Προς το περιεχόμενο

Borderlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tώρα το είδα το post, ναι, κάπως έτσι. :)

Το παιχνίδι λέει πολύ για co-op. Κρίμα που λόγω emergency format είχα χάσει τους χαρακτήρες μου. :(

thx μαν :)

Το βρήκα εν τέλει και έπαιξα με ένα φίλο μου. Και έχω να πω και γω ότι κρίμα που δεν το ήξερα τόσο καιρό που είχα χρόνο να λιώνω. Είναι πολύ καλό και στο coop έχει αρκετό χαβαλέ.

Πωπω μλκια, και αντε τωρα να ξανα-ανεβάζεις chars, ε περιμένεις το 2 καλύτερα.

Επίσης δεν ξέρω αν είμαι άσχετος ακόμα αλλά lvl 19 solo πεθαίνω αρκετά συχνά αν δεν προσέχω. Δλδ θέλει να καλύπτεσαι κλπ. Έχω πάρει την τύπισσα και δεν παίζω συνέχεια smg. Συνήθως, sniper από μακρία και αφού καθαρίσω λίγο κόσμο τότε πάω κοντά. Και στα πολύ κοντά βάζω καραμπίνι. B)

Το multiplayer πως ακριβώς δουλεύει παιδιά;

Εννοείς με άσχετους? Ή coop με φίλους?

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, ίσως ασχοληθώ πάλι κάποια στιγμή με το 1, αλλά not yet.

Εγώ έπαιζα με τον Brick, χαρά να κάνω ντου και να ρίχνω μπουκέτα στις αρχικές δυσκολίες. :P

Δημοσ.

Εγώ έπαιζα με τον Brick, χαρά να κάνω ντου και να ρίχνω μπουκέτα στις αρχικές δυσκολίες. :P

Ειδικά αν έχεις και κανά Roland της προκοπής στο group (και με τα κατάλληλα turret upgrades) γίνεται πολύς χαβαλές grin.png -- αν και ούκ ολίγες φορές έχω ακούσει QQ για τις φωνές που spam-άρει όταν ανοίγει Berserk devil.png.

Δημοσ.

Ghost, όταν είναι να ξεκινήσεις ξανά Borderlands ξέρεις... *wink wink* devil.png

Μιά και βλέπω τα ίδια έπαθα με τα saves μου...

Δημοσ.

Σε windows 8 παρουσιάζει κάποια προβλήματα στα γραφικά, οπότε περιμένουμε την final version των windows 8.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Greygore, αρχίζω και ψήνομαι να το βάλω (αν και για να κατέβει, μάλλον αύριο θα το έχω έτοιμο. Πρέπει να τσεκάρω), ψήνεσαι ακόμα; ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χτες κυκλοφόρησε update που αφαιρεί το Securom DRM από τις disc εκδόσεις:

http://steamcommunity.com/games/8980/announcements/detail/175956536787509775

Παράλληλα μπορείτε να προσθέσετε το παιχνίδι στο Steam library καθώς και τα DLC του αν έχετε πχ την GOTY έκδοση.

Για να προσθέσετε το game στο library κατεβάζετε το Granting Tool από τα Tools και το τρέχετε αφού έχετε το αυθεντικό δισκάκι μέσα στο drive:

Αφού γίνει αυτό, για να προσθέσετε τα DLC κάνετε το γνωστό activation:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5414-TFBN-1352

Δημοσ.

Η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα για κάποιον που το έχει αγορασμένο από το steam? Άντε να παίξουμε online επιτέλους...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για εσάς τους αμαρτωλούς που δεν κάνατε το αμάρτημα και δεν το παίξατε!

http://alt-tab.gr/dwrean-to-borderlands-2-ayto-to-savvatokyriako/

Αν κατεβασω το game (BL2) θα μπορω να το κρατησω οπως εκανα με το Sniper Elite V2? Η' απλως θα κατι σαν trial και μετα την Κυριακη θα σου ζητησει να το αγορασεις σε μειωμενη τιμη!?

Πως παει?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα θα ξεκινησω το borderlands απο την αρχη μιας και οταν ειχε βγει λογο φορτου εργασιας το παρατησα καπου στην μεση και μιας και εχω λιωσει το 2, αν το ψηνει κανεις τα απογευματακια το steam id μου ειναι ιδιο με του φορουμ.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τσέκαρα ότι μου προστέθηκε η GOTY enhanced στην βιβλιοθήκη μου.
(άσχετα ότι λεει ότι αγοράστηκε το 2012 :P  όπως η προηγούμενη)

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...