Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 τα cell shaded γραφικά απλά τα σπάνε, πολύ άψογο game!
derasto Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μακαρι να μπορουσα να το ευχαριστηθω και γω αλλα η Ατι 2400Pro δεν με αφηνει ,4880 Here i come!!!!!!
soiramk Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μα τα γραφικά είναι που ταιριάζουν απόλυτα με το παιχνίδι κ το κάνουν ωραίο! Μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν arena μόνο για multiplayer κ να μην ακολουθούμε το story?
GrafeioTeleton Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον εχω ενα προβληματακι οποιος μπορει να βοηθησει καλως...Το εχω εγκαταστησει και απο την αρχη του παιχνιδιου(στην εισαγωγη με τα βιντεακια)παει σπαστα....Δηλαδη η φωνη ακουγεται διακεκομενη το ιδιο και τα βιντεακια(τα frames 20-30)...Επειτα καθως ξεκιναει μια απο τα ιδια 30 frames και σπαστα...Λεω θα ριξω τα γραφικα και θα παει καλυτερα(τι απο high και 16χ antistroping στα τελειως low ΟΛΑ)αυτο το χαβα του..Τι μπορει να φταιει?Drivers καινουργιους εβαλα... Αthlon 6000 x2,nvidia 8800gt,2x ddr 1gb,windows xp.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Κανε install physx drivers και παίξε με τον ήχο σου, βάλτο το 22050hz or 44100hz κάπου εκεί. Hope this helps.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 από την στιγμή που έχει τους τελευταίους drivers θα έχει και physx μιας και πάνε πακέτο...
mandipl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 παιζει αυτο το παιχνιδι μεσω ιντερνετ πχ με καποιον φιλο μου coop με την ip ?? η μονο σε lan?
GrafeioTeleton Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Να τι εφταιγε...με καταφερες και με εβαλες σε σκεψεις Dj2k..Tnx
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 παιζει αυτο το παιχνιδι μεσω ιντερνετ πχ με καποιον φιλο μου coop με την ip ?? η μονο σε lan? Ναι άνετα αφού δεν έχει cdkey το game από όσο ξέρω με ip λίγο δύσκολα, αλλα μπορείς με friend invitation
soiramk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 {TDi}Dj2k..infc ξέρεις αν γίνεται να παίζεις μόνο arena multiplayer χωρίς να προχωράς το story?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Φαντάζομαι πως ναι άμα πας arena και είσαι μονο εκεί μέσα τώρα αν εννοείς για mod δεν νομίζω.
soiramk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Φαντάζομαι πως ναι άμα πας arena και είσαι μονο εκεί μέσα τώρα αν εννοείς για mod δεν νομίζω. Κάτι τέτοιο εννοώ, αλλά έτσι θα πρέπει να περιμένεις να έρθει κάποιος στην arena. Έλεγα μήπως υπήρχαν "servers" μόνο με arena...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δώσε λίγο χρόνο dude, σίγουρα θα βγούνε mods για το game
grimpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικό game και Sleeper Hit της χρονιάς. Κλάσεις ανώτερο από την μετριότητα Fallout 3 σε πολλούς τομείς. Το μόνο του ελάττωμα, μια κονσερβοποιημένη έκδοση για το PC δίχως τα απαραίτητα tweaks σε GUI και Configuration ώστε να το διαφοροποιήσει από τις κονσόλες. Πιστεύω θα στρώσει με 1-2 patches. Όποιος ενδιαφέρεται για τα φανταστικά μουσικά tracks του παιχνιδιού και όχι μόνο...claptrap!, p.m. me. Μόνο 9 σελίδες σχόλια για το Borderlands; Ξεφτίλα.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=i7uSjhFCSJM[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI[/ame] Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2009 από grimpr
koser Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά πώς μπορώ να παίξω το Borderlands online μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, ευχαριστώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα