που εμένα έτρεχε (επαναλαμβάνω μετά την εγκατάσταση των τελευταίων drivers) "νεράκι"...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ξέρει κάποιος αν το patch 1.2.1 περιέχει όλες τις βελτιώσεις των δύο προηγούμενων ή αν πρέπει το 1.0.1 και το 1.2.0 να εγκατασταθούν πρώτα; Ευχαριστώ.
reinhart84 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το έψαξα αλλά δε βρίσκω κάτι σχετικό...το νέο patch είναι κοντά 200mb οπότε μάλλον έχει και τα προηγούμενα μέσα...καλού κακού βάζεις και τα άλλα με τη σειρά για να είσαι σίγουρος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα