remalis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Tώρα το είδα το post, ναι, κάπως έτσι. Το παιχνίδι λέει πολύ για co-op. Κρίμα που λόγω emergency format είχα χάσει τους χαρακτήρες μου. thx μαν Το βρήκα εν τέλει και έπαιξα με ένα φίλο μου. Και έχω να πω και γω ότι κρίμα που δεν το ήξερα τόσο καιρό που είχα χρόνο να λιώνω. Είναι πολύ καλό και στο coop έχει αρκετό χαβαλέ. Πωπω μλκια, και αντε τωρα να ξανα-ανεβάζεις chars, ε περιμένεις το 2 καλύτερα. Επίσης δεν ξέρω αν είμαι άσχετος ακόμα αλλά lvl 19 solo πεθαίνω αρκετά συχνά αν δεν προσέχω. Δλδ θέλει να καλύπτεσαι κλπ. Έχω πάρει την τύπισσα και δεν παίζω συνέχεια smg. Συνήθως, sniper από μακρία και αφού καθαρίσω λίγο κόσμο τότε πάω κοντά. Και στα πολύ κοντά βάζω καραμπίνι. Το multiplayer πως ακριβώς δουλεύει παιδιά; Εννοείς με άσχετους? Ή coop με φίλους?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ναι, ίσως ασχοληθώ πάλι κάποια στιγμή με το 1, αλλά not yet. Εγώ έπαιζα με τον Brick, χαρά να κάνω ντου και να ρίχνω μπουκέτα στις αρχικές δυσκολίες.
Greygore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εγώ έπαιζα με τον Brick, χαρά να κάνω ντου και να ρίχνω μπουκέτα στις αρχικές δυσκολίες. Ειδικά αν έχεις και κανά Roland της προκοπής στο group (και με τα κατάλληλα turret upgrades) γίνεται πολύς χαβαλές -- αν και ούκ ολίγες φορές έχω ακούσει QQ για τις φωνές που spam-άρει όταν ανοίγει Berserk .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Μαν, όλα τα λεφτά όταν αρχίζω τις φωνές με το Berserk!
Greygore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ghost, όταν είναι να ξεκινήσεις ξανά Borderlands ξέρεις... *wink wink* Μιά και βλέπω τα ίδια έπαθα με τα saves μου...
skiabox Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σε windows 8 παρουσιάζει κάποια προβλήματα στα γραφικά, οπότε περιμένουμε την final version των windows 8.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 new drivers για κάρτα γραφικών ίσως?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Greygore, αρχίζω και ψήνομαι να το βάλω (αν και για να κατέβει, μάλλον αύριο θα το έχω έτοιμο. Πρέπει να τσεκάρω), ψήνεσαι ακόμα;
Despotas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Χτες κυκλοφόρησε update που αφαιρεί το Securom DRM από τις disc εκδόσεις: http://steamcommunity.com/games/8980/announcements/detail/175956536787509775 Παράλληλα μπορείτε να προσθέσετε το παιχνίδι στο Steam library καθώς και τα DLC του αν έχετε πχ την GOTY έκδοση. Για να προσθέσετε το game στο library κατεβάζετε το Granting Tool από τα Tools και το τρέχετε αφού έχετε το αυθεντικό δισκάκι μέσα στο drive: Αφού γίνει αυτό, για να προσθέσετε τα DLC κάνετε το γνωστό activation: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5414-TFBN-1352
naruto14 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα για κάποιον που το έχει αγορασμένο από το steam? Άντε να παίξουμε online επιτέλους...
ThanosWF Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Για εσάς τους αμαρτωλούς που δεν κάνατε το αμάρτημα και δεν το παίξατε! http://alt-tab.gr/dwrean-to-borderlands-2-ayto-to-savvatokyriako/
cpttony Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Για εσάς τους αμαρτωλούς που δεν κάνατε το αμάρτημα και δεν το παίξατε! http://alt-tab.gr/dwrean-to-borderlands-2-ayto-to-savvatokyriako/ Αν κατεβασω το game (BL2) θα μπορω να το κρατησω οπως εκανα με το Sniper Elite V2? Η' απλως θα κατι σαν trial και μετα την Κυριακη θα σου ζητησει να το αγορασεις σε μειωμενη τιμη!? Πως παει?
Despotas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Πρέπει να το αγοράσεις όταν λήξει η προσφορά. Είναι -75% για όλο το Σ/Κ.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα θα ξεκινησω το borderlands απο την αρχη μιας και οταν ειχε βγει λογο φορτου εργασιας το παρατησα καπου στην μεση και μιας και εχω λιωσει το 2, αν το ψηνει κανεις τα απογευματακια το steam id μου ειναι ιδιο με του φορουμ.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τσέκαρα ότι μου προστέθηκε η GOTY enhanced στην βιβλιοθήκη μου. (άσχετα ότι λεει ότι αγοράστηκε το 2012 όπως η προηγούμενη) Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα