Sugizo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 το glitch για το armory το ξερεις; εννοείτε, άλλαξα 3-4 double anarchy μέχρι να βρω το μαμαουα.
gavros10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εννοείτε, άλλαξα 3-4 double anarchy μέχρι να βρω το μαμαουα. εγω δεν θυμαμαι τωρα τα οπλα που εχω αλλα ειναι τελεια νομιζω ξεκινησα new game παλι με τον soldier. αυτο το turret το αγαπαω
Erwdios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 εγω δεν θυμαμαι τωρα τα οπλα που εχω αλλα ειναι τελεια νομιζω ξεκινησα new game παλι με τον soldier. αυτο το turret το αγαπαω Αν ψήνεσαι μπορούμε να τρέξουμε μαζί. Έχω ξεκινήσει μία Siren.
gavros10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αν ψήνεσαι μπορούμε να τρέξουμε μαζί. Έχω ξεκινήσει μία Siren. εδω παιζω με τον παικτη τον καινουργιο αλλα το εχω ξεκινησει 5-6 φορες γιατι βοηθαγα φιλους και το βαριεμαι κανε με add παντως να ανεβουμε πιο γρηγορα
Erwdios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 κανε με add παντως να ανεβουμε πιο γρηγορα Δώσε nick
gavros10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 το εχω στην προηγουμενη σελιδα τεσπα. hanshiro10
TrackM@steR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια θελω να σας ρωτησω το εξης.Ειχα αγορασει retail το παιχνιδι και εχω κρατησει τα saves του παιχνιδιου.Την προηγουμενη εβδομαδα στο Steam το ειχε προσφορα και το αγορασα.Γινεται να μεταφερω τα saves απο την retail αγορα μου στην εγκατασταση στο Steam? ευχαριστω!
gavros10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια θελω να σας ρωτησω το εξης.Ειχα αγορασει retail το παιχνιδι και εχω κρατησει τα saves του παιχνιδιου.Την προηγουμενη εβδομαδα στο Steam το ειχε προσφορα και το αγορασα.Γινεται να μεταφερω τα saves απο την retail αγορα μου στην εγκατασταση στο Steam? ευχαριστω! ναι αν εχεις το save καπου αποθηκευμενο θα το βαλεις στον φακελο εγγραφα και το borderlands του steam θα το αναγνωρισει
twicon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Official trailer - Tease Μαγκες βγαινει και το 2 σιγα σιγα
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 εχει βγει και gameplay που ειναι στο αλλο τοπικ για το borderlands
mchls Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Each Borderlands DLC pack was made in eight weeks
remalis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Το πήρα επιτέλους και γω και άρχισα και έχω εντυπωσιαστεί. Μια ερώτηση: Εγώ που είμαι πχ lvl 8 αν θέλω να παίξω με ένα φίλο μου που είναι lvl 1 αλλά να κάνουμε το campaign από την αρχή απλά πρέπει να κάνει host το παιχνίδι ο άλλος και θα μπω και γω πάνω του και θα ξανακάνω τα ίδια quests κλπ ε? Κάτι σαν diablo δλδ?
skiabox Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Παίζει σε προσφορά κύριοι το αγαπημένο μας παιχνίδι (7.5 ευρώ). Κοιτάξτε το αντίστοιχο sticky thread (Προσφορές παιχνιδιών).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το πήρα επιτέλους και γω και άρχισα και έχω εντυπωσιαστεί. Μια ερώτηση: Εγώ που είμαι πχ lvl 8 αν θέλω να παίξω με ένα φίλο μου που είναι lvl 1 αλλά να κάνουμε το campaign από την αρχή απλά πρέπει να κάνει host το παιχνίδι ο άλλος και θα μπω και γω πάνω του και θα ξανακάνω τα ίδια quests κλπ ε? Κάτι σαν diablo δλδ? Tώρα το είδα το post, ναι, κάπως έτσι. Το παιχνίδι λέει πολύ για co-op. Κρίμα που λόγω emergency format είχα χάσει τους χαρακτήρες μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα